Schema de fidelitate Manna Club

-+

Cum poți devenu membru Club Manna?

Calitatea de membru al Clubului Manna necesită 75 de puncte de fidelitate adunate. Atunci când atingi acest prag, vei fi admisă în cercul de clienți fideli, unde poți beneficia de produse Manna exclusive, disponibile doar membrilor, precum și de alte facilități legate de un stil de viață natural și activ.

-+

Ce este programul de loialitate al Clubului Manna?

Dorim să îți mulțumim pentru că ești o clientă Manna fidelă și activă, iar astfel. că am creat un sistem de loialitate. Datorită acestuia, poți beneficia și profita la maxim de reducerea acumulată, dar ți se vor extinde și ofertele speciale.


Îți poți gestiona reducerea în mai multe moduri, puteți obține Manne la prețuri incredibil de bune, ba chiar vei beneficia de oferte unice, create doar pentru Tine!

-+

Cum funcționează programul de loialitate al Clubului Manna?

Obții puncte în urma fiecărei achiziții în parte. La sfârșitul achiziției, poți vizualiza numărul total de puncte din coș.

Calitatea de membru al Clubului Manna necesită 75 de puncte de fidelitate adunate. Atunci când atingi acest prag, vei fi admisă în cercul de clienți fiedli, unde poți beneficia de produse Manna exclusive, disponibile doar membrilor, precum și de alte facilități legate de un stil de viață sănătos și activ.

 

Ca membru al Clubului Manna, poți achiziționa anumite Manne în schimbul punctelor acumulate (pe pagina produselor disponibile în schimbul punctelor de fidelitate ale Clubului Manna) sau la un preț mult mai mic.

Cum poți valorifica un produs în puncte?

Poți realiza acest lucru pe pagina produselor disponibile în schimbul punctelor de fidelitate ale Clubului Manna.

Dacă dorești să achiziționezi un produs în schimbul punctelor aflat pe pagina produselor disponibile în schimbul punctelor de fidelitate ale Clubului Manna, atunci trebuie să lansezi o comandă de cel puțin 90 LEI (în afară de taxa de livrare). Pe această pagină, produsele nu sunt listate și sortate în funcție de preț, dar vei vedea în schimbul câtor puncte pot fi ale tale.

-+

Cum poţi aduna puncte?

Îţi vom credita punctele în funcţie de produsele Manna pe care le-ai comandat. În magazinul online, vei vedea la produsele Manna alese, câte puncte îți vor îmbogăți profilul.

Completează-ți datele de profil ca să îți putem prezenta oferte mai bune, mai personalizate. Este o bucurie nespusă şi pentru noi să te putem surprinde de ziua ta de naștere! :)

Fii membră activă a comunităţii! Dacă evaluezi un produs Manna sau scrii comentarii la un produs sau la un articol de pe blog, îţi vom răsplăti activitatea cu puncte de fidelitate!

Răsfoiește cu încredere produsele Manna, iar pe paginile de produs vei vedea cât poți economisi utilizând punctele de fidelitate, din cadrul Clubului Manna. (Sau poate îți dorești să aduni mai multe puncte pe care să le valorifici la o achiziție mai mare? Este alegerea ta!)

Sub/lângă (în funcție de interfață: dispozitiv portabil sau desktop) butonul de coș, vei putea vedea cu cât mai ieftin poți achiziționa o Mannă, apăsând pe textul-link „Afișează
Important! Dacă achiziționezi Manne mai ieftin în cadrul unei promoții sau prin puncte de fidelitate, atunci nu vei mai primi puncte în cadrul Clubului Manna după achiziționarea produsului respectiv. Dar nu te întrista! Te rugăm să acorzi atenție ofertelor noastre speciale, deoarece se poate întâmpla ca pentru o singură Mannă să beneficiezi de puncte duble sau chiar triple!
-+

La ce să fii deosebit de atentă?

Gestionează-ţi punctele economic, astfel vei putea beneficia de cele mai valoroase produse la preţuri incredibile! Atunci când adaugi un produs Manna în coş, poţi decide dacă doreşti să utilizezi punctele existente. Setarea se regăseşte lângă butonul de coş:Pentru produsele Manna cumpărate cu reducere sau aflate la oferte, nu vom putea acorda puncte. Deşi ne-ar face plăcere să putem şi ne dorim să vă copleşim pe toţi cu cadouri şi reduceri fantastice, trebuie totuşi să menţinem calitatea fără compromisuri a produselor şi serviciilor Manna şi preţurile accesibile.

Ca să fie cel mai bine pentru Tine, am conceput sistemul astfel încât să decizi tu la achiziţie ce doreşti: Îţi economiseşti punctele pentru utilizare ulterioară sau profiţi de reducerile disponibile imediat?


Important: dacă pachetul/coletul tău este returnat la Expeditor sau soliciți anularea unei comenzi, punctele tale se vor pierde, nu ți se vor restitui, așadar alege cu grijă pe ce și când îți utilizezi punctele de fidelitate.

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe