Tu obișnuiești să apreciezi ceea ce ai?
tu obișnuiești să apreciezi ceea ce ai?

Tu obișnuiești să apreciezi ceea ce ai?Te-ai gândit vreodată la cât de multe lucruri considerăm a fi firești în viața noastră, pentru care ar trebui să simțim de fapt bucurie și recunoștință? Dacă ești predispusă să te enervezi și să simți furie chiar și la cele mai mici dificultăți, atunci este timpul să-ți schimbi perspectiva, pentru propria ta fericire. Recunoștința are puteri vindecătoare!

Din nefericire, de cele mai multe ori este necesară o tragedie pentru a ne da brusc seama că tot ceea ce am considerat până acum firesc, tot ceea ce am crezut că „ni se cuvine”, reprezintă de fapt un dar al vieții pentru care datorăm recunoștință. Este interesant că mulți oameni își imaginează recunoștința ca fiind ceva sublim, eteric, ceva ce „trebuie” să simțim atunci când cineva ne-a făcut un bine imens. De fapt, recunoștința înseamnă mai mult decât atât: atenție fericită pentru tot ceea ce te înconjoară. În viața ta există deja toate acele lucruri mărunte care ți-ar putea aduce fericirea, doar că nu e sigur că le acorzi atenție. Secretul constă în orientarea atenției tale în mod conștient asupra lucrurilor din viața ta pe care le-ai considerat evidente, firești, despre care ai crezut că îți revin de drept și să începi să le prețuiești.

Fii recunoscătoare și lumea îți surâde

De exemplu, dacă azi te-ai trezit fără să te doară nimic, ești într-o situație mai bună decât milioane de oameni de pe acest Pământ. Dacă te poți ridica și poți să-ți porți singură de grijă, sau dacă există doar o singură persoană sau animal de companie în viața ta pentru care simți iubire necondiționată, atunci ai motiv să fii recunoscătoare. Observă ce fel de emoție îți crează. Vei simți eliberare, ușurință şi bucurie, şi încet vei ajunge până la faptul că micile supărări zilnice şi dificultățile temporare nu vor mai putea să te scoată din starea ta de echilibru.

 

Dar ce poți face dacă momentan viața ta este foarte grea și nu vezi calea de ieșire, sau poate ți s-a întâmplat o tragedie?

Am o veste bună: recunoștința este o formă de luptă care de la tristeţe îţi duce brusc gândurile spre viață și gânduri pozitive. Ai observat că, dacă citeşti despre o tragedie gravă, începi brusc să apreciezi propriul tău destin bun? Nu este o coincidență, pentru că recunoştința ajută la ieşirea cu sufletul sănătos din efectele negative ce se abat asupra noastră.

Dacă îţi este greu să apreciezi lucrurile mărunte din viața ta, îți arăt o cale foarte bună prin care vei simţi recunoştinţă imediat. Nu este nimic altceva decât timpul petrecut în natură. Este aproape imposibil să te plimbi într-o frumoasă pădure, parc, grădină, şi să nu ţi se umple sufletul de pace, bucurie și recunoștință. Dar îți spun ceva şi mai simplu: un fir de floare pe masa ta, în care poți vedea frumuseţea și liniștea nelimitată a naturii. Este, de asemenea, o întâlnire cu natura atunci când pielea ta este în contact cu cosmeticele naturale. În fiecare Mannă, am pus comorile naturii într-un mod pur, natural, fără substanţe chimice, astfel încât pielea și sufletul tău să fie recunoscătoare pentru acest lucru.

Apreciază ceea ce ai și dacă nu-ţi vine nimic în minte, fii recunoscătoare că faci parte din familia Manna şi citeşti acest articol! Mulţumesc că ne însoţeşti!Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

 • manna a cucerit america - blog

  Manna a cucerit America

  În acest an, am avut din nou onoarea și prilejul de a introduce produsele Manna la un spectacol de modă elaborat de către designeri americani de la Universitatea Harvard și de a prezenta brandul natural fanilor de modă de peste mări!

  Vizualizează
 • cele mai bune 6 stimulente naturale pentru creier! - blog

  Cele mai bune 6 stimulente naturale pentru creier!

  Ți-ar plăcea să-ți funcționeze creierul „brici”? Ca gândurile tale creative să curgă rapid, activ și concentrat? În loc de cafea, îți recomand 8 stimulenți naturali ai creierului, care îți intensifică gândirea și sunt complet lipsiți de efecte secundare.

  Vizualizează
 • 5 diete pe care nu ar trebui să le încerci niciodată! - blog

  5 diete pe care nu ar trebui să le încerci niciodată!

  În mediul online putem citi mii de diete, ce de multe ori promit schimbări extreme, dar, din păcate, adevărul este că majoritatea sunt deosebit de periculoase și nu trebuie încercate. Ți-am colectat câteva tipuri de diete ciudate, pe care trebuie să le eviți dacă nu vrei să-ți riști sănătatea.

  Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta Te poți conecta aici

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe