Schema de fidelitate Manna Club

-+

Cum poți devenu membru Club Manna?

Pentre a deveni membru al Clubului Manna trebuie acumulate 75 puncte. După acesta ești primit în cercul clienților fideli, unde poți achiziționa produse exlusive Manna, accesibile doar membrilor, dar și alte mărfuri de preț legate de un stil de viață natural și activ.
-+

Ce este Programul de fidelitate Club Manna?

Vrem să-ţi mulţumim pentru fidelitatea şi interesul activ faţă de produsele Manna, de aceea am creat un programul de fidelitate nou şi revoluţionar. Cu ajutorul acestui program, poţi profita la maximum de reducerile acumulate şi vei avea mai multe opţiuni. Ai la dispoziţie mai multe modalităţi de a-ţi gestiona reducerile. Cu ajutorul lor, poţi obţine produse Manna la preţuri incredibil de avantajoase, şi vei putea cumpăra şi alte produse valoroase şi irezistibile pentru un stil de viaţă sănătos.
-+

Cum poţi aduna puncte?

Îţi vom credita punctele în funcţie de produsele Manna pe care le-ai comandat. În magazinul online, vei vedea la produsele Manna alese, câte puncte îți vor îmbogăți profilul.

Completează-ți datele de profil ca să îți putem prezenta oferte mai super, mai personalizate. Este o bucurie nespusă şi pentru noi să te putem surprinde de ziua ta de naștere! :)

Fii membră activă a comunităţii! Dacă evaluezi un produs Manna sau scrii comentarii la un produs sau la un articol de pe blog, îţi vom răsplăti activitatea cu puncte de fidelitate!

Răsfoiește cu încredere produsele Manna, iar pe paginile de produs vei vedea cât poți economisi utilizând punctele de fidelitate, din cadrul Clubului Manna. (Sau poate îți dorești să aduni mai multe puncte pe care să le valorifici la o achiziție mai mare? Este alegerea ta!)

Sub/lângă (în funcție de interfață: dispozitiv portabil sau desktop) butonul de coș, vei putea vedea cu cât mai ieftin poți achiziționa o Mannă, apăsând pe textul-link „Afișează prețul cu puncte”:Important!
  • Punctele acumulate în urma comenzii recente, vor fi creditate în profilul tău Manna, doar după ce comanda va fi procesată și trimisă la firma de curierat.
  • Atunci când cumperi produse la preţ redus prin utilizarea punctelor sau în cadrul unor promoţii, nu vei primi puncte de fidelitate pentru cumpărarea produsului promoţional. Dar nu te întrista! Te rog să urmărești cu mare atenâie ofertele și promoțiile noastre, întrucât se poatr întâmpla ca pentru o singură Mannă să îți oferim un număr duplu sau poate chiar triplu de puncte de fidelitate!
-+

La ce să fii deosebit de atentă?

Gestionează-ţi punctele economic, astfel vei putea beneficia de cele mai valoroase produse la preţuri incredibile! Atunci când adaugi un produs Manna în coş, poţi decide dacă doreşti să utilizezi punctele existente. Setarea se regăseşte lângă butonul de coş:Pentru produsele Manna cumpărate cu reducere sau aflate la oferte, nu vom putea acorda puncte. Deşi ne-ar face plăcere să putem şi ne dorim să vă copleşim pe toţi cu cadouri şi reduceri fantastice, trebuie totuşi să menţinem calitatea fără compromisuri a produselor şi serviciilor Manna şi preţurile accesibile.

Ca să fie cel mai bine pentru tine, am conceput sistemul astfel încât să decizi tu la achiziţie ce doreşti: Îţi economiseşti punctele pentru utilizare ulterioară sau profiţi de reducerile disponibile imediat?

Important: dacă pachetul/coletul tău este returnat la Expeditor sau soliciți anularea unei comenzi, punctele tale se vor pierde, nu ți se vor restitui, așadar alege cu grijă pe ce și când îți utilizezi punctele de fidelitate.
-+

Cum funcţionează Programul de fidelitate Club Manna?

  • Primeşti puncte după fiecare achiziţie. La finalul cumpărăturilor, poţi vedea valoarea totală a punctelor tale în coş.
  • Pentru a deveni membră a Clubului Manna, ai nevoie de 75 puncte. După ce le vei aduna, vei deveni membră a clubului de fidelitate unde sunt disponibile produse exclusiviste Manna şi alte bunătăţi necesare pentru un stil de viaţă sănătos şi activ, disponibile doar membrilor. Membrii Clubului Manna pot obţine anumite produse Manna la preţuri mult mai bune în schimbul punctelor adunate.

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe