Pielea frumoasă începe cu hidratarea
pielea frumoasă începe cu hidratarea

Pielea frumoasă începe cu hidratarea



Tu permiți să predomine frumusețea naturală a tenului tău? Una dintre cele mai mari greșeli pe care o poți comite împotriva pielii tale este nehidratarea regulată, adică nu te asiguri că pielea ta deține conținutul favorabil de apă.

Chiar și în natură, frumusețea începe cu apa

Imaginează-ți că ai o grădină frumoasă, în care vegetația crește fără ca tu să faci nimic în acest sens. Apoi, observi că minunata grădină se schimbă încet-încet. Flora nu mai este atât de abundentă, petele de pământ uscat și liniile fine, crăpăturile solului, indică lipsa tot mai acută de apă, vegetația pare să se usuce treptat.

Apoi, realizezi că, pentru ca grădina ta să rămână în viață, trebuie să ai grijă de ea. Trebuie protejată de razele fierbinți al soarelui și trebuie udată.

Exact același lucru se întâmplă cu pielea ta: este supusă unui număr din ce în ce mai mare de factori interni si externi de-a lungul anilor, motiv pentru care se schimbă.

La început, nu trebuie să-i acorzi prea multă atenție, deoarece este fermă, plină și hidratată. Cu toate acestea, o parte semnificativă (deasemenea și a corpului tău) nu este altceva decât apă, iar conținutul de umiditate scade peste 30 de ani. Nu poți opri acest proces, dar poți face multe pentru a te asigura că pielea ta nu este deshidratată.

Din păcate, poți accelera procesul de pierdere a umidității (deși aproape nimeni nu își dorește acest lucru), mai ales dacă exagerezi cu expunerea la soare. Știai că până la 80% din îmbătrânirea prematură a pielii poate fi atribuită radiațiilor UV?


Este posibil ca pielea ta să fie deja deshidratată


Nu trebuie neapărat să aparții tipului de piele uscată pentru ca pielea ta să fie însetată după umiditate și lipsită de apă. Pielea uscată este o afecțiune structurală care nu este comună tuturor.

Orice tip de piele își poate pierde umiditatea din cauza factorilor externi precum lumina soarelui, dușurile prea fierbinți, aerul încălzit din cameră pe timp de iarnă sau aerul condiționat vara.

Indiferent de tipul tău de piele, umiditatea pierdută poate fi, din fericire, înlocuită într-o oarecare măsură și te poți apropia de cantitatea de hidratare ideală pentru vârsta și tipul tău de piele.

De aceea, putem spune că pielea frumoasă începe cu hidratarea.

Iată ce să faci pentru o piele vizibil mai hidratată și mai frumoasă

Să ai un ritual bine definit (dar flexibil) de îngrijire a tenului


Dacă ziua ta este încadrată de îngrijirea tenului de dimineață și de seară, atunci te afli deja pe drumul către o piele frumoasă. Unul dintre cei mai importanți pași ai ritualului este curățarea. Fără a îndepărta impuritățile zilnice care îți întâlnesc pielea (urme, resturi de machiaj sau exces de sebum), nu ar avea rost să folosești produse cosmetice, hidratante sau seruri suplimentare, deoarece acestea și-ar pierde eficacitatea. Poți citi mai multe despre ritualul de îngrijire a feței în această postare.

Adaptează obiceiurile zilnice la pielea ta

Două sfaturi aplicabile imediat:


Caută ingrediente hidratante printre ingredientele active

Acidul hialuronic, care se găsește în mod natural în pielea ta, se află cu siguranță pe podiumul imaginar al ingredientelor hidratante ale cremelor de față (și chiar a gelurilor de duș), deoarece joacă un rol important în legarea umidității, refacerea pielii și netezirea ridurilor.

Acidul hialuronic de origine naturală, prietenos cu pielea este, de asemenea, unul dintre ingredientele populare ale Mannei.

Îl regăsești în compoziția Cremei cu acid hialuronic pentru zona ochilor, în compoziția Cremei anti-aging pentru față cu ulei de coacăze roșii și acid hialuronic sau în compoziția Serului Manna PRO BETAIN +TRI-MOLECULAR HYALURONIC ACID SERUM, ce conține trei tipuri de acid hialuronic, cu greutate moleculară și structură diferită. Acesta din urmă reduce vizibil liniile fine și ridurile, volumul, suprafața și lungimea acestora** și conține, de asemenea, trei ingrediente hidratante suplimentare: glicerină, propandiol și betaină, extrase din sfecla de zahăr. Serul Manna PRO cu acid hialuronic poate juca un rol important în rutina de dimineață și de seară: masează câteva picături în piele înainte de crema hidratantă de față.

Alege o cremă pe bază de apă pentru a-ți hidrata pielea


În cele din urmă, nu este indiferent nici dacă soluția hidratantă sau crema de față este pe bază de apă sau pe bază de ulei.

Cremele pe bază de apă îngreunează mai puțin pielea, sunt mai puțin susceptibile de a înfunda porii, se absorb mai ușor în piele și nu lasă o senzație lipicioasă și grea.

Cosmeticele pe bază de ulei își au li acestea rolul și locul lor și nu îți vor îngreuna neapărat pielea. Depinde și de tipul și de starea pielii tale. Elixirul de Lux pentru față, bogat în uleiuri minunate de îngrijire a pielii și care conține ingrediente naturale hidratante, reprezintă o alegere excelentă după serul cu acid hialuronic Manna PRO și doar câteva picături din acesta sunt suficiente.


Încearcă noile soluții water cream Manna PRO


Noile soluții water cream Manna PRO sunt creme pe bază de apă, cu o consistență și o textură deosebit de ușoară, care conțin ingrediente active de origine naturală.

Sunt atât naturale, cât și eficiente, așadar nu trebuie să închei compromisuri cu pielea ta sau cu lumea animală. Ele hidratează fără să se simtă grele și se integrează ușor în ritualul tău de îngrijire a feței. Le poți folosi chiar dacă pielea ta nu este uscată, ci aparține tipului de ten normal, mixt sau gras.

Crema Manna PRO ANTI-ACNE WATER CREAM with Hyaluronic Acid and Natural AHA va deveni o adevărată revigorare pentru pielea ta cu probleme, predispusă la coșuri, sebum în exces și puncte negre. Crema Manna PRO ANTI-WRINKLE RETINAL WATER CREAM with Hyaluronic Acid and Vitamin E are ca scop obținerea unui ten mai neted, mai ferm, mai hidratat, pentru orice tip de piele, peste 30 de ani.

Care este Manna ta hidratantă preferată?

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe