Întrebări privind plata

-+

Cât costă transportul?

0 lei – 99,9 = 17,9 lei
100 lei – 169,9 = 11,9 lei
179 lei – .... = 0 lei
-+

Ce modalităţi de plată pot alege?

În prezent, poţi alege dintre următoarele modalităţi de plată la casă înainte de plasarea comenzii:

Plata ramburs

Dacă optezi pentru livrare cu plata ramburs, va trebui să achiţi contravaloarea produselor, taxa de transport şi taxa de administrare ramburs la primire, în numerar, curierului.

În caz de livrare cu plata ramburs, comenzile tale plasate până la ora 15 în zilele lucrătoare vor fi livrate în termen de 1 zile lucrătoare, cele plasate până la ora 15 vineri vor fi livrate marţi în săptămâna următoare, iar cele plasate la sfârşit de săptămână vor fi livrate marți în săptămâna următoare.

Plata cu card bancar/card de credit

În caz de plată cu card bancar, de pe pagina cu casa vei fi redirecţionată la pagina payu unde va fi efectuată plata. Dacă plata s-a efectuat cu succes, vei fi redirecţionată înapoi pe pagina noastră. Dacă plata nu s-a efectuat cu succes, vei fi redirecţionată pe pagina noastră şi poţi încerca din nou să efectuezi plata sau poţi solicita ajutor de la serviciul de clienţi.
  • Dacă plata intră până la ora 15:00 în zilele lucrătoare, vei primi coletul în 1 zile lucrătoare.
  • Dacă plata intră după ora 15:01 în zilele lucrătoare, putem expedia coletul în depozitul serviciului de curierat doar în a doua zi lucrătoare, iar tu îl vei primi în termen de 2 zile lucrătoare calculate din acel moment.
  • Dacă plata intră până la ora 15:00 vineri, coletul va fi livrat în ziua de luni a săptămânii următoare.
  • Dacă plata intră la sfârşit de săptămână, coletul va fi livrat în ziua de marți a săptămânii viitoare.

-+

Condiţii de plată

Toate preţurile afişate lângă produse conţin taxa pe valoare adăugată la cota de 19%. Preţul cosmeticelor naturale şi costul de transport pot fi achitate şi cu cardul bancar. Dacă optezi pentru livrare cu plata ramburs, va trebui să achiţi contravaloarea produselor, taxa de transport şi taxa de administrare ramburs la primire, în numerar, curierului.

Imediat după achiziţie, vei primi informaţiile legate de achiziţie într-un e-mail care conţine numărul comenzii şi toate informaţiile importante.

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe