Tot ce trebuie să știi despre testarea pe animale
tot ce trebuie să știi despre testarea pe animale

Tot ce trebuie să știi despre testarea pe animale



Printre Manne, nu vei regăsi nici una la care să fi aplicat testarea pe animale. De ce? Pentru că iubim animalele și ne protejăm mediul.


Opiniile sunt împărțite

Unii oameni condamnă complet experimentele pe animale. Pe de altă parte, celălalt grup susține că, atunci când vine vorba de medicamente care salvează vieți, acestea nu pot fi testate pe oameni, deci este de înțeles că se efectuează experimente pe animale.

Deși, până nu de mult, animalele trebuiau folosite obligatoriu în cercetări, acum există mai multe variante prin care acest lucru poate fi evitat. În trecut, animalele erau tratate și păstrate ca obiecte. Numeroase animale s-au născut prin programe de reproducere în laborator, doar pentru a fi subiecți experimentali.

Există o soluție umană

Există deja soluții mult mai umane. Avansarea tehnologiei computerizate a favorizat crearea de țesuturi artificiale pe care să poată fi testate efectele principale și efectele secundare ale medicamentelor, fără implicarea oamenilor și a animalelor.

Dezvoltarea imprimantei 3D ajută, de asemenea, la evitarea necesității de a testa pe ființele vii. Din celule stem, în prezent, sunt create organe umane pe care se pot efectua teste, dar și efectele medicamentelor.

Ceea ce nu poate vedea ochiul

Experimentele pe animale s-au desfășurat multă vreme, fără ca majoritatea oamenilor să aibă nici cea mai vagă idee, a ceea ce suferă aceste animale și prin ce orori trec. Faptul că aceste informații au fost făcute publice, a ajutat foarte mult la demararea căutării de soluții alternative sub influența publicului.

Mai mult, nu numai industria farmaceutică și cea cosmetică au aderat la noile metode. De la producătorii de lentile de contact la producătorii de scutece, au fost utilizate în cadrul unei serii de industrii.

Între timp, desigur, s-a constatat și că reacțiile animalelor nu sunt aceleași ca la om, astfel, beneficiile și prejudiciile unui preparat aduse unui animal, nu reprezintă aceleași beneficii și prejudicii aduse omului.

Produse netestare pe animale

Astăzi, există o mulțime de produse care nu au fost niciodată dezvoltate pe baza experimentelor pe animale.

Din fericire, la fel cum perioada sclaviei a luat sfârșit, tot așa, din ce în ce mai mulți oameni se gândesc că nu ar trebui să experimenteze pe o creatură care nu poate spune nu. Astfel, probabil că nu vor mai fi nevoite noi animale să își petreacă viața în cuști, fără lumină, private de dragoste și grijă, pline de durere și frică.

Există viață dincolo de experimentele pe animale

Așadar, astăzi nu este suficient ca doar să-ți placă un produs cosmetic. Dacă ne considerăm un cumpărător cu adevărat conștient, atunci alegerea noastră este foarte importantă: a trebuit să moară sau să suferea sau nu un animal, pentru ca tu să poți folosi astăzi acel produs?

Manna a fost dintotdeauna împotriva experimentării pe animale, așadar nu am aplicat niciodată această metodă în dezvoltarea produselor noastre.

Astfel, poți folosi cu inima împăcată Săpunul cu cărbune activ pentru curățarea feței și poți fi absolut sigură că niciun animal nu a trebuit să sufere pentru aceasta. Această Mannă a fost certificată de Cosmos Natural și Vegan Society. Vei regăsi în componența sa tot ceea ce are nevoie de tenul tău lucios pentru a deveni mat. Minunata sa culoare neagră se datorează pudrei de cărbune medical, care îți curăță în profunzime fața. Uleiul de măsline extra virgin, uleiul minunat de susan, untul de shea organic, uleiul hrănitor de cocos ajută pudra de cărbune să-ți mențină pielea nu numai curată, ci și bine îngrijită.
În plus, această Mannă este complet vegană, iar ambalajul său este ecologic, deoarece este din hârtie.

Mângâie-ți animăluțul de companie și gândește-te la micile animale pe care nimeni nu le-a mângâiat vreodată în viața lor. Sperăm să vom ajunge să vorbim despre victimele experimentelor pe animale, într-un trecut de mult apus.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

  • iată cum să-ți reduci amprenta ecologică - blog

    Iată cum să-ți reduci amprenta ecologică

    Iată cum să-ți minimizezi amprenta ecologică:

    Vizualizează
  • tot ce poți ști despre igiena intimă - blog

    Tot ce poți ști despre igiena intimă

    Igiena intimă ar trebui să facă parte din rutina zilnică. Cu toate acestea, nu este indiferent cum și cu e anume se realizează igiena intimă, deoarece putem face mai mult rău, dacă obiectele de toaletă pe care le folosim nu sunt adecvate.

    Vizualizează
  • ylang-ylang - blog

    Ylang-ylang

    Exoticul ylang-ylang este extras din arborele tropical cananga, care este cunoscut ca ingredient a multor parfumuri. Numele său provine din limba tagalogă, ce mai înseamnă, pe lângă „pădure”, tradus din din cuvântul „ilang-ilan”, și „rar”, „excepțional”. Și nu întâmplător se numește Floarea-florilor. Iar acum, probabil că te întrebi cu ce ne poate fi nouă de folos în zilele obișnuite.

    Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe