Iată cum poți evita coșmarul pregătirilor de Crăciun
iată cum poți evita coșmarul pregătirilor de crăciun

Iată cum poți evita coșmarul pregătirilor de Crăciun



Și tu obișnuiești să spui, „anul acesta va fi în sfârșit diferit, de Crăciun”? Începem pregătirile pentru Sărbători din timp, vom avea suficient timp pentru toate (în special pentru a achiziționat toate cadourile), și toate acestea pentru a ne așeza cu un zâmbet fericit sub bradul împodobit...

Cum mai poate deveni restul timpului până de Crăciun, organizat și bine-programat?

Iată sfaturile mele!


Permite pătrunderea sentimentului de Sărbători.

Este oare o coincidență faptul că iluminatul decorativ din marile orașe din întreaga lume este pus în funcțiune cu mult înainte de Crăciun? De exemplu, cel mai cunoscut brad de Crăciun din New York (și din lume) se află în fața Centrului Rockefeller și în fiecare an are loc un eveniment de aprinderea luminilor festive. Milioane de oameni urmăresc și de la televizoare, pentru a vedea stilul decorațiunilor din acest an, dar și cărui scop caritativ vor servi fondurile strânse în urma evenimentului creat în jurul bradului de Crăciun.

Starea de spirit pozitivă este necesară nu numai pentru a realiza toate pregătirile, dar pentru a te și putea bucura de acestea în sine.

Lasă piesele kitsch-oase specifice de Crăciun să îți inunde căminul, ca prăjitura vegană realizată pentru oaspeți să îți aromeze fiecare încăpere și decorează-ți casa cu cât mai multe luminițe și culori de Sărbători. Parfumul condimentat al Crăciunului poate fi regăsit și în cadrul îngrijirii pielii. Dacă scorțișoara este punctul tău slab, atunci alege exfoliantul Manna cu lufa, iar dacă îți dorești o aromă de portocale, atunci Manna ta de „pregătire” va fi crema-spumă Manna ce emană parfum de cuișoare și scorțișoară, ce îți vrăjește trupul și sufletul, în serile intime de iarnă.

Îți dorești și mai multe idei asemănătoare? Aici am scris mai multe (de la filme la parfumuri), care îți vor reda aproape instantaneu spiritul de Crăciun.



Împarte-ți din timp sarcinile.

Ce poți face pentru ca activitățile de Crăciun să nu te streseze? Poți să meditezi, să practici yoga, să faci o baie relaxantă sau să te programezi pentru un masaj, ori pur și simplu să evadezi în natura de iarnă (apasă aici pentru detalii despre aceste bune practici pentru ameliorarea stresului).

Și mai poți face ceva: să îți împarți sarcinile din timp.

Membrii familiei tind să creadă că totul se întâmplă prin magie. Casa este inundată într-un potop de lumini, masa este plină de delicatese, iar cadourile ajung aproape ca prin farmec sub bradul decorat. Chiar dacă nu chiar toate sarcinile, dar o parte a acestora, transfer-o către membrii familiei, pentru ca și aceștia să descopere prin practică: bucuria de a lucra împreună ca și echipă, transformă Sărbătoarea familiei într-una și mai valoroasă.

Nu subestima puterea listelor și a realiza sarcinile pe parcursul a mai multor săptămâni și zile, pentru că îți poate fi de mare ajutor. Poți lista cadourile dorite pentru sărbători și toate ingredientele necesare pentru meniul festiv, sau activități mai ample, precum curățenia generală sau vizitarea rudelor.

Nu lăsa achiziţia de cadouri pe ultima sută de metri, în special atunci când comanzi dintr-un magazin online. Aceasta este soluția cea mai convenabilă, dar s-ar putea să dureze ceva până ce pachetul va ajunge la tine, așadar asumă-ți aceste termene.



Pregătește-te creativ pentru situații neașteptate.

Uneori, arderea unui șir de leduri sau primirea aceluiaşi cadou din partea diferiților membrii ai familiei poate deveni o legendă de familie și vom râde cu poftă aducându-ne aminte de aceste peripeții.

Dar este mult mai supărător să stăm alături de toți membrii familiei cu mâna goală, știind că am uitat să achiziționăm cadourile.

Merită să îți planifici și un plan B pentru a preveni astfel de situații.

Dintre Manne ai de unde alege surprize, de la cea mai mică atenție la cea mare, indiferent că este vorba despre un săpun natural Manna sau o ediție limitată de Crăciun la pachet cu Manne Premium.

Dacă îți comanzi cu o Mannă în plus față de ceea ce apare scris pe lista de cadouri, dar până la urmă nu mai ai cui să o oferi în dar, atunci, în cel mai rău caz, o poți păstra pentru îngrijirea pielii tale de Sărbători.


Să rezumăm cele 3 puncte de pregătire pentru Crăciun:

  • asigură-te că ai buna dispoziție,
  • distribuie îndatoririle familiei și supraveghează totul cu tact,
  • evită situațiile neașteptate cu surprize previzibile.


Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

  • o zi de iarnă strălucitoare cu manna - blog

    O zi de iarnă strălucitoare cu Manna

    Alături de Manna îți poți completa întreaga rutină de îngrijire a feței și a corpului. Mai mult, îți poți simplifica foarte mult gama de produse pentru îngrijirea pielii, înlocuind o serie de alte produse cosmetice sintetice. Cum faci acest lucru iarna?

    Vizualizează
  • dolce vita? hai, să ne bucurăm de ea! - blog

    Dolce vita? Hai, să ne bucurăm de ea!

    Îți place agitația festivă, dar uneori te-ai săturat de zilele gri și plictisitoare de iarnă? În cel mai recent articol al meu, m-am angajat să strecor puțin stil de viață italian în zilele umbrite de zi cu zi.

    Vizualizează
  • moda vegană alături de produsele cosmetice naturale? - blog

    Moda vegană alături de produsele cosmetice naturale?

    Veganismul este și un mod de viață care ne demonstrează responsabilitatea față de mediu. Pentru persoanele care preferă ca săpunurile, șamponul sau pasta de dinți să fie lipsite de ingrediente de origine animală, și alegerea garderobei va deveni mai condiționată.

    Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe