Părul tău este scurt? Scurtează-i și îngrijirea!
părul tău este scurt? scurtează-i și îngrijirea!

Părul tău este scurt? Scurtează-i și îngrijirea!Pixie, bob, ciufulit sau complet drept - coafurile scurte sunt frumoase, la modă și se potrivesc aproape oricărei forme a feței. Bucură-te de toate avantajele părului scurt și îngrijește-l cu ușurință!

Iată 5 sfaturi utile despre cum să îți îngrijești cu ușurință părul scurt pentru a deveni superb.1. Spală-l mai des

Probabil că acest sfat nu pare prea logic, până la urmă, probabil că tocmai acesta este motivul pentru care ai ales părul scurt, doar pentru a evita să petreci prea mult timp cu spălatul și coafatul.

Cu toate acestea, părul scurt are tendința de a se îngrășa mai repede, în special sezonul căciulilor de toamnă-iarnă, așadar, dacă simți că părul tău necesită a fi spălat (chiar și la duș), atunci nu ezita să o faci. O coafură scurtă se usucă și mai repede, iar spălarea frecventă nu poate fi considerată pierdere de timp.2. Folosește-ți degetele, ciufulește-te

La șarmul coafurilor scurte mai contribuie, de asemenea, și aspectul mai natural. În timp ce are părul mai lung, poate necesita o aranjare mai îndelungată pentru un efect natural de „abia m-am trezit”, părul scurt, aproape să se așează singur în mod natural.

Bagă-ți degetele în păr, răsucește-ți șuvițele sau pur și simplu ciufulește-te la spate! Simte-te liberă să folosești pieptenele și peria de păr mai rar, unei coafuri scurte îi stă deosebit de bine o mică dezordonare naturală.3. Mai rar cu placa de întins și ondulatorul de păr

Există coafuri bob sau pixie care întinse drept sau ondulate, pot avea un aspect foarte la modă. Vederea unei asemenea coafuri te poate seduce cu ușurință, dar dacă este posibil, păstrează-le pentru ocazii speciale, deoarece instrumentele de coafură ce degajă căldură ridicată pot deteriora orice tip de păr cu o utilizare regulată. Protejează-ți părul și economisește timp la coafare.4. O clătire rapidă pentru o strălucire frumoasă

Pe lângă curățenia impecabilă și o aranjare ușoară, normal că îți dorești și un păr strălucitor. Clătește-te cu oțet sau zeamă de lămâie după spălarea părului, acesta fiind un truc dovedit pentru a obține strălucire naturală și o podoabă capilară mătăsoasă. Iată o apă pentru clătire rapidă: amestecă oțetul cu zeama de lămâie în proporție de 3:1, în apă caldă în proporție de 2:1 și apoi clătește-ți părul proaspăt spălat.

Clătirea simplă cu apă rece reprezintă, de asemenea, o practică binecunoscută pentru șuvițe strălucitoare, însă acest lucru este mai greu de realizat pe timp de iarnă.5. Mai puțin este mai mult și nu doar raportat la lungimea părului.

Însă aproape nu există persoane care să nu își dorească să-și transforme spălatul pe cap într-un adevărat răsfăț și ritual. Totuși, acest lucru trebuie realizat rapid, dacă se ivește zilnic și fără a îngreuna părul. Soluția este simplă: mai puțin este mai mult. Alege un balsam de păr care știe multe și este ușor, rapid de utilizat.

Recomandarea mea este balsamul natural Manna, care este special conceput pentru persoanele cu păr normal, uscat, care dovedit transformă părul într-un mai moale, mai mătăsos, oferind o senzație garantată de hidratare și nu îngreunează părul*. Pentru părul scurt este suficientă și o cantitate cât o alună, lasă-l să acționeze câteva minute, apoi clătește-te bine - și deja te poți bucura de fire mătăsoase.

*conform rezultatelor unui studiu bazat pe recenzia subiectivă a participantelor, efectuat în cadrul unui laborator independent și recunoscut pe plan internațional, monitorizând un număr de 25 de femei și bărbați, care au utilizat Șamponul natural Manna pentru păr uscat, normal, înainte de a folosi balsamul.

Ai părul scurt? Scrie-ne propriile sfaturi de îngrijire a părului!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

 • iată cum să prepari gem din semințe de chia - blog

  Iată cum să prepari gem din semințe de chia

  Toamna se sfârșește încet, ceea ce înseamnă și sfârșitul sezonului tradițional de preparat conserve. Este păcat, pentru că gustul gemului de casă, nu numai că este extrem de gustos, dar prepararea sa reprezintă și o reală experiență. De aceea, îți sugerez să încerci o rețetă simplă, dar grozavă, așadar, să începem prepararea gemului de din semințe de chia.

  Vizualizează
 • Îndrăgește gustul natural al îngrijirii orale cu manna - blog

  Îndrăgește gustul natural al îngrijirii orale cu Manna

  Tot mai mulți oameni doresc să fie proactivi în ceea ce privește mediul și sănătatea noastră. În acest scop, încercăm să reducem la minimum deșeurile și să utilizăm cât mai puține substanțe chimice, mai ales atunci când vine vorba de îngrijirea și curățarea zilnică a pielii. Știai că îngrijirea orală poate fi naturală și din toate punctele de vedere posibile?

  Vizualizează
 • Îngrijirea frumuseții bărbaților și a femeilor: manna este punctul comun - blog

  Îngrijirea frumuseții bărbaților și a femeilor: Manna este punctul comun

  Studierea experienței voastre îmi oferă întotdeauna o mare plăcere (ca să nu mai vorbim de câte idei noi am beneficiat astfel). Probabil că cele mai speciale comentarii sunt acelea din care reiese faptul că Manna este apreciată nu numai de către femei, ci și de către bărbați.

  Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta Te poți conecta aici

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe