Eşti fan al untului shea?
eşti fan al untului shea?

Eşti fan al untului shea?



Una dintre bazele universului Manna este untul shea fără de care astăzi Manna nu ar fi Manna. Acest ulei vegetal cu un parfum subtil de fum este, fără exagerare, unul dintre cele mai extraordinare ingrediente naturale pentru îngrijirea pielii.

Iată 5 motive de ce:

1. Este un unt atât de delicat şi blând, total prietenos cu pielea, încât îl poţi folosi şi pe pielea cu eczeme, seboree, roşeaţă sau acnee.

2. Nu trebuie să te temi că picăturile de ulei din untul shea topit în mână astupă porii şi produc coşuri: untul shea poate fi folosit cu încredere pe orice tip de piele.

3. Poate fi deosebit de util persoanelor cu pielea sensibilă care se luptă simultan cu uscăciunea pielii şi coşuri.

4. Un adevărat dar plin de balsam pentru pielea crăpată, lezată sau arsă uşor de soare, fiind indispensabil şi în produsele farmaceutice.

5. Te răsfaţă pe tot corpul, din creştet până în tălpi, în zona ochilor sau vârfurile firelor de păr. Ba îţi poţi îngriji şi buzele tale sau alte bebeluşilor, deoarece untul shea adevărat nerafinat este atât de curat, încât îl şi poţi mânca: îl regăseşti pe lista ingredientelor pe lângă untul de cacao în câteva dulciuri.

Untul shea organic produs din sâmburii fructului arborelui de karite se bucură de o tabără de fani tot mai mare, deoarece nu-l mai uiţi după ce l-ai încercat. Poate n-ai crede din cum arată, dar această specialitate maximizează capacităţile naturale ale pielii şi foarte rar provoacă orice surprize neplăcute.

E important să ştii că nu e totuna de unde provine sau cu ce proceduri este obţinut untul shea din sâmbure. Unturile shea Manna sunt realizate garantat fără orice proceduri cu chimicale, controlate regulat şi de noi, la calitate superioară în Ghana din Africa, locul în care creşte arborele karite.

Ce produse Manna conţin unt shea?




Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



  • avatar
    • Ciuc
    • 03-04-2016 17:50

    Sunt un mare fan al untului de shea. L-am folosit în timpul sarcinii din cap până în picioare cu excepția feței, de teamă să nu-mi blocheze porii, inclusiv pe pielea delicată a bebelușilor mei. A făcut minuni cu micile iritații produse de scutece. După citirea acestui articol îl voi aplica și pe față.

    • Ciuc
    • 03-04-2016 17:50

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe