Acum e momentul: relaxează-te înainte de Crăciun!
acum e momentul: relaxează-te înainte de crăciun!

Acum e momentul: relaxează-te înainte de Crăciun!



Nu știu cum e la tine, dar la noi în familie există o regulă de aur: nu trebuie să apară nicio tensiune, supărare sau sămânță de ceartă pe 24 decembrie – pentru că ne pregătim de Crăciun.

Deși mă străduiesc să cumpăr, să fac și să pregătesc totul la timp, se poate întâmpla să uit una sau alta, sau să văd că nu toate se aranjează cum îmi doresc. Poate că unii se supără din cauza asta – dar eu știu că nu trebuie să las aceste mici neplăceri să îmi strice ziua.

Nu-i o tragedie dacă tortul de Crăciun nu arată ca-n revistă, dacă bradul de Crăciun nu stă drept ca lumânarea, iar cadourile n-au fost împachetate perfect. Nu mă deranjează nici vizitele inopinate, nici musafirii care au apărut mai repede decât prevăzusem. Nu de aceste detalii depinde fericrea – ceea ce contează este că zilele de sărbătoare să fie speciale și intime, în care să mă concentrez asupra familiei, prietenilor și vacanței bine-meritate, din ultimele zile ale anului.

Bineînțeles că e nevoie de multă răbdare, ca să reușești – dar eu am o sursă de energie probată, care mă ajută să reușesc.

Cea mai bună și mai importantă metodă de relaxare este somnul adânc și suficient. De asemenea, nu uita că aromele din bucătărie îți pot ține de foame, nemaiavând poftă de mâncare la masă – ai grijă și nu sari peste mese, atunci când gătești pentru mese festive.

Pentru multe dintre noi, a te relaxa nu e tocmai simplu – în acest caz, balsamurile de tâmple Manna și uleiurile esențiale sunt de mare ajutor. Cele din urmă, sunt o categorie de bază de produse în perioada Crăciunului – eu sunt foarte atașată de lampa mea de aromaterapie, în formă de cabană. Uleiurile esențiale adaugă ceva special stării de spirit în timpul serilor dedicate reuniunilor de familie.

Vă doresc un Crăciun Fericit tuturor,
Andrea Varga-Darabos
Zâna săpunurilor

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe