Iată cum poate deveni mai ușor ritualul tău de îngrijire a feței de dimineața și seara
iată cum poate deveni mai ușor ritualul tău de îngrijire a feței de dimineața și seara

Iată cum poate deveni mai ușor ritualul tău de îngrijire a feței de dimineața și seara



Reflectă puțin la acest fapt. Secretul unui ceai delicios, aromat este, în primul rând, ingredientul selectat fără compromis, în cantitatea și calitatea potrivite, adică planta de bază. La fel este și cu îngrijirea zilnică a tenului, deoarece aproape totul depinde de originea și puritatea ingredientelor pe care le folosești pentru a-ți curăța și îngriji pielea.

Îngrijește-ți fața ca și cum tocmai te-ai pregăti pentru ceai


Momentul perfect este foarte important, pentru că, dacă frunzele de ceai sunt înmuiate în apă fierbinte prea mult timp (și în anumite cazuri, în funcție de planta aleasă, se acordă atenție și temperaturii exacte a apei), situația se întoarce împotriva noastră, iar ceaiul poate deveni extrem de amar. Este la fel de ușor să exagerăm sau să ne zgârcim cu sarcinile de îngrijire a feței. Rezultatul așteptat este același în ambele cazuri, starea pielii feței tale va fi cu siguranță cu mult inferioară față de ceea ce ai visat și de ceea ce ai putea realiza cu produsele cosmetice potrivite.

Ei bine, nimic nu e bătut în cuie. Aproape că nu există ceai care să placă tuturor, de aceea trebuie să îl alegi în funcție de gustul și personalitatea ta. Unii oameni preferă miraculosul ceai verde, în timp ce alții preferă ceaiurile negre puternice sau ceaiurile plăcute de fructe, iar unii oameni apelează la ceaiuri din plante, întrucât se află în căutarea alinării pe cale naturală a afecțiunilor cu care se confruntă. Adevărații fani ai ceaiului, nu spun niciodată „nu” unui nou tip de ceai.

Regula de aur a îngrijirii zilnice a tenului este aceeași: alege în funcție de tipul tău de piele, de problemele specifice ale pielii tale și de principiile pe care te axezi, dar lasă loc și imaginației. Aventurează-te, îndrăznește să încerci noi dezvoltări și noutăți interesante.

Sfaturi pentru un ritual ușor de îngrijire a feței dimineața și seara

  • Doar pe cale naturală. Probabil că nici nu mai trebuie să mai menționez faptul că (și) pentru îngrijirea feței vei opta pentru cosmetice naturale, realizate numai din ingrediente 100% naturale. La Manna este ușor, indiferent unde te uiți pe rafturile virtuale, vei întâlni doar creații realizate din puterea naturii.
  • Trezește-ți tenul dimineața cu o curățare blândă. Ca parte a ritualului de dimineață, curăță-ți fața cu Manna potrivită tipului tău de piele. Tindem să uităm de curățare dimineața, chiar dacă următorul pas, un ser și apoi crema hidratantă de față, devin mai eficiente pe un fond curat. Simte-te liberă să folosești chiar și un săpun pentru curățare, asta dacă ai optat pentru unul potrivit și la spălarea feței. Spre exemplu, Săpunul din ulei de măsline extra virgin este atât de blând încât îți poți curăța fața cu el, chiar dacă pielea ta este uscată și sensibilă. De asemenea, poți folosi pentru tenul tău și Săpunul cu cărbune activ pentru curățarea feței. Specialul săpun negru îmbunătățește aspectul general al pielii cu acnee**, matifiază și înmoaie pielea*, face o spumă abundentă*, utilizarea sa este simplă și confortabilă, se clătește ușor*.

* conform rezultatelor unui studiu bazat pe recenzia subiectivă a participantelor, efectuat în cadrul unui laborator independent și recunoscut pe plan internațional, monitorizând un număr de 25 de femei (cu vârste cuprinse între 20– 57 ani), pe o perioadă de patru săptămâni (alături de o utilizare zilnică unică)

** conform rezultatelor unui studiu efectuat în cadrul unui laborator independent și recunoscut pe plan internațional, monitorizând un număr de 10 de femei (cu vârste cuprinse între 20-57 ani), pe o perioadă de patru săptămâni (alături de o utilizare zilnică unică)
  • Combină hidratarea de dimineață cu revitalizarea.
După ce ți-ai curățat fața, dar înainte de a aplica crema hidratantă de zi, masează câteva picături de ser în piele pentru a reduce efectele daunelor solare și ale anilor care trec. Am chiar și două idei: prima este Serul Manna PRO COLLAGEN BOOSTER HEXAPEPTIDE-11 SERUM, care stimulează dovedit producția de colagen a pielii*, iar peste 30 de ani, îl poți utiliza cu succes ca parte a ritualului tău zilnic de îngrijire a tenului; iar cea de-a doua idee este Serul Manna PRO BETAIN + TRI-MOLECULAR HYALURONIC ACID SERUM, ce conține trei tipuri de acid hialuronic, cu greutate moleculară și structură diferită, se absoarbe ușor, iar clinic s-a dovedit că reduce vizibil liniile fine și ridurile.**

*Conform unui test realizat într-un laborator independent, recunoscut pe plan internațional, serul a îmbunătățit densitatea pielii cu o medie de 10% după 28 de zile de utilizare regulată
* Conform rezultatelor unui studiu bazat pe analiza instrumentală, efectuat în cadrul unui laborator independent și recunoscut pe plan internațional

  • Seara, încearcă curățarea în doi pași. Pielea ta este la fel de stresată atât de diferitele substanţe nocive depuse pe acesta din mediu pe timpul zilei, cât și de sebumul produs ori machiajul și fondul de ten rămase. Prin urmare, merită pus un accent mare pe curățarea feței seara. Iar aici intervine curățarea în două etape, începând prin curățarea cu ulei, care se finalizează, ca și pas următor și ultim, cu îndepărtarea impurităților.

Deși cele două faze pot suna complicat, te asigur că nu sunt. Primul pas poate consta dintr-un ulei cosmetic Manna, care poate fi folosit și pe față, care îți hrănește pielea cu ingrediente valoroase, dar funcționează și ca demachiant, cum ar fi Uleiul cosmetic Manna de argan sau Uleiul cosmetic Manna din semințe de struguri. Acesta poate fi urmat de un demachiant potrivit tipului tău de ten, care în același timp îngrijește delicat, iar în acest caz îți dedic cu drag Săpunul demachiant white satin, care poate fi folosit chiar și pe pielea uscată și sensibilă. Dacă pielea ta este cu probleme, atunci încearcă Săpunul cu camfor pentru curăţarea feţei, care, dovedit prin teste de laborator, reduce numărul de coșuri și puncte negre*, reduce semnificativ producția de sebum a pielii**, are ca rezultat o schimbare vizibilă chiar după prima utilizare*, matifiază pielea, curăță perfect, îngrijește și catifelează tenul*.

*conform rezultatelor unui test bazat pe recenzia subiectivă a participanților, efectuat în cadrul unui laborator independent și recunoscut pe plan internațional
**conform rezultatelor unui studiu efectuat în cadrul unui laborator independent și recunoscut pe plan internațional

Dacă nu optezi pentru săpun, atunci îți recomand blânda Spumă pentru curățarea feței cu extract de castravete, care calmează, hidratează și reîmprospătează tenul tău, transformându-l într-unul radiant*, curăță perfect* și reprezintă o alegere perfectă pentru orice tip de piele*.

*conform rezultatelor unui studiu bazat pe recenzia subiectivă a participantelor, efectuat în cadrul unui laborator independent și recunoscut pe plan internațional, în cadrul studiului au fost monitorizate 25 de femei (cu vârsta de peste 18 ani).

  • Încheie-ți ziua cu ceva magic. Pe lângă hidratarea esențială, etapa care încheie ciclul îngrijirii frumuseții de seară, poate fi un ser potrivit problemei și stării actuale a pielii tenului tău. Dacă te confrunți cu acnee și cu pori înfundați, introduce treptat câteva picături de Ser Manna PRO NMF + ANTIOXIDANT + 10% AZELAIC ACID SERUM în ritualul tău de seara, după utilizarea unui ser pe bază de apă sau o cremă de noapte. Previne formarea de noi coșuri*, este eficient împotriva porilor înfundați*, a acneei și a punctelor negre*. Dacă pielea ta este normală sau uscată, îți poți oferi seara un răsfăț numit booster de colagen sau ser cu acid hialuronic.

*conform rezultatelor unui studiu bazat pe recenzia subiectivă a participanților, efectuat în cadrul unui laborator independent și recunoscut pe plan internațional, monitorizând un număr de 11 participanți (cu o utilizare de 28 de zile)

  • Nu în ultimul rând: micul dejun și cina ar trebui să fie prietenoase cu pielea. Cu tot ce ajunge în farfurie, îți hrănești, protejezi și tenul. Multe legume și fructe, câțiva litri de lichid fără zahăr (de preferabil apă), atenție la cantități optime, acestea fiind regulile de baza clasice. Ce legume sunt considerate în mod tradițional a fi anti-îmbătrânire? În această postare anterioară, am împărtășit 3 practici naturale antirid, inclusiv acest secret.

Ritualul tău de îngrijire a feței va fi la fel de simplu și plăcut precum prepararea ceaiului preferat, dacă ții minte aceste sarcini cu drag și ușurință. Nu renunța nici la eficiență, nici la naturalețe, dar să știi, frumusețea ta nu depinde de așteptările față de exterior, ci tu însăți trebuie să fii mulțumită de sine. Relaxat, fără stres!

Care este ritualul tău de îngrijire a feței? Spune-le fanelor Manna, se vor bucura!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe