Schema de fidelitate Manna Club

-+

Cum poți devenu membru Club Manna?

Pentre a deveni membru al Clubului Manna trebuie acumulate 75 puncte. După acesta ești primit în cercul clienților fideli, unde poți achiziționa produse exlusive Manna, accesibile doar membrilor, dar și alte mărfuri de preț legate de un stil de viață natural și activ.
-+

Ce este Programul de fidelitate Club Manna?

Vrem să-ţi mulţumim pentru fidelitatea şi interesul activ faţă de produsele Manna, de aceea am creat un programul de fidelitate nou şi revoluţionar. Cu ajutorul acestui program, poţi profita la maximum de reducerile acumulate şi vei avea mai multe opţiuni. Ai la dispoziţie mai multe modalităţi de a-ţi gestiona reducerile. Cu ajutorul lor, poţi obţine produse Manna la preţuri incredibil de avantajoase, şi vei putea cumpăra şi alte produse valoroase şi irezistibile pentru un stil de viaţă sănătos.
-+

Cum poţi aduna puncte?

Îţi vom credita punctele în funcţie de produsele Manna pe care le-ai comandat. Pe paginile produselor poţi vedea câte puncte intră în buzunarul tău prin comandarea produsului respectiv. Punctele acumulate în urma comenzii recente, vor fi creditate în profilul tău Manna, doar după ce comanda va fi procesată și trimisă la firma de curierat. Important! Când cumperi produse la preţ redus prin utilizarea punctelor sau în cadrul unor promoţii, nu vei primi puncte Club Manna pentru cumpărarea produsului promoţional. Urmăreşte ofertele speciale, e posibil să primeşti puncte duble sau chiar triple pentru anumite produse Manna.

Completează datele de profil ca să te putem bucura cu oferte şi mai super şi mai personalizate. Este o bucurie nespusă şi pentru noi să te putem surprinde de ziua ta sau să trimitem copiilor tăi cel mai nou produs Manna 100% fără chimicale, dedicat copiilor.
Fii membră activă a comunităţii! Dacă evaluezi un produs Manna sau scrii comentarii la un produs sau articol de blog, îţi vom răsplăti activitatea cu puncte în webshop.
-+

La ce să fii deosebit de atentă?

  • Gestionează-ţi punctele economic, astfel vei putea pune mâna pe cele mai valoroase produse la preţuri incredibile! Când adaugi un produs Manna în coş, poţi decide dacă doreşti să utilizezi punctele existente. Setarea se regăseşte sub butonul de coş:

  • Pentru produsele Manna cumpărate cu reducere nu vom putea acorda puncte. Deşi ne-ar face plăcere să putem şi ne dorim să vă copleşim pe toţi cu cadouri şi reduceri fantastice, trebuie totuşi să menţinem calitatea fără compromisuri a produselor şi serviciilor Manna şi preţurile accesibile.

  • Ca să fie cel mai bine pentru tine, am conceput sistemul astfel încât să decizi tu la achiziţie ce doreşti: Îţi economiseşti punctele pentru utilizare ulterioară sau profiţi de reducerile disponibile imediat?
-+

Cum funcţionează Programul de fidelitate Club Manna?

  • Primeşti puncte după fiecare achiziţie. La finalul cumpărăturilor, poţi vedea valoarea totală a punctelor tale în coş.
  • Pentru a deveni membră a Clubului Manna, ai nevoie de 75 puncte. După ce le vei aduna, vei deveni membră a clubului de fidelitate unde sunt disponibile produse exclusiviste Manna şi alte bunătăţi necesare pentru un stil de viaţă sănătos şi activ, disponibile doar membrilor. Membrii Clubului Manna pot obţine anumite produse Manna la preţuri mult mai bune în schimbul punctelor adunate.

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe