Flori minunate și ușor de confecționat din origami
flori minunate și ușor de confecționat din origami

Flori minunate și ușor de confecționat din origami



Uneori mi-aș dori ca un moment să dureze pentru totdeauna.


Dacă aș putea păstra o floare frumoasă în starea încântătoare pe care o văd acum. Dacă aș putea păstra o floare frumoasă în starea încântătoare pe care o văd acum. Ceva de durată, ceva cu adevărat frumos. Creez fiecare Mannă cu atâta pasiune! Și uneori îmi place să pliez florile din origami.

O minune din Japonia

Origami este originar din Japonia. O tehnică de pliere a hârtiei care începe de obicei cu o hârtie pătrată.

Cuvântul origami este format din „ori” care are sensul de a îndoi și „kami” cu sensul de hârtie, deci “hârtie îndoită”. Conform tradiției, un călugăr budist a dus secretul plierii hârtiei în Japonia în secolul al VI-lea. În acel moment, era chiar posibil ca hârtia să fie chiar și tăiată. În perioadele timpurii, păsările erau folosite în decorarea spațiilor pentru nunți.

În zilele noastre este răspândit deja în toată lumea. În multe locuri se predă origami și în grădinițe, deoarece unele simple pot fi pliate foarte rapid și ușor. Cu toate acestea, pot fi realizate adevărate minunății din origami, prim mâinile dibace ale adevăraților profesioniști.

Rapid și frumos

Această frumoasă floare va încânta cu siguranță persoana căreia o vei oferi în dar. Nu te îngrijora, nu este chiar deloc complicat! În plus, dacă ai răbdare și multă hârtie colorată, atunci poţi realiza un buchet întreg. Poți crea chiar o frumoasă piesă de decor pentru ușă, lipindu-le pe o coroniță realizată din ramuri.




Florile sunt bune pentru trup și suflet

Dar dacă iubești florile adevărate și sub alte forme, atunci să știi că acestea fac minuni nu numai cu sufletul tău, ci cu trupul tău!

Florile reprezintă unul dintre cele mai populare ingrediente la Manna.

Dacă până acum ți-am scris despre origami originar din Japonia, atunci să știi că primul lucru care mi-a venit în gând, a fost Apa Florală Manna de iasomie. Parfumul minunat al acesteia pare să readucă Orientul Îndepărtat. Îl puteți folosi pentru a-ți parfuma pielea, părul sau hainele, ba chiar și lenjeria de pat. Parfumul său minunat este captivant de misterios. În plus, este foarte blândă cu pielea ta.

Dacă îți dorești să te afunzi într-o experiență minunată, cu mireasmă de trandafiri, atunci încearcă săpunul floare de nufăr! Această Mannă cu aromă dulce-picantă, te va uimi cu siguranță! Mai mult, vei avea parte de o experiență minunată-spumoasă, unde aroma de trandafir este completată de uleiul catifelat de cocos, untul cremos de shea și uleiul mătăsos de ricin. Culoarea sa de marmorată se datorează argilei roz, care abia dacă inundă în nuanțe, albul-pur.

Vechi amintiri

Pe când eram doar fetițe și alergam pe câmpii fără griji... Dar nu trebuie să uităm de această libertate nici ca adulți. Ia-o de mână pe fetița ta, nepoata ta, fetița prietenilor tăi și arată-i cât de interesant este să culegi cele mai frumoase flori din luncă! Marele favorit al adevăratelor micuțe Zâne este Săpunul zâna floricică de la Manna. Această Mannă este perfect adaptat nevoilor celor Mici. Parfumul de gălbenele readuce experiența plimbării prin lunca de flori, în plină amiază.

Săpunul cu flori de mușețel Manna îmi amintește și de vremurile vechi. Pe când bunica mea îmi prepara ceai de mușețel, special pentru mine. Mâinile sale erau atât de minunate parfumate! Aceste mici flori galbene se ascund atât de modest în iarbă și totuși sunt atât de puternic-înmiresmate. Alături de mușețel, am adăugat în componența acestei Manne și ulei de migdale dulci, astfel încât, chiar și la duș, s-ar putea să simți ca și cum ai aplica loțiune pe pielea ta. Reprezintă o alegere excelentă pentru toate tipurile de piele. Crede-mă, această Mannă te va întoarce în timp, la cele mai frumoase momente ale copilăriei tale și, timp de ore întregi, acest parfum te va menține în această dispoziție fabuloasă.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

  • rețetă vegană de gem de morcovi - blog

    Rețetă vegană de gem de morcovi

    A sosit primăvara, în sfârșit zilele încep să fie din ce în ce mai lungi și începem să credem că iarna cea rece se apropie de final.

    Vizualizează
  • cu ce fel de jucării vegane îți poți surprinde animalul de companie? - blog

    Cu ce fel de jucării vegane îți poți surprinde animalul de companie?

    Din păcate, Crăciunul a trecut de mult, dar este întotdeauna plăcut să vedem bucurie pe fețele celor dragi, atunci când îi surprindem cu ceva special. Acest „ceva” nu trebuie să fie ceva special, mai mult, amintirea unei mici atenții ne poate însoți de-a lungul vieții. Membrii patrupezi ai familiei noastre nu sunt nici o excepție.

    Vizualizează
  • iarna am părul deteriorat. ce pot face acum? - blog

    Iarna am părul deteriorat. Ce pot face acum?

    Iarna poate fi iubită sau urâtă, dar un lucru este cert: frigul nu face bine nici pielii și nici părului nostru. Dar nu trebuie să-i permiteți să se joace cu Voi! Capul sus! Ne punem mănușile și căciulile împreună, pentru ca și părul vostru să fie la fel de minunat, precum în anotimpurile mai calde!

    Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe