Ylang-ylang
ylang-ylang

Ylang-ylangExoticul ylang-ylang este extras din arborele tropical cananga, care este cunoscut ca ingredient a multor parfumuri. Numele său provine din limba tagalogă, ce mai înseamnă, pe lângă „pădure”, tradus din din cuvântul „ilang-ilan”, și „rar”, „excepțional”. Și nu întâmplător se numește Floarea-florilor. Iar acum, probabil că te întrebi cu ce ne poate fi nouă de folos în zilele obișnuite.


Nu doar numele său, ci și efectul său este special

Parfumul de ylang-ylang este dulce, ce seamănă cel mai mult cu un amestec de aromă de iasomie și portocală.
Acesta este și motivul pentru care este adesea folosit ca și ingredient în componența parfumurilor, deoarece redă acel efect oriental-perfect.

Mulțumită efectului său de aromaterapie, devine potrivit ca antidepresiv și sedativ. Ameliorează cu succes stresul și reducere încordarea fizică.

A fost folosit timp de secole în Asia, pentru tratarea rănilor și prevenirea suprainfecțiilor.

Datorită conținutului ridicat de antioxidanți poate avea un efect fantastic asupra pielii. Poate fi folosit și ca leac împotriva căderii părului.

Este excelent în scăderea tensiunii arteriale mari și poate elimina și spasmele musculare.


Stimulează atracția

Ylang-ylang este floarea iubirii, este de asemenea un afrodisiac eficient. Sub formă de ulei esențial, poți picura câțiva stropi parfumați în apa de baie, îl poți folosi în timpul masajului sau chiar adăugat ca ingredient în componența unui parfum, deoarece este un afrodisiac excelent.

În Filipine, această floare este folosită la decorarea patului nupțial, datorită proprietăților sale antidepresive, afrodisiace, sedative, calmante și euforice. Aroma sa îmbătătoare îi stimulează pe îndrăgostiți să se adapteze prin reciprocitate.

Ingredientul său natural este linalool-ul, care ajută la atingerea liniștii sufletești și a unei atmosfere intime.

Atenție, însă, parfumul său este foarte intens, așadar numai câțiva stropi sunt suficienți, pentru a nu ajunge să atingi exact efectul opus! În cantități mai mari, poate provoca dureri de cap.


Are și un loc al său și în componența divinelor Manne

Ylang-ylang este unul dintre cele mai comune elemente în gama de sortimente Manna.

Săpunul lichid COCO ylang-ylang combină răsfățul uleiului de cocos, cu grija blândă a uleiului de susan, care este încununat de mirosul îmbătător de ylang-ylang. Să nu te mire faptul că îți vei dori să te speli mai des pe mâini, deoarece cu fiecare ocazie te înmiresmează cu o aromă luxuriantă, orientală și cu multă grijă.

Dacă nu vrei să îți învălui doar mâinile cu această aromă mirifică, atunci să știi că spuma blândă și catifelată a Săpunului Floare de nufăr îți va învălui pielea în trei arome de ulei esențial. Salvia sclarea îți alungă toate gândurile întunecate. Pe când Floarea-florilor, respectiv ylang-ylang-ul, nu te vor captiva doar pe Tine, ci și pe perechea ta, care va fi complet fermecat de aroma sublimă.

Dacă nu ești satisfăcută pe deplin de aroma pielii tale după îmbăiere, atunci afundă-te în aroma untului de shea filtrat prin vulcanit cu aromă de portocală și ylang-ylang. Acest unt, datorită filtrării prin roci vulcanice, își pierde mirosul natural ușor afumat, dobândind arome sublime, luxuriante, de uleiuri esențiale exotice. Poți aplica această Mannă pe aproape întregul corp. Îți face pielea catifelată de la călcâie și până la vârfurile de păr, întrucât și pe acelea le îngrijește.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta Te poți conecta aici

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe