Uleiul de cocos, minunea tropicală versatilă
uleiul de cocos, minunea tropicală versatilă

Uleiul de cocos, minunea tropicală versatilă



Ai vrea să petreci o vacanță sau o călătorie perfectă pe o insulă tropicală? Ori de câte ori îți închizi ochii vezi deja undele care se reflectă într-o mie de nuanțe de verde și albastru și palmierii de la mal, care se întind deasupra apei, în timp ce soarele tropical îți mângâie pielea iar nisipul de la mal îți gâdilă tălpile? Noi îți oferim tocmai ceea ce îți dorești! Dacă scoți capacul uleiului virgin de cocos Manna, te va atinge un parfum natural, veritabil, doar lasă-te purtat de valul acestui parfum ceresc de cocos!

Trebuie să știi, că untul organic de cocos virgin este de o altă calitate, decât uleiul de cocos pe care îl poți cumpăra în prăvălia de la colț. Uleiul virgin, presat la rece prin metode mecanice, fără chimicale reprezintă calitatea cea mai pură, prin care poți descoperi efectele miraculoase ale naturii - din cap până în picioare.

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai performante produse cosmetice. Îl poți folosi ușor încălzit ca și mască de păr, aplicat pe un tampon ca și demachiant, în loc de spumă sau gel de ras, ca și cremă pentru conturul ochilor, loțiune de corp, iar aplicat pe unele porțiuni ale feței îi va conferi o splendoare naturală, evidențiind strălucirea ochilor.

Uleiul de cocos este inclus în componența multora dintre produsele Manna, iată câteva dintre acestea: o mare parte a săpunurilor Manna, care datorită uleiului de cocos solid la temperatura camerei și lichid, transparent la temperatura călduță a apei de baie fac o spumă fină, cu efect delicat de curățare și să nu uităm nici de gelurile de duș și exfoliantul cu lufă, a cărui parfum divin se datorează acestui ulei.

Și dacă acestea nu ar fi de ajuns: uleiul de cocos poate fi folosit în afara bucătăriei și a băii la multe alte lucruri: în loc de îndulcitor, pentru curățare sau conservare.

Care este produsul tău preferat Manna cu ulei de cocos?

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe