Săpun pentru spălarea părului? Nimic necunoscut pentru Manna!
săpun pentru spălarea părului? nimic necunoscut pentru manna!

Săpun pentru spălarea părului? Nimic necunoscut pentru Manna!



Bucle sănătoase este un săpun pentru spălarea părului, creat special pentru părul subţire cu tendinţe de îngrăşare. Acest săpun curăţă părul datorită uleiului de cocos şi îl îngrijeşte cu ulei de măsline şi ricin. Conţine argilă verde, uleiuri esenţiale de lavandă şi arbore de ceai, care oferă un adevărat răsfăţ pentru scalp şi este o alegere excelentă chiar şi pentru scalpul cu mătreaţă.

Ştiai că în afară de preferatul clienţilor, săpunul Bucle sănătoase, mai poţi folosi o serie de alte săpunuri Manna atât pentru îngrijirea tenului, cât şi pentru spălarea părului?

Care sunt ele?

Poţi folosi săpunurile din familia de săpunuri COCO:
Săpun COCO Ciocolată
Săpun COCO & Scorţişoară
Săpun COCO & Ciocolatăt cu mentă
Săpun COCO cu Unt shea
Săpun COCO & Ulei Din Arbore de ceai

Apoi, îţi poţi spăla părul şi cu următoarele produse Manna:
Săpun Aloe Vera & Citronella
Săpun Ghimbir Lapte de capră
Săpun Lapte de capră și miere

Prin ce se deosebeşte spălarea părului cu săpun?

În primul rând, poţi evita nenumăratele chimicale dacă preferi săpunurile Manna în loc de şampon. Pe de altă parte, necesită un pic de învăţare, deoarece modul de utilizare diferă puţin.

Pas cu pas:

1. Umezeşte-ţi părul cu apă caldă simplă, sau, dacă simţi că părul tău e prea murdar, chiar înainte de a-l spăla cu săpunul clăteşte-l cu un litru de apă amestecat cu linguriţă de bicarbonat de sodiu şi o lingură de oţet de mere.

2. Freacă săpunul până face spumă în mână (sau pe părul umed) şi aplică spuma de săpun, care curăţă delicat şi fără chimicale. Masează-ţi scalpul în profunzime pentru a stimula circulaţia sângelui şi pentru a îndepărta celulele epiteliale moarte.

3. Clăteşte-ţi părul în profunzime cu apă, apoi la ultima clătire adaugă câte-o lingură de oţet de mere sau zeamă de lămâie la fiecare litru de apă. Acest lucru te va ajuta să elimini resturile de săpun din păr şi conferă buclelor tale o strălucire superbă.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe