Sfaturi sigure pentru Sărbători de neuitat!
sfaturi sigure pentru sărbători de neuitat!

Sfaturi sigure pentru Sărbători de neuitat!Anul acesta este extrem de dificil pentru toată lumea.

Epidemia globală a transformat totul, nimic nu mai este cum a fost. Și aici vorbim despre multă anxietate, nesiguranță, mulți oameni și-au pierdut locurile de muncă și trebuie să își reorganizeze viața. Și cu membrii familiei și prietenii ne-am petrecut mult mai puțin timp decât ne-am fi dorit. Simțim că pierdem controlul și nu putem influența cursul evenimentelor.

Acest lucru este parțial adevărat, dar cred că, dacă ne ordonăm gândurile și ne umplem sufletul cu pace, ne va afecta pozitiv mediul și prin urmare, întreaga lume. Cu toții ne putem adăuga un strop pentru a face lumea un loc mai bun. Cum să ne putem pregăti bine și să sărbătorim în pace și armonie? Aș dori să te ajut cu câteva gânduri și sfaturi pentru a experimenta Sărbătorile într-un mod armonios!😊


• Regândirea principiilor

Cred că mulți dintre noi am regândit ordinea lucrurilor din viața noastră și poate că le-am aranjat în ordinea importanței. Atunci când trebuie să ne temem pentru cei dragi, pentru propria viață - pentru că nimeni nu este imun bolilor -realizăm că cel mai important aspect al vieții constă din familie, prietenii și relațiile pe care le dezvoltăm. Trebuie să avem grijă unul de celălalt pentru că toți vâslim în aceeași barcă. Sărbătorile oferă o oportunitate excelentă de a reînvia sau aprofunda relațiile.


• Balanța dintre lumile online - offline

Generația tânără nu mai poate exista fără ea, iar cei mai în vârstă sunt adesea împotrivă - dar nimeni nu poate scăpa de realitatea online. Când toată lumea a trebuit să rămână acasă din cauza virusului, mulți oameni și-au făcut treaba și de acasă, ne-am dat seama că lumea virtuală este într-adevăr o binecuvântare dacă este folosită corect: să lucrezi, să obții informații, să creezi legături. Dacă s-ar putea să nu întâlnești persoanele care sunt importante pentru tine în timpul Sărbătorilor, nu te amărî, ci folosește-te cu acest prilej de internet!


• Încetinire, aprofundare, privire spre interiorul sinelui

În primăvară și pe timpul verii ai suportat mai greu restricțiile, deoarece natura tocmai reînvia și foarte mulți oameni au fost nevoiți să-și amâne călătoriile și vacanțele. Cu toate acestea, iarna este o perioadă în care încetinim, în care privim în interiorul nostru: realizăm un bilanț al anului ce a trecut, ne odihnim, ne ordonăm gândurile. Profită și Tu de această perioadă mai liniștită, nu lăsa ca pregătirile, goana după cadouri să îți răpească toată energia! Pune accentul pe pacea interioară, îmbracă-ți sufletul în haine de Sărbătoare! În acest sens te poate ajuta stăpânirea unei tehnici de relaxare, precum instruirea autogenă, meditația și pentru oamenii religioși o experiență de aprofundare a credinței lor.


• Hobby-uri, activități noi

În timpul restricțiilor de primăvară, datorită timpului liber mai abundent, mulți oameni și-au însuşit hobby-uri noi sau și-au finalizat studiile ori au întreprins activitățile lor preferate. Simte-te liberă să îți asculți inima, încearcă ceea ce îți doriți de mult timp, pur și simplu începe! Hobby-urile, petrecerea timpului liber în mod plăcut reprezintă o resursă imensă de reîncărcare, oferindu-ți echilibrul interior. De exemplu, poate fi o oportunitate de a îți folosi energiile creative spre a crea decorațiuni și ornamente de brad acasă, iar aici vei regăsi mai multe sfaturi.


• Cărți, filme

Refugiul în artă ne poate ajuta foarte mult în crearea echilibrului nostru spiritual și recâștigarea liniștii noastre sufletești, iar aici mă refer la cărți și filme, car sunt probabil cele mai ușor de accesat, deoarece ne putem bucura de acestea și în casele noastre. Dacă ai copii în familie, profită de ocazie pentru a le citi cât mai multe povești în timpul vacanței de iarnă! Astfel vă veți apropia, veți experimenta împreună timp de calitate, dar îți voi spune un secret: basmele au, de asemenea, un efect foarte bun și asupra sufletelor adulților!😊


• Revenirea la natură

Micuța noastră țară ascunde frumuseți inegalabile, de la munți mirifici și până la peisaje pitorești unice, ce oferă multe oportunități de mișcare și excursii. Primăvara și vara se putea ieși la jogging, cu bicicleta, iar pe timp de vreme mai rece poți ieși la plimbări lungi -descoperă împrejurimile locului tău de reședință, dacă este posibil, împreună cu familia! Mișcarea ajută nu numai la eliminarea surplusului de calorii de la delicatesele festive, ci reprezintă, de asemenea, o armă excelentă în depășirea depresiei de iarnă, dar plimbarea oferă, de asemenea, o oportunitate excelentă pentru conversații lungi și plăcute.


• Caritate, asistență

Adventul și Crăciunul sunt o perioadă dedicată faptelor de caritate. Multe grupări caritabile organizează colectări, cu siguranță și Tu poți ajuta, dacă nu cu bani, atunci eventual cu obiecte, haine pe care nu le folosești sau pe care copiii tăi nu le mai poartă, dar pot fi o plăcere imensă pentru ceilalți. Poți ajuta persoanele în vârstă, singure, bolnave din jurul tău, fie doar cu farfurie cu prăjituri sau făcându-le cumpărăturile - recunoștința lor îți va lumina sufletul, te va încălzi și va completa bucuria Sărbătorii.

Vă doresc o vacanță liniștită, luminoasă, veselă!😊

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comentaÎți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe