Întrebări privind garanţia

-+

Unde trimit înapoi produsul(ele)?

Te rugăm să returnezi produsul (produsele) la următoarea adresă:

Denumire persoană juridică (Destinatar):
S.C. Giganet Line S.R.L.
Adresă livrare:
Str. Bethlen Gábor, nr. 2, Loc.
Odorheiu Secuiesc, Jud. Harghita, Cod: 535600, România
-+

Garanție 100% pentru fiecare Mannă

Suntem încrezători că produsele noastre te vor mulțumi, astfel, îți oferim 100% garanția returnării banilor pentru fiecare Mannă în parte.

Dacă dintr-un motiv oarecare nu vei fi complet mulțumită de produsul Manna comandat, returnează-ne ceea ce a mai rămas din acesta (cel puțin 30% din cantitatea inițial-oficială), în termen de 30 de zile de la data intrării în posesia coletului (conform codului de AWB din baza oficială de date a firmei de curierat), introducând în pachet o copie după factura cu care a fost achiziționat produsul și, opțional, separat, pe o foaie de hârtie separată, codul de identificare al comenzii, format din 16 cifre. Alături de copia facturii specifică numărul contului bancar unde se dorește rambursarea contravalorii întregului preț de achiziție (fără taxe de retur: costul de transport-retur se suportă de către client). Atenție: nu lucrăm cu Poșta Română, aceasta nelivrând colete la adresă. Te rugăm în mod expres să utilizezi numai o firmă de curierat cunoscută/preferată. Totodată, nu ne asumăm responsabilitatea Pentru coletele neajunse la noi în caz de retur.

Așadar, noi ne asumăm riscul, iar astfel tu te poți bucura liniștită și fără griji, de răsfățul vegan, natural, oferit de produsele noastre cosmetice.

Important: Din raţiuni contabile

- Dacă achiziționezi un set/pachet (de exemplu, dintre Soluții la pachet, Seturi de cadouri sau un Set de Crăciun etc.), atunci vei putea valida garanția numai pentru întregul set/pachet, nu doar pentru un anumit produs conținut în set.
- Garanția de rambursare a banilor în termen de 30 de zile pentru produsele achiziţionate în cadrul unor oferte speciale, precum 3+1, transport gratuit, produse cadou cu limită de valoare, oferte speciale unice, etc. se acordă doar pentru returnarea tuturor produselor existente pe factură (inclusiv carnetul de vouchere, cadouri și mostre)
- Garanția de rambursare a banilor în termen de 30 de zile nu se acordă în cazul voucherelor/cardurilor cadou, însă îți poți retrage dorința de a le deține în termen de 14 zile de la data achiziționării, dacă nu s-a început utilizarea voucherului/cadrului cadou.

* Oferim garanția rambursării banilor doar pentru acele Manne care au fost achiziționate direct din magazinul online mannasapun.ro. În cazul în care produsele Manna au fost achiziționate din/prin alte surse, nu îți putem valida garanția. Îți mulțumim pentru înțelegere.

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe