Hai în natură!
hai în natură!

Hai în natură!



Schiezi, alergi, mergi în excursii? Nu doar vara trebuie să-ţi protejezi pielea de soare şi de transpiraţie. Am adunat câteva sfaturi utile de care să ţii cont când ieşi în natură:

Cremă fotoprotectoare:
Alege o cremă special pentru faţă. E important ca în loc de filtrele chimice să conţină oxid de zinc. Aplică-o pe suprafeţele expuse de câteva ori pe zi, reducând astfel efectele nocive ale razelor UV asupra pielii tale.

Balsam de buze:

Poţi alege variante cu factor de protecţie, însă trebuie să ştii: cosmeticele aplicate pe buze vor intra cu siguranţă în organism. Dacă vrei să eviţi acest lucru, alege orice balsam de buze Manna: sunt realizate garantat din ingrediente pure pe care le şi poţi mânca.

Deodorant cremă:
Degeaba îmbrăcămintea groasă, în straturi. Şi în această situaţie trebuie să fii atentă la neplăcerile cauzate de transpiraţia în exces. Deodorantele pot astupa glandele sudoripare, provocând umflături dureroase şi inflamate sub braţe. În aceste cazuri, merită să optezi pentru un deodorant-cremă natural de pe paleta Manna, cu siguranţă vei găsi produsul potrivit.

Consum de lichide:

Nu uita de suplimentarea lichidelor nici iarna. Asigură-te că ai lichide suficiente la tine ca să suplimentezi lichidele pierdute prin transpiraţie.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe