Cosmetice cu un conținut ridicat de ingrediente active - chiar și ceva bun devine nociv? Partea 1
cosmetice cu un conținut ridicat de ingrediente active - chiar și ceva bun devine nociv? partea 1

Cosmetice cu un conținut ridicat de ingrediente active - chiar și ceva bun devine nociv? Partea 1



În compoziția produselor Manna, vei regăsi ingrediente naturale, prietenoase cu pielea de a căror valoare ne-am convins noi înșine. În cazul multor Manne, eficacitatea este confirmată de testele unui laborator independent, recunoscut la nivel internațional.

Printre ingredientele active din plante ale cosmeticelor naturale Manna se numără inamicii numărul unu ai coșurilor și punctele negre, precum acidul azelaic, un stimulator al producției de colagen, hexapeptida-11 sau acidul hialuronic și betaina, care ajută la menținerea conținutului de umiditate al pielii (și am menționat doar câțiva). Chiar trebuie utilizate cu precauție?

Orice ingredient activ cosmetic poate provoca surprize (atât plăcute, cât și neplăcute)



Ingredientele active sunt componentele active ale cosmeticelor, iar în ceea ce le privește. poți spera, în mod rezonabil, că îți vor schimba pielea în direcția dorită, de exemplu, se va simți mai hidratată, mai fermă și mai strălucitoare.

Dacă alegi un produs de îngrijire a feței, o cremă, un ser sau un ulei cosmetic, nepotrivite pentru tipul tău de piele și starea actuală a acesteia, atunci se va dovedi că nu ți se potrivește, chiar după o singură utilizare. Pielea ta se poate simți mai uscată, mai grasă, mai lucioasă. Dacă nu înlocuiești „vinovatul”, atunci toate acestea nu vor face decât ca situația să se înrăutățească.

În schimb, este adevărat valabil și în sensul opus: dacă pielea ta este într-adevăr însetată după un ingredient activ, efectul apare aproape imediat, chiar și numai o primă utilizare poate deveni revigorantă.

În urma utilizării produselor naturale, majoritatea persoanelor experimentează schimbarea în 6-12 săptămâni, acesta fiind intervalul de timp în care intrevine diferența dintre starea inițială a pielii și starea actuală.

În același timp, pe câte cliente Manna, pe tot atâtea experiențe.

Elixirul de Lux pentru față, care conține diverse uleiuri cosmetice și vitamina E, reprezintă unul dintre cele mai populare produse Manna, pentru că, spre exemplu, s-a dovedit clinic că reduce lungimea și profunzimea ridurilor, îmbunătățește fermitatea pielii și pielea devine mai elastică și mai netedă*.

Există persoane, cărora le ajung doar două picături, în timp ce altele aplică serul cu generozitate pe față și decolteu. Există și cliente Manna care simt că acest lucru este deja „prea mult” pentru pielea lor. Vorbim despre același elixir pentru față și totuși fanele Manna îl utilizează în tot atâtea feluri diferite.

** conform rezultatelor unui studiu bazat pe analiza instrumentală, efectuat în cadrul unui laborator independent și recunoscut pe plan internațional, monitorizând un număr de 25 de femei (cu vârste cuprinse între 26- 65 ani), pe o perioadă de patru săptămâni (alături de o utilizare zilnică unică

Ca rezumat: dacă îți cunoști tipul de piele, starea pielii tale și acorzi atenție reacțiilor pielii tale, nu trebuie să te îngrijorezi de atacul ingredientelor active din plante.

Poți citi despre ingredientele active vegetale inovatoare de la Manna, chiar aici pe blogul nostru, dar am scris mai devreme și despre cât timp trebuie de obicei să aștepți pentru a decide dacă îngrijirea naturală a pielii se potrivește cu adevărat tenului tău.

Să lămurim puțin: ingredientele potențial alergene aparțin unei alte pagini Manna: dacă un produs Manna conține un astfel de ingredient activ, îți atragem atenția asupra acestui fapt, pentru ca tu să poți decide înainte de a cumpăra, dacă este cu certitudine un produs potrivit ție.

Cu viteza maximă înainte? Nu tuturor ingredientelor active le place să fie introduse rapid sau să fie combinate ilogic



În viziunea unor persoane, rezultatele la care se pot aștepta mulțumită ingredientelor active cosmetice, par atât de promițătoare, încât exagerează involuntar.

De ce să nu grăbești efectul? De ce să nu combini ingredientele active după bunul plac? De ce să nu multiplici cantitatea recomandată?

Acordă atenție acestor reguli de bază dacă nu dorești să îți suprasoliciți pielea:

  • În cazul pielii sensibile, testul alergen și introducerea pas cu pas ar trebui să fie pe primul loc. Există ingrediente active care se recomandă a fi introduse, doar după efectuarea unui test preliminar al pielii ori treptat, mai ales dacă pielea ta este sensibilă. Un exemplu este Serul Manna PRO NMF + ANTIOXIDANT + 10% AZELAIC ACID SERUM, al cărui ingredient activ principal este acidul azelaic, recomandat tenului cu acnee și puncte negre. (Pielea unor oameni tolerează bine azelaina chiar de prima dată, dar nu riști nimic dacă nu o folosești cu intensitate)

  • Dacă este posibil, nu combina mai multe ingrediente active similare. În cazul serului Manna PRO cu acid azelaic, te rugăm să nu combini ingredientul activ preferat cu alți exfolianți și retinoizi. Semnele de suprastimulare pot depinde și de sensibilitatea individuală a pielii, dar aproape sigur vei experimenta semne de roșeață, tensiune și inflamație. Crema Manna PRO ANTI-ACNE WATER CREAM with Hyaluronic Acid and Natural AHA, care conține acizi AHA din fructe și acid hialuronic derivat din plante, poate forma o echipă bună cu tenul problematic.

  • Multe depind și de ritmul recomandat al introducerii acestor ingrediente. Crema Manna PRO ANTI-wrinkle RETINAL WATER CREAM with Hyaluronic Acid and Vitamin E conține retinal, așadar, inițial se recomandă folosirea sa de 3 ori pe săptămână, apoi, avansând treptat, până la cel mult 1-2 ori pe zi. Dacă nu ai proceda astfel, pielea ta s-ar simți atacată de prea multe ingrediente active.

Știi deja care este opinia noastră: când vine vorba de îngrijirea feței, în special cu produse anti-îmbătrânire, nu are rost să te grăbești, întrucât frumusețea nu se estompează odată cu vârsta. Doar fii exact cine ești tu (indiferent de vârstă) și, în același timp, acceptă ajutorul natural și de efect al Mannei.

Ai pățit vreodată să supradozezi piele cu o substanță activă? Clientelor Manna le poți dezvălui cu încredere!

Cum să combini produsele Manna pentru a nu-ți supraîncărca pielea? Ce reprezintă procentele inițiale din denumirea unui ingredient activ? De ce este importantă valoarea corectă a pH-ului și sinergia substanțelor auxiliare? În curând, voi continua cu aventura din lumea ingredientelor active.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe