Simţi şi tu că vine primăvara?
simţi şi tu că vine primăvara?

Simţi şi tu că vine primăvara?



Nu doar natura a reînviat cu căldura neaşteptată, ci şi eu aştept ca totul să se îmbrace în verde. A sosit şi perioada postului, o perioadă în care vreau şi eu să scap definitiv de iarna sumbră. Reînnoirea interioară-exterioară, reîncărcarea cu energii şi ieşirea în aer liber - iată ce gânduri îmi inspiră ieşirea din casă sau doar să privesc afară.

Cum te poate ajuta Manna ca să-ţi revii în formă?

Ingredientele naturale şi prietenoase cu pielea sunt elementele perfecte pentru orice cură de detoxificare, iar uleiurile esenţiale uşurează meditarea şi concentrarea asupra priorităţilor.

Îţi recomand următoarele produse Manna pentru reînnoirea de primăvară:

Pentru celulită şi vergeturi

Din păcate nici un produs cosmetic nu le poate ascunde fără urme. Dar o îmbunătăţire a stării generale a pielii poate reduce semnificativ efectul jenant al problemelor cutanate ale ţesuturilor conjunctive şi poate face pielea ta mai tonifiată, mai elastică şi mai netedă.

Mişcările regulate, un regim alimentar sărac în carbohidraţi, consumul suficient de lichide îţi pot fi la fel de folositoare în revenirea în formă, precum sauna, exfolierea regulată a pielii şi îngrijirea pielii cu unturi, uleiuri, creme-spumă naturale şi bogate în vitamine.

Pentru exfolierea pielii:

  • Pentru un efect exfoliant mai puternic şi pentru revitalizarea pielii, recomand Săpunul Cocos Scorţişoară.
  • Dacă ai pielea mai sensibilă şi uscată, alege Săpunul Daisy Dream sau Săpunul Aloe Vera Citronella pentru exfolierea pielii corpului.
  • Pentru exfolierea tenului delicat, recomand Săpunul Cocos Sare, care elimină celulele epiteliale moarte în profunzime, dar cu delicateţe.
  • Iar dacă preferi să-ţi revitalizezi pielea prin abraziune, poţi folosi buretele lufa sau chiar perie pentru baie.

Pentru îmbunătăţirea stării generale a pielii

După exfolierea pielii, poţi folosi cu încredere produse mai dense şi mai bogate pentru îngrijirea zonelor exfoliate, cum ar fi Untul de cacao organic Manna, uleiul cosmetic sau cremele-spumă Manna care combină mai multe uleiuri şi se absorb repede în piele.

Dacă ai exagerat puţin cu sauna sau exfolierea pielii şi te-ai trezit cu piele roşie şi sensibilă, cea mai bună opţiune este untul shea organic. Indiferent că optezi pentru varianta fără parfum sau pentru cele îmbogăţite cu ulei esenţial de lavandă şi arbore de ceai sau portocală şi ylang-ylang, pielea îţi va mulţumi.

Măşti pentru un ten perfect

Măştile de faţă Manna conţin diferite argile bogate în minerale şi microelemente. Dacă tenul ţi se pare lipsit de viaţă, tern sau chiar prea gras, cu siguranţă vei găsi masca potrivită pentru tipul tău de ten. În funcţie de problema tenului, aplică masca pe zona afectată, chiar şi pe zona decolteului, pe umeri sau pe spate.

Păr mătăsos şi strălucitor, adio mătreaţă

Nu vrei să-ţi mai chinui părul şi scalpul cu chimicale? Suferi de scalp cu mătreaţă şi mâncărimi? Dacă şi scalpul tău rezistă greu la diferenţele mari de temperatură şi cauţi o soluţie la mătreaţă, grăsime, mâncărime, alege un săpun cu ulei esenţial de arbore de ceai, adecvat pentru păr. Ba chiar poţi prepara şi măşti de păr din produse Manna! Cum le poţi prepara, afli din articolul meu aici.

Dacă elimini încă de acum reziduurile, toxinele, chimicalele, vezi vedea că pielea ta şi tu vă veţi simţi mai bine când soseşte primăvara adevărată, plină de soare şi ciripit!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



  • avatar
    • Ciuc
    • 05-04-2016 10:32

    Apreciez că nu promiteți imposibilul cu produsele anticelulitice. Adevărul este ca putem îmbunătăți aspectul pielii, nu și rezolva în totalitate. Mulțumesc Manna pentru aceste prețioase sfaturi legate de sănătate și frumusețe.

    • Ciuc
    • 05-04-2016 10:32

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe