O zi de iarnă strălucitoare cu Manna
o zi de iarnă strălucitoare cu manna

O zi de iarnă strălucitoare cu MannaAlături de Manna îți poți completa întreaga rutină de îngrijire a feței și a corpului. Mai mult, îți poți simplifica foarte mult gama de produse pentru îngrijirea pielii, înlocuind o serie de alte produse cosmetice sintetice. Cum faci acest lucru iarna?


Află cum trec 24 de ore alături de Manna!

 • Cea mai eficientă practică de înfrumusețare este somnul, care poate fi numit pasul zero al rutinei tale zilnice. Dacă dormi bine, îi oferi pielii tale o șansă de a reîmprospăta, de a se reînnoi (eu dormi cel puțin 6-7 ore pe noapte și încerc să mențin această obișnuință, întrucât adeptele Manna merită ca eu să mă aflu în cea mai bună formă a mea.) Somnul înfrumusețează indiferent de vârstă, tip de piele, sex. Așadar, înainte de a ajunge la Manna ta preferată dimineața în baie, gândește-te dacă ai avut parte de un somn odihnitor, iar apoi abia apoi urmează curățarea feței.

Poți începe cu săpunul tău Manna preferat, cu ajutorul căruia îți vei curăța fața (chiar și în timpul dușului). Poate părea ceva neînsemnat, dar atunci când ieși din baie sau duș, nu îți freca fața sau corpul prea tare cu prosopul, doar tamponează-ți ușor pielea. Ai grijă și atunci când te speli pe față, alege mișcări blânde.

Unele persoane consideră că frecatul pielii cu un prosop devine aproape un fel de exfoliere viguroasă, dar eu vă voi spune că nu este. Dacă pielea ta este uscată, sensibilă, atunci poți agrava situația, aceasta devenind și mai sensibilă și mai vulnerabilă. Însă, dacă te afli în căutarea unei exfolieri revigorante dimineața, atunci alege o Mannă care să se potrivească tipului tău de piele.

Prietenul adeptelor Manna cu probleme de piele și piele uscată este negreșit Săpunul demachiant white satin. Dacă pielea ta este mai puțin sensibilă, atunci vei adora exfoliantul Manna cu sâmburi de struguri măcinaţi sau săpunul exfoliant cu sâmburi măcinați de caise. (Ambele produse sunt blânde, dar pot provoca iritații persoanelor sensibile.)

Periajul dinților reprezintă un pas la fel de important în procesul de curățare. Știai că poți apela la Manna cu încredere, dacă îți dorești o îngrijire orală fără chimicale? Încă nu reușesc să mă satur destul de pasta de dinţi Manna, neagră fără fluor cu lămâie și aici nu mă refer (doar) la culoarea sa neobișnuită, ci și la cât de eficientă este datorită substanțelor de curățare și la îndepărtarea plăcii.

 • Poate începe ziua, dar mai întâi gândește-te la provocările zilelor de iarnă cu care se confruntă pielea ta.

Una dintre acestea este reprezentată de este razele soarelui, iar cealaltă constă din deshidratarea pielii. Într-adevăr, razele soarelui de iarnă contribuie și la îmbătrânirea timpurie a pielii și la formarea ridurilor. Am scris anterior într-un articol mai vechi, despre motivul pentru care nu există o cremă cu factor de protecție solară printre Manne: explicația extrem simplificată constă din faptul că utilizarea nanomaterialelor absorbante ale razelor UV intră în conflict cu principiile noastre fără chimicale.

Însă doar pentru că nu există produsul perfect natural cu factor de protecție, nu înseamnă că trebuie să renunți la protecția solară - în niciun sezon. Într-o excursie de iarnă ia-ți ochelarii de soare cu tine și protejează-ți pielea în zonele expuse la soare, mai ales dacă stai în aer liber pentru o perioadă mai lungă de timp.

Nu uita, vântul, înghețul și aerul uscat din camera încălzită usucă puternic pielea: dar untul de shea Manna, te poți menţine hidratată toată iarna.

(Părul resimte, de asemenea, frigul, însă cu ajutorul șamponului și balsamului Manna potrivite tipului tău de păr îți poți menține frumusețea naturală a podoabei tale capilare.)

 • Atunci când ajungi acasă, este timpul pentru ceva deosebit, pot începe minutele de reîncărcare și renaștere.

Îți împărtășesc și ție preferatele mele de iarnă: bila de baie Manna cu geranium-lavandă readuce în baia ta aroma inconfundabilă a grădinilor cu flori înmiresmate de vară. Pe lângă bila de baie, și masca de față reprezintă o favorită a serilor mele de iarnă. Încearcă crema-mască îmbogățită cu argilă roz și unt de aloe vera, marele avantaj fiind că este răspândită instantaneu, este gata de utilizare și nu trebuie să aștepți nici măcar un minut pentru a te cufunda într-un ritual de înfrumusețare relaxantă la sfârșitul zilei.

Cu ce Mannă îți place să îți începi sau să îți închei ziua? Scrie-mi!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

 • dolce vita? hai, să ne bucurăm de ea! - blog

  Dolce vita? Hai, să ne bucurăm de ea!

  Îți place agitația festivă, dar uneori te-ai săturat de zilele gri și plictisitoare de iarnă? În cel mai recent articol al meu, m-am angajat să strecor puțin stil de viață italian în zilele umbrite de zi cu zi.

  Vizualizează
 • moda vegană alături de produsele cosmetice naturale? - blog

  Moda vegană alături de produsele cosmetice naturale?

  Veganismul este și un mod de viață care ne demonstrează responsabilitatea față de mediu. Pentru persoanele care preferă ca săpunurile, șamponul sau pasta de dinți să fie lipsite de ingrediente de origine animală, și alegerea garderobei va deveni mai condiționată.

  Vizualizează
 • cumpără conștient cu manna - blog

  Cumpără conștient cu Manna

  Te-ai întrebat vreodată ce ai putea face pentru o lume mai sustenabilă? Există multe răspunsuri la această întrebare, dar unul dintre cele mai importante este a cumpăra mai conștient.

  Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta Te poți conecta aici

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe