Un Crăciun pașnic alături de rude? Iată cum!
un crăciun pașnic alături de rude? iată cum!

Un Crăciun pașnic alături de rude? Iată cum!Cum să ai parte de o experiență plăcută și armonioasă, în momentele inevitabile de întâlnire cu toate rudele? Acceptă cu drag sfaturile noastre pentru un succes garantat de Crăciun, atunci când aștepți oaspeți!


Regula de bază: nu trebuie să te străduiești pentru perfecțiune.

Știu că este mult mai ușor de spus decât de realizat.

Stresul de Crăciun este un lucru real, atât de mult încât are deja literatură specială (dacă nu crezi, atunci tastează „stresul de sărbători” în motorul de căutare).

Unii oameni sunt mai mult sau mai puțin nerăbdători ca „totul să fie perfect” de Crăciun, de la cadouri și decorațiuni, până la meniu. Cu mult înainte de Crăciun, se pregătesc cu intensitate, iar până în zorii zilei cea Mare, devin atât de stresați dacă eforturile lor vor fi răsplătite, încât nu mai sunt în stare să trăiască momentul pentru care au luptat atât.

Iar anxietatea lor, chiar și sub formă de simptome fizice, iese la suprafață: în loc să se bucure de familia reunită, ei transpiră, amețesc și se simt fizic și efectiv rău. (Ceea ce, la urma urmei, devine paie pe foc, deoarece apare și remușcarea că nu se pot bucura de cele mai frumoase zile din an.)

Un alt factor grav de stres este legat de membrii familiei, în special de rudele rareori văzute. Când minunata activitate de dăruire a cadourilor ia sfârșit și desertul s-a epuizat, atunci ceea ce urmează, reprezintă un coșmar pentru mulți: trebuie să vorbim.

Dar dacă nu avem o temă comună? Sau dacă există, dar nu suntem de acord? O liniște stânjenitoare sau un duel? Ar putea fi orice.

Cu toate acestea, nu este obligatoriu să te stresezi de Crăciun.

Unul dintre cele mai utile sfaturi pe care le-am citit (și am considerat că este benefic, în special în ceea ce privește gătitul intens care pare obligatoriu) este că trebuie să ne schimbăm așteptările. Până la urmă, sărbătoarea și familia noastră sunt cele pe care le avem cu adevărat.

Este un sentiment foarte eliberator dacă îți dai seama de acest lucru.

Experții te sfătuiesc să îți însușești aceste întrebări instructive:

 • De ce să nu fie sărbătoarea și mai lejeră, mai nepusă la punct?
 • De ce nu pot spune nu, la ceea ce nu vreau să fac?
 • De ce să nu mă concentrez pe mine însămi?
 • De ce să nu stabilesc limite clare?
 • Și de ce să nu-mi respect propriile frontiere?

Oricât de surprinzător poate fi: dacă îți dorești un Crăciun pașnic de familie, nu trebuie să te pretezi așteptărilor tuturora, ci numai propriilor așteptări.

Uită de presiunea conversațiilor cu marea familie, și fă acest pas numai dacă îți dorești cu adevărat. De asemenea, este posibil să spunem un „nu” și în mod politicos sau să ascultăm inteligent, în liniște, dacă nu există altă cale.

Am scris aici despre super antidoturile împotriva depresiei de iarnă, așa că merită să profiți de aceste sfaturi și la Crăciun, mai ales când vine vorba de îmbunătățirea activității fizice. Dacă simți că ai nevoie de o mică escapadă din Crăciunul în familie, îmbracă-te și ieși la o plimbare mare.

De asemenea, am tratat și problema stresului în acest articol, evidențiind opțiunile-soluții naturale, precum ceaiurile din plante și parfumurile fabuloase, oferite de uleiul esențial din arbore de ceai Manna sau cel de portocală dulce, pure 100%. (Pe acestea le poți picura într-un vaporizator, o lampa de aromaterapie, în apa de baie sau chiar o apă de spălat podele.)

Și dacă firul s-a rupt de tot atunci fii cu îndrăzneală (puțin) egoistă ...

Retrage-te alături de produsele tale Manna preferate și lasă parfumurile condimentate, citrice de Crăciun să îți încânte trupul și sufletul. Produsele Manna ce evocă în mod special Crăciunul, creează armonie și își topesc dispoziția înghețată cu răsfățul lor. Pe lângă bilele de baie, relaxante, naturale, îți recomand cu drag Spuma de corp Manna cu unt de shea și uleiuri esenţiale de portocală și cuișoare, această cremă-spumoasă are o textură moale și ușor de aplicat, un parfum asemănător cu bomboanelor de brad cu jeleu și ingrediente nobile.

Îți urez un Crăciun-Manna liniștit și fericit!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

 • te sărut! iată o rețetă de bezele vegane - blog

  Te sărut! Iată o rețetă de bezele vegane

  În această perioadă de Sărbători petrec mult timp în bucătărie, planificând meniul pentru următoarele zile, săptămâni, dar cred că programul meu este asemănător cu al tău. Recunosc, adesea imaginea este cea care îmi captează atenția și există situații în care nici nu mi-o pot scoate din gânduri.

  Vizualizează
 • cele 2 motive de bază pentru îngrijirea părului iarna - blog

  Cele 2 motive de bază pentru îngrijirea părului iarna

  Iarna, părul nostru este expus la o varietate de influențe externe, ce nu sunt prea blânde cu podoaba noastră capilară. Se îngrașă, se turtește, nu poate fi aranjat. Nu este în niciun caz o minune imposibilă să scapi de aceste situații, trebuie doar să cunoști trucurile. Am două sfaturi grozave pentru tine chiar acum!

  Vizualizează
 • iată cum poți evita coșmarul pregătirilor de crăciun - blog

  Iată cum poți evita coșmarul pregătirilor de Crăciun

  Și tu obișnuiești să spui, „anul acesta va fi în sfârșit diferit, de Crăciun”? Începem pregătirile pentru Sărbători din timp, vom avea suficient timp pentru toate (în special pentru a achiziționat toate cadourile), și toate acestea pentru a ne așeza cu un zâmbet fericit sub bradul împodobit...

  Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta Te poți conecta aici

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe