Întrebări privind garanţia

-+

Proprietarul site-ului

Vânzări: Giganet Line SRL
E-Mail: serviciuclienti(la)mannasapun(punct)ro
Adresa noastră: str. Pietroasa, nr 11/2
Locație: 535600, Odorheiu Secuiesc, jud. Harghita, Romănia
Numârul de ordine în registrul comerțului: J19/101/2014
Cod fiscal: RO32959075
Număr de telefon: +40745 13 23 33 (L-V 08:00-16:00)
-+

Care este adresa de ramburs?

Te rugăm să returnezi produsul (produsele) la următoarea adresă:

Vânzări: Giganet Line SRL
E-Mail: serviciuclienti(la)mannasapun(punct)ro
Adresa noastră: str. Bethlen Gábor, nr. 2
Locație: 535600, Odorheiu Secuiesc, jud. Harghita, Romănia
Număr de telefon: +40745 13 23 33 (L-V 08:00-16:00)
-+

Garanție 100%

Nu avem îndoieli că produsele noastre te vor mulţumi, iar experienţa noastră va veni în ajutorul sănătăţii tale – de fapt, suntem atât de siguri încât îţi oferim garanţia că vei primi banii înapoi pentru oricare dintre produsele cumpărate. Dacă produsul nostru nu se conformează aşteptărilor tale, trebuie doar să ne returnezi ce a rămas din el (min. 30% din cantitatea inițială) în maxim 30 de zile de la data cumpărării (cumpărătorul suportă costurile de returnare). Foloseşte codul de referinţă al comenzii, compus din 16 caractere şi datele tale bancare şi o să te rambursăm cu contravaloarea comenzii (fară a include costurile de returnare).

Pe scurt, te ferim de orice risc, iar tu te vei bucura în siguranţă de efectele benefice ale cosmeticelor tale 100% naturale.

Important: Din raţiuni contabile…

  • Dacă achiziţionezi un pachet (de exemplu, un pachet-soluţie sau un pachet-cadou de Crăciun), garanţia acoperă toate produsele din pachet. Deoarece produsele pe care le conţine apar pe factură ca o singură intrare, poţi solicita rambursarea valorii întregului pachet, nu a fiecărui produs în parte.
  • Pentru produsele achiziţionate în cadrul unor oferte speciale, de genul 3+1, garanţia de ramburs în 30 de zile se aplică doar dacă returnezi toate cele 4 produse.
  • Garanţia de ramburs în 30 de zile nu se aplică pentru voucherele-cadou. Cu toate acestea, poţi anula un voucher și să fi rambursat în totalitate, în 14 zile de la efectuarea cumpărăturilor, dacă nu te-ai folosit de el încă.

*Putem oferi garanţia rambursării banilor numai pentru produsele Manna care au fost cumpărate de pe mannasapun.ro. Dacă ai cumpărat produsele de altundeva, nu beneficiezi de această garanţie. Îţi mulţumim pentru înţelegere.

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe