10 noi produse Manna au primit recunoaștere internațională
10 noi produse manna au primit recunoaștere internațională

10 noi produse Manna au primit recunoaștere internațională



Întotdeauna mă simt foarte mândră când – în urma unor investigaţii aprofundate şi de lungă durată – noi produse Manna primesc, din partea celei mai prestigioase instituţii de certificare europeană a produselor organice şi naturale, atestatul că acestea sunt preparate din ingrediente cu provenienţă sigură şi controlată, prin proceduri blânde, fără utilizarea aromelor sintetice, coloranților sintetici sau derivatelor din petrol.

Sunt deja aproape patruzeci de produse Manna (mai precis 39), care au dobândit certificări COSMOS Organic sau COSMOS Natural.

Inspectorii examinează totul, pornind de la materiile prime folosite la fabricarea produselor Manna – verificându-se dacă acestea au fost produse la ferme ecologice – până la calitatea apei utilizate în procesul de producţie. Sunt controlate şi materialele folosite la ambalare produselor Manna, iar ingrediente de origine animală folosite sunt analizate în conformitate cu standarde foarte stricte de bunăstarea animalelor.

Aceste inspecţii sunt repetate din când în când, pentru a avea informaţii de ultimă oră cu privire la eventualele modificări ale compoziţiei produselor aprobate. Dacă se descoperă nereguli, produsului cosmetic în cauză i se retrage calificativul, şi acesta nu mai poate fi comercializat până la finalizarea unei noi anchete.

De aceea, pe noi ne bucură nu numai obţinerea unei noi certificări, dar şi păstrarea celor primite mai devreme, deoarece acestea reprezintă un feedback important.

Favoritele tale se regăsesc printre aceste produse? Fă cunoştinţă acum cu produsele Manna cu sigiliu COSMOS!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe