Întrebări despre produse

-+

Pot folosi/valorifica mai multe coduri de voucher/vouchere cadou la o singură achiziție?

Nu. La o achiziție poți utiliza doar un singur cod de voucher sau un voucher cadou.
-+

Creme pentru riduri aveți?

Ca și cremă pentru ochi, îți recomandăm untul de shea organic din Ghana sau uleiul cosmetic din semințe de struguri, care, utilizate zilnic, în cantități mici, pot face minuni.

Totodată, am creat, special pentru tine și Crema cu acid hialuronic pentru zona ochilor, alături de Crema pentru față cu ulei de coacăze roșii și acid hialuronic.
-+

Ce ar trebui să încerc pentru psoriazis?

Pentru pielea cu psoriazis, îți recomand săpunul din ulei de măsline extra virgin, care conține doar ulei de măsline extra virgin, fiind excepțional blând pentru piele.

Pentru pielea uscată, deshidratată, se recomandă untul de shea organic nerafinat din Ghana.
-+

Ce să încerc pentru pielea cu probleme, predispusă la acnee, coșuri?

Pentru pielea probleme, îți recomandăm Săpunul cu camfor pentru curăţarea feţei, Săpunul COCO Ulei din arbore de ceai și Săpunul cu cărbune activ pentru curățarea feței. Pe lângă îngrijirea și curățarea zilnică a feței, măștile faciale precum Masca de faţă cu algină şi ceai alb sau Masca matifiantă hrănitoare cu argilă albastră pentru ten gras, reprezintă o soluție ideală pentru pielea ta.

Înainte de a utiliza măștile, asigură-te că încerci Săpunul COCO sare, pentru efectul său exfoliant.
Dacă îți dorești o Mannă cu adevărat specială pentru coșuri, atunci uleiul esențial din arbore de ceai devine alegerea perfectă pentru tine.
-+

Pielea mea suferă de eczemă, ce aș putea încerca?

Îți recomand setul „Îngrijire delicată”. Cvartetul fără chimicale este alcătuit din două specialități de săpun catifelate, blânde, un unt de shea organic, nerafinat și un deodorant-cremă natural, inodor, în borcănel.
-+

Pielea mea este grasă, ce să folosesc?

Pentru pielea grasă, încearcă selecția Manna din Setul pentru curăţarea tenului gras, pe care l-am conceput special pentru îngrijirea pielii cu probleme, din ingrediente 100% naturale.
-+

Ce fel de săpun ar trebui să folosesc pentru spălarea feței?

Pentru spălarea feței, îți recomandăm Săpunul demachiant white satin, realizat din argilă albă, ce te vrăjește cu o spumă fantastică și o varietate de uleiuri hrănitoare și Săpunul COCO cu unt de shea, care te răsfață la un nivel de lux, dar și Săpunul cu cărbune activ pentru curățarea feței poate fi o alegere excelentă, perfectă.

Săpunul COCO sare sau Săpunul din lămâiță și Aloe vera pot deveni o alegere minunată pentru exfolierea pielii o dată sau de două ori pe săptămână.
-+

Cum să folosesc bila de baie?

Dacă îți place să te afunzi într-o baie relaxantă, parfumată, hrănitoare, ce îți răsfață simțurile, atunci bilele de baie Manna sunt pentru tine, bucură-te aromele mirifice, destinde-te și reîncarcă-te. :) Nu numai pielea ta, ci și sufletul îți va aprecia grija.

Adaugă în apa de baie o bilă Manna, iar aceasta se va dizolva prin efervescenţă, umplându-ți cada și baia cu arome unice.
-+

Pielea mea este uscată, ce să aleg?

Încearcă Setul îngrijire delicată, conceput special pentru îngrijirea tenului uscat și sensibil.

În plus, poți alege untul de shea organic din Ghana, care trebuie masat bine pe pielea umedă, în fiecare seară.

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe