Îngrijirea corespunzătoare a pielii uscate, sensibile
Îngrijirea corespunzătoare a pielii uscate, sensibile

Îngrijirea corespunzătoare a pielii uscate, sensibileDin păcate, dacă pielea ta este de la sine uscată și sensibilă, atunci niciun anotimp nu o va favoriza.

Practic nu poți evita îngrijirea corespunzătoare a pielii tale. Deși pot exista multe cauze, de la factori genetici până la afecțiuni interne, deseori, factorii externi sunt cei care provoacă cele mai multe probleme. Cu toate acestea, vestea bună este că folosirea produselor potrivite îți poate menține pielea catifelată și hidratată pe tot parcursul anului.

Ce poate dăuna pielii uscate, sensibile?

Din păcate, mai mulți factori. Chiar și dușul zilnic, dacă nu se folosesc produsele potrivite. Acest lucru se datorează faptului că mantaua acidă care protejează pielea de factorii externi este deteriorată de fiecare dată când îți faci baie sau duș. De aceea este important să folosești un săpun și un gel de duș care să nu deterioreze această protecție.

Dacă pielea ta nu este doar uscată, dar și sensibilă, atunci, din păcate îți sunt familiare petele roșii și mâncărimea. Este deosebit de important să eviți orice substanță care poate provoca iritații ale pielii. Nu fă niciodată baie sau duș cu apă fierbinte și evită exfolierea prea aspră. Cel mai bine este să faci un duș rapid în apă călduță și, de asemenea, doar utilizând produse fără chimicale.

Nu uita să bei o cantitate suficientă de lichide, de preferință apă, dacă este posibil. Dacă nu te hidratezi în mod corespunzător, pielea ta se va usca.

Frigul și vântul sunt, de asemenea, dăunătoare, deoarece îți vor usca și mai tare, pielea deja uscată. Totuși, nu trebuie să uiți să îți protejezi și să îți îngrijești corect pielea, nici primăvara, chiar dacă vremea este însorită.

Vântul de primăvară și pielea uscată

Din păcate, briza plăcută de primăvară și lumina soarelui nu favorizează pielea sensibilă și uscată. Poate ți s-ar părea o idee bună să îți expui fața la soare fără nicio protecție, dar nu te lăsa tentată! Utilizează întotdeauna protecție solară!

Indiferent de hainele pe care le porți, merită să preferi materialele naturale, ce lasă pielea să respire, cum ar fi bumbacul sau mătasea.

Dacă ți-ai dori înoți și să te bucuri de plajă, din păcate nu poți opta încă pentru apele și plajele naturale. Ștrandurile și bazinele de înot sunt bogate în dezinfectant, așadar, nu uita niciodată să faci un duș după sesiunea de înot, pentru a elimina de pe piele aceste substanțe chimice iritante.

De asemenea, este important să îți clătești bine hainele spălate, astfel încât, nici detergentul de rufe și nici urme din balsamul de rufe, să nu intre în contact cu pielea ta.

Care poate fi soluția?

Asigură-te că utilizezi preparate naturale, fără chimicale pentru curățarea și îngrijirea pielii tale.

Setul Manna pentru îngrijirea pielii uscate îți oferă Ție și pielii tale o experiență blândă, atentă.

Fă un duș cu apă călduță, plăcută și folosește Săpunul demachiant white satin, fără parfum, un membru de încredere al gamei de sortimente Manna, de ani buni. Simte atingerea și mângâierea uleiului mătăsos extravirgin de măsline și a uleiului catifelat de susan, alături de untul de cacao organic și uleiul de cocos.

Apoi folosește cealaltă Mannă din set, Crema-mască îmbogățită cu argilă roz și unt de aloe vera. Nu trebuie să mai adaugi nimic la această mască Manna, deoarece este gata pentru a fi utilizată. Tot ce trebuie să faci este ca, după curățarea în prealabil a tenului, să aplici masca și apoi să te lași răsfățată de atingerea untului de aloe vera, a argilei roz, a untului exotic de shea, de mângâierea migdalelor dulci și a uleiului de cocos, asezonat cu ulei minunat de jojoba.

Pentru că nu există minuni

Din păcate, nu există minuni, pielea noastră nu va deveni perfectă ca prin magie. Totuși, în acest scop, există Manne minunate, care ajută la îngrijirea pielii.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

 • iată cum să realizezi dezinfectant la tine acasă! - blog

  Iată cum să realizezi dezinfectant la tine acasă!

  Potrivit experților, diferiți viruși pot fi evitați, dacă se ține cont de câțiva factori importanți, precum o spălare corectă și minuțioasă a mâinilor (care durează cel puțin 20 de secunde).

  Vizualizează
 • flori minunate și ușor de confecționat din origami - blog

  Flori minunate și ușor de confecționat din origami

  Uneori mi-aș dori ca un moment să dureze pentru totdeauna. Dacă aș putea păstra o floare frumoasă în starea încântătoare pe care o văd acum. Dacă aș putea păstra o floare frumoasă în starea încântătoare pe care o văd acum. Ceva de durată, ceva cu adevărat frumos. Creez fiecare Mannă cu atâta pasiune! Și uneori îmi place să pliez florile din origami.

  Vizualizează
 • rețetă vegană de gem de morcovi - blog

  Rețetă vegană de gem de morcovi

  A sosit primăvara, în sfârșit zilele încep să fie din ce în ce mai lungi și începem să credem că iarna cea rece se apropie de final.

  Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta Te poți conecta aici

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe