Blogul și articolele noastre: Bloguri și multe altele

Articole, studii de caz, rețete de cosmetice fără-chimicale, despre suflet și sănătate. De la mine, pentru tine!

mai multe articole de blog

 • În curând se va prezenta cea mai nouă și mai autentică mannă - blog

  În curând se va prezenta cea mai nouă și mai autentică Mannă

  Mâine îți voi prezenta cea mai proaspătă noutate, prima Mannă, a cărei ambalaj este realizat din reciclarea deșeurilor oceanice. Am lucrat mult pentru a-i da viață, iar astfel, va întruchipa tot ceea ce înseamnă Manna: sănătos și protejează mediul înconjurător. Natural, fără chimicale și ecologic.

 • mango, super fructul exotic - blog

  Mango, super fructul exotic

  Fructul-minune zemos, cu pulpă de un galben-superb. Mango mai este supranumit și Regele Fructelor, conținutul de nutrienți și gustul său ceresc reprezintă o revigorare profundă a întregului trup.

 • dincolo de zona de confort - blog

  Dincolo de zona de confort

  „Tot ceea ce îți poate face viața mai bună se află dincolo de zona ta de confort”, spune zicala și există puțin adevăr în ea. Te-ai întrebat vreodată ce ar fi dacă ți-ai ocoli modul obișnuit de gândire pentru a încerca ceva nou? Dacă ți-ai reîmprospăta viața și dacă ai trece la nivel superior de armonie? Limitele sunt stabilite pentru noi înșine, dar am o veste bună, de aceea le putem distruge. Cum anume? Rămâi alături de mine și ai să vezi!

 • din gunoi valoare: așa se reciclează deșeurile oceanice - blog

  Din gunoi valoare: așa se reciclează deșeurile oceanice

  Cinci miliarde de deșeuri de plastic. Nu este o glumă, cam atât se estimează că înoată mări din cauza neglijenței și a iresponsabilității umane. Din fericire, tot mai mulți oameni încearcă să ia atitudine, nu doar companii, ci și persoane fizice individuale. Numărul de idei creative este nesfârșit, să vedem câteva!

 • soluții naturale de întinerire a pielii! - blog

  Soluții naturale de întinerire a pielii!

  Poți începe lupta împotriva combaterii ridurilor și a semnelor vizibile de îmbătrânire, chiar și atunci, dacă nu dorești să utilizezi produse cosmetice care conțin materiale sintetice. Secretul constă din ingrediente naturale bine alese. Îți voi prezenta cei mai buni agenți naturali de reducere a ridurilor!

 • noi manne vegane în gama de sortimente - blog

  Noi Manne vegane în gama de sortimente

  Sunt foarte mândră datorită faptului că alte nouă Manne au dobândit certificarea Vegan Society, printre care se numără și trei produse nou-nouțe! Îți voi prezenta cele nouă specialități ce trebuie să facă parte din arsenalul de înfrumusețare al fiecărui vegan.

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe