Curățarea eficientă a feței cu Manna
curățarea eficientă a feței cu manna

Curățarea eficientă a feței cu MannaAdeptele Manna știu deja că săpunurile noastre sunt foarte versatile: 

- majoritatea pot fi utilizate pentru spălarea feței, duș, baie sau chiar la spălarea părului. Cu toate acestea, există săpunuri speciale care au fost dezvoltate special pentru un scop specific. Fă cunoștință cu popularele săpunuri Manna pentru îngrijirea feței!😊


Să începem cu marele favorit al Mannei, Săpunul cu cărbune activ pentru curățarea feței! Acest misterios săpun negru precum abanosul este cel mai bun inamic al pielii grase și cel mai bun prieten al tău. Datorită pulberii de cărbune activ și a altor ingrediente care protejează pielea, curăță dovedit și matifiază perfect pielea, dar și îmbunătățește aspectul general al pielii predispuse la coșuri și îngrășare. Cu toate acestea, nu conține ulei esențial, astfel încât persoanele care preferă săpunurile fără parfum și cele cu pielea mai sensibilă, îl vor folosi cu încântare.

Fanele aromelor proaspete și pure, vor adora Săpunul nostru cu camfor pentru curăţarea feţei. Parfumul său proaspăt se datorează uleiului esențial de camfor, care a fost folosit în medicina asiatică de foarte mult timp. Studiile au arătat că acest săpun reduce secreția de sebum a pielii, precum și numărul de coșuri și puncte negre - și toate acestea pot fi resimțite după prima utilizare! Simte-te liberă să-l încerci pe pielea ta grasă și cu impurități. Un alt aspect interesant este faptul că conține și argilă albă, de efectul acestui ingredient bogat în minerale te poți bucura în componența mai multor produse Manna.

Persoanelor ce preferă plăcerile pure, le recomand Săpunul Activ cu camfor pentru curăţarea feţei 😊. În componența acestui săpun se întâlnesc parfumul proaspăt și pur al săpunului camforat, cu misterioasa culoare neagră a cărbunelui medicinal, precum și efectul excelent al acestuia. Pielea grasă, cu tendință acneică ori cu puncte negre, va fi încântată să fie răsfățată cu un săpun negru, de camfor.

Toate cele trei săpunuri au fost special dezvoltate pentru tenul gras, cu probleme, astfel încât pielea va deveni uscată - în prima perioadă, până când aceasta se va obișnui cu săpunurile naturale. De aceea recomand hidratarea corespunzătoare după curățarea feței, pentru care îți oferim și mai multe tipuri de Manne: unturile exotice Manna oferă o îngrijire perfectă pielii tale, dar pentru adeptele uleiurilor, Manna oferă și uleiuri cosmetice, dar poți regăsi în gama de sortimente și cremă Manna de zi și de noapte. 😊

Până acum totul e perfect, dar ce să folosească adeptele Manna pentru pielea uscată, sensibilă?
Sigur că nu am uitat nici de acestea! 😊 Săpunul demachiant white satin este creat special pentru astfel de tip de piele. Fiind delicat, poate fi folosit chiar și pentru pielea cu probleme! Pe lângă multe uleiuri nutritive, acest săpun conține și argilă albă, dar este fără parfum, astfel încât să beneficiezi de un produs de îngrijire natural, fără parfum, delicat.

După cum poți observa, există 4 „personalități” diferite ascunse în săpunurile noastre de curățare a feței, dar ce au ele în comun? Ei bine, pe de o parte, toate se mândresc cu prestigioasa certificare Cosmos Natural, care îți garantează o calitate excelentă și despre care poți citi mai multe aici. Pe de altă parte, toate sunt vegane și au fost realizate fără teste pe animale, asemenea tuturor produselor Manna. În plus, nu am folosit ulei de palmier în realizarea nici unuia dintre acestea, iar aici vei putea citi mai multe pe această temă. Totodată, sunt ecologice nu numai datorită ingredientelor lor, ci și prin ambalaje, deoarece le-am ambalat doar în hârtie reciclabilă.

Tu pentru care săpun de curățare a feței optezi?😉

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comentaÎți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe