Manna a cucerit America
manna a cucerit america

Manna a cucerit AmericaÎn acest an, am avut din nou onoarea și prilejul de a introduce produsele Manna la un spectacol de modă elaborat de către designeri americani de la Universitatea Harvard și de a prezenta brandul natural fanilor de modă de peste mări!

Din ce în ce mai multe țări devin cucerite de Manna, iar acest lucru îmi conferă un sentiment de mândrie, în special fiind vorba despre o universitate de prestigiu, cum ar fi Harvard, din Statele Unite.Instituția este binecunoscută pentru abordarea inovativă și creativă și pentru oportunitățile oferite spre dezvoltarea talentelor. Spectacolul de moda din acest an s-a desfășurat în cadrul unei săli pline: 600 de spectatori în sala de audiență, incluzând 200 de invitați VIP și peste 4.000 de vizitatori online, ce au urmărit evenimentul prin intermediul internetului, au reușit să urmărească defilarea modele în ținute absolut fabuloase. Extraordinarul spectacol a reprezentat o adevărată inspirație, materialele fine și țesăturile îndrăznețe au fascinat toată lumea. Desigur, organizatorii, au pregătit și un cadou, iar aici a intrat în scenă Manna: pachetele VIP au inclus o selecție de specialități Manna, astfel încât crema din segmentul profesiei creatoare a avut oportunitatea să testeze produsele cosmetice naturale din Ungaria, Europa.Este un sentiment minunat să știm că povestea de succes a Mannei continuă în diferite părți ale lumii, iar persoanele care sunt interesate de calitate și naturalețe, vor remarca minunatele noastre produse naturale. Desigur, acest lucru nu ar fi posibil fără Tine. Îți mulțumesc pentru sprijin și aș vrea să știi că recunoașterea Mannei în America reprezintă și succesul tău. Pentru mine înseamnă foarte mult faptul că tu crezi în noi, iar astfel îmi dă puterea de a te răsfăța întotdeauna cu cele mai bune și mai pure produse cosmetice naturale.Tema din acest an a fost fantezia, care a inspirat specialitățile garderobei și care sunt, după cum poți vedea și cu ochii tăi, o bucățică ruptă din basme. În spatele costumelor se află o sumedenie de gânduri, încercări, probe și muncă, exact precum în spatele unui produs cosmetic Manna. Industria celor două lumi diferă, dar asemenea oricărei activități creative, procesul creației începe cu o idee și la noi, ce mai apoi, va deveni realitate cu multă muncă și perseverență. Astfel și aici la Manna, fantezia reprezintă personajul principal, suntem receptivi la fiecare nouă idee, toată lumea își poate expune ideile, iar noi le selectăm pe cele mai bune, spre a le pune în practică și dezvoltând produse.Succesul Mannei de pe podium ne încurajează să trimitem cosmeticele noastre naturale și pe alte meleaguri îndepărtate, pe lângă America, pentru că știm că există o nevoie imensă pentru aceasta. La nivel internațional, tot mai mulți oameni doresc să tranziționeze la soluții naturale 100%, întrucât își doresc o viață simplă, curată și lipsită de chimicale. Pe podiumurile de la Harvard, Manna a dovedit încă o dată: este posibilă îngrijirea naturală a pielii cu ajutorul fanteziei și a deciziilor etice! Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi în călătoria Manna din jurul lumii!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta Te poți conecta aici

 • avatar
  • Petre
  • 23-05-2019 00:03

  Ma bucur ca v-am cunoscut! Felicitari echipei Manna!

  • Petre
  • 23-05-2019 00:03

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe