Ingredientele active inovatoare la Manna - le cunoști?
ingredientele active inovatoare la manna - le cunoști?

Ingredientele active inovatoare la Manna - le cunoști?



Fanele Manna știu deja: principiul nostru este să folosim ingrediente naturale, prietenoase cu pielea în compoziția produselor noastre cosmetice. Mama-Natură oferă pe tavă ingrediente perfecte pe bază de plante, care acționează pentru sănătatea și catifelarea pielii.

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, cu toții experimentăm apariția ridurilor fine de expresie, pielea își pierde elasticitatea, devine mai uscată, mai sensibilă, mai vulnerabilă. Toate acestea se datorează parțial modificărilor hormonale, parțial din cauza factorilor de mediu și parțial din cauza îmbătrânirii naturale a pielii. Rezultă că putem face foarte multe pentru a ne menține prospețimea pielii, cu un stil de viață sănătos și produse cosmetice de calitate, utilizând protecție solară și de ce să nu folosim și armele-minune, prietenoase cu pielea, blânde, pe care știința le oferă pe baza celor mai recente cercetări?

Haide, îți voi arăta tot ce are Manna de oferit pentru a-ți menține frumusețea juvenilă a pielii tale!?

O alternativă naturală la retinol: bakuchiolul

Să începem cu unul dintre cele mai noi superstaruri, bakuchiolul! Deși numele său sună străin, nu trebuie să te inducă în eroare: este o substanță de origine naturală extrasă din semințele și frunzele plantei indiene babchi. Prin efectul său antioxidant, are un efect extraordinar pentru prospețimea pielii tale și, ca bonus, este eficient și împotriva acneei. Cu toate acestea, este mai blând decât retinolul (care poate fi iritant în cantități mai mari, în caz de sensibilitate), astfel, îl pot încerca și persoanele cu pielea sensibilă.

Am amestecat acest ingredient super activ cu puțină vitamina E, precum și squalenă, acid hialuronic și uleiuri vegetale valoroase. Rezultatul? Crema de față Natural Age Control cu 1% bakuchiol este o cremă de față adorabilă, cu absorbție instantanee, ușoară, fără parfum! Deși bakuchiolul are un miros ușor, distinctiv, se va estompa rapid în contactul cu pielea.

Asistentul producerii de colagen: hexapeptida-11

Colagenul este în mare parte responsabil pentru prospețimea și fermitatea pielii noastre.

Este produs de piele, dar, din păcate, producția de colagen din pielea noastră începe să scadă de la începutul anilor noștri douăzeci. Pentru a relua lupta cu timpul, avem nevoie de puțin ajutor. Meritul hexapeptidei-11 este că stimulează producția de colagen a pielii. Meritul hexapeptidei-11 constă din stimularea pielii de a produce colagen. Efectul este și mai izbitor dacă o aplici pe piele sub formă concentrată, de ser. Ei bine, chiar dacă efectul său este susținut de binecunoscutul și popularul acid hialuronic, precum și extract din specialități de plante precum ceaiul malaya și extractul de salcâm japonez.

Toate aceste ingrediente-minune pot fi regăsite în conținutul Serului pentru față, cu booster de colagen. Deja parcă simți că l-ai încerca??

Celule stem în serviciul pielii

În cercurile medicinei, celulele stem sunt foarte studiate și apreciate, dar știai că și industriei cosmetice îi place să le folosească? Crema de noapte pentru reînnoirea celulelor conține extract de celule de trandafir și gălbenele, care are un efect regenerator asupra pielii tale. Pe lângă celulele stem, am folosit și alte arme-minune pentru frumusețea pielii tale: squalena vegetală are efect hrănitor, hidratant, glicerina hidratează și ea, iar efectele benefice ale vitaminei E asupra pielii nu trebuie demonstrate. Complementat cu ulei de macadamia, unt de shea și o notă de ulei esențial floral dulce, am creat o cremă sublimă, ușor de aplicat, pentru o piele moale și mătăsoasă.

Acidul hialuronic, vedeta îngrijirii pielii

Când vine vorba de îngrijirea pielii, denumirea de acid hialuronic este inevitabil astăzi, deoarece este bine cunoscut pentru importanța sa în produsele de îngrijire. În compoziția produselor Manna regăsesti doar acid hialuronic de origine naturală. Atât Crema cu acid hialuronic pentru zona ochilor de la Manna, îmbogățită cu vitamina E și unt de shea, cât și Crema pentru față Manna cu ulei de coacăze roșii și acid hialuronic îl conțin. Dar l-am adăugat și în conținutul Serului pentru față, cu booster de colagen, dar și în al Cremei de față Natural Age Control, pentru că suntem convinși de efectul său.

Prin urmare, nu trebuie să te temi de denumirile străine, deoarece cosmeticele naturale se pot realiza și din ingrediente eficiente de origine vegetală, ce vor deveni armele tale secrete-minune în menținerea frumuseții pielii.?

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe