Ține cont de aceste aspecte înainte de a te expune la soare!
Ține cont de aceste aspecte înainte de a te expune la soare!

Ține cont de aceste aspecte înainte de a te expune la soare!Totul cu moderaţie

Oricât de atractiv pare să stai la soare până când pielea ta devine ciocolatie, totuși nu te grăbi! Dacă nu acorzi atenție unui bronz moderat, atunci în doar câteva ore nu îți vei deteriora doar pielea, dar poți face și insolație, ceea ce înseamnă că pe următoarele zile, programul tău zilnic de va schimba.

Nu îți programa niciodată expunerea la soare pe timpul prânzului, pentru aceasta este perioada în care razele nocive ajung direct pe pielea ta. Ar trebui începi dimineața și să te asiguri că aceasta durează maxim 20 de minute în primele zile.


Protejează-te!

Întotdeauna poartă o eșarfă sau o pălărie pe cap pentru a preveni insolația. Dacă ai posibilitatea, folosește o umbrelă sub care te poți retrage oricând.

De asemenea, este important să te menții hidratată în permanență, iar în această situație, apa pură este ideală.

Înainte de a te expune la soare, asigură-te că folosești o cremă cu factor de protecție solară, pe față și piele. Este important ca aceste produse să fie cu adevărat de încredere. Aplică-le din timp, deoarece multe creme necesită cel puțin o jumătate de oră pentru a își activa protecția. Și nu uita, nu este îndeajuns să aplici doar un singur strat de cremă, adică doar o singură dată!

Dacă intri în apă și utilizezi un produs care nu este rezistent la apă, atunci va trebui să reaplici pe piele. În plus, zonele corpului tău ce rămân în afara apei, devin mult mai puțin susceptibile să se ardă.

Numerele de factor înscrise pe ambalajele cremelor solare indică durata protecției. Așadar, dacă, de exemplu, te-ai putea expune la soare timp de 10 minute din cauza tipului tău de piele, atunci înmulțește-le cu numărul de factor indicat pe ambalaj, pentru a obține timpul maxim pe care îl poți petrece la soare.

Arsurile solare, pe lângă faptul că sunt foarte neplăcute, prezintă simptome dureroase, accelerează îmbătrânirea pielii și pot provoca, de asemenea, cancer de piele. Pielea ta va deveni mai sensibilă, mai subțire și încrețită, așa că acordă-i o atenție deosebită acesteia, pentru a evita efectele neplăcute!


Dacă totuși te-ai ars

Dacă, în ciuda tuturor măsurilor de precauție, s-a produs necazul și Tu totuși te-ai ars, atunci iată ce poți face.

• Cel mai important este să eviți complet soarele! Ieși în aer liber numai dacă suprafața pielii arse este acoperită cu o piesă de îmbrăcăminte.

• Pielea ușor arsă poate fi ameliorată printr-un duș de apă rece sau o baie scurtă rece, dar neapărat într-un loc umbrit!

• Este foarte important că consumi mult lichid! Bea cât mai multă apă minerală.Comunicarea este foarte importantă.

• Nu folosi creme care conțin ingrediente de origine petrolieră! Acestea vor îți vor înfunda porii, iar pielea deteriorată va suferi și mai mult.

• Dacă arsurile solare sunt însoțite simptome precum dureri de cap, amețeli, greață sau vărsături, atunci consultă imediat un medic, deoarece este posibil să fi făcut insolație!

Indiferent dacă te-ai ars sau nu, este important să ai grijă de pielea ta după baia de soare. Untul de shea Manna Premium este o alegere excelentă pentru a reveni în formă perfectă. Aplică puțin pe mâini și acesta se va topi între palme. Astfel poți aplica untul cu ușurință.

Aroma uleiului organic de cocos Manna te va face să te simți într-un loc exotic de vacanță chiar și sub dușul din grădină!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta Te poți conecta aici

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe