Iată cum să realizezi dezinfectant la tine acasă!
iată cum să realizezi dezinfectant la tine acasă!

Iată cum să realizezi dezinfectant la tine acasă!Potrivit experților, diferiți viruși pot fi evitați, dacă se ține cont de câțiva factori importanți, precum o spălare corectă și minuțioasă a mâinilor (care durează cel puțin 20 de secunde).Dacă nu ai posibilitatea să te poți spăla cu săpun, atunci poți încerca un dezinfectant pentru mâini.


Pentru a face acest lucru, îți voi arăta două super-rețete la domiciliu chiar acum, dacă, din anumite motive, nu poți utiliza dezinfectant pentru mâini din comerț.

Dezinfectant pentru mâini cu alcool

Ingrediente:

 • 1 cană de alcool sanitar (96% farmacie)
 • ½ linguriță glicerol (opțional) / ulei de vitamina E
 • ½ cană gel de aloe vera
 • 15 picături de ulei esențial din arbore de ceai

Preparare:


Amestecă alcoolul, glicerina, gelul de aloe vera și adaugă uleiul esențial. Toarnă lichidul într-un recipient pulverizator și agită totul bine înainte de utilizare.

Dezinfectant de mâini cu Aloe Vera, fără alcool

Ingrediente:

 • 20 picături de ulei din arbore de ceai
 • 1/3 ceașcă de gel de Aloe Vera

Preparare:


Amestecă aloe vera cu uleiul din arbore de ceai și adaugă amestecul într-o sticlă goală de dezinfectant. Agită bine înainte de fiecare utilizare și apoi aplică pe mâini dacă simți nevoia.

În perioada virozelor, din cauza dezinfectării frecvente a mâinilor și a spălării mâinilor, pielea devine extrem de suprasolicitată, de aceea este important să îți îngrijești mâinile cu produse cosmetice adecvate.

În acest scop, încearcă săpunul lichid COCO de lavandă Manna, care îți mângâie mâinile cu aroma sa unică de lavandă și cu blândețea uleiului de susan. Dacă îți plac aromele mai dulci, săpunul lichid COCO ylang-ylang este alegerea perfectă pentru tine, deoarece pe lângă faptul că este 100% natural și fără substanțe chimice, de fiecare dată când te speli pe mâini, te vei întâlni cu aroma unei grădini de flori!

Dacă te afli în căutarea unei spălări intense a mâinilor, atunci săpunul perfect pentru tine va fi Dolce Vita cu aromă de portocale și cu o spumă abundentă, sau săpunul roz Daisy Dream cu parfum de geraniu. Dacă îți plac săpunurile fără parfum, atunci săpunul COCO unt de shea îți va deveni un însoțitor fidel, care, cu puterea untului de shea și a spumei fermecătoare, îți va îngriji mâinile cu blândețe.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

 • flori minunate și ușor de confecționat din origami - blog

  Flori minunate și ușor de confecționat din origami

  Uneori mi-aș dori ca un moment să dureze pentru totdeauna. Dacă aș putea păstra o floare frumoasă în starea încântătoare pe care o văd acum. Dacă aș putea păstra o floare frumoasă în starea încântătoare pe care o văd acum. Ceva de durată, ceva cu adevărat frumos. Creez fiecare Mannă cu atâta pasiune! Și uneori îmi place să pliez florile din origami.

  Vizualizează
 • rețetă vegană de gem de morcovi - blog

  Rețetă vegană de gem de morcovi

  A sosit primăvara, în sfârșit zilele încep să fie din ce în ce mai lungi și începem să credem că iarna cea rece se apropie de final.

  Vizualizează
 • cu ce fel de jucării vegane îți poți surprinde animalul de companie? - blog

  Cu ce fel de jucării vegane îți poți surprinde animalul de companie?

  Din păcate, Crăciunul a trecut de mult, dar este întotdeauna plăcut să vedem bucurie pe fețele celor dragi, atunci când îi surprindem cu ceva special. Acest „ceva” nu trebuie să fie ceva special, mai mult, amintirea unei mici atenții ne poate însoți de-a lungul vieții. Membrii patrupezi ai familiei noastre nu sunt nici o excepție.

  Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta Te poți conecta aici

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe