Curățenie cu doar câțiva lei
curățenie cu doar câțiva lei

Curățenie cu doar câțiva leiCât de minunat este să intri în casa Ta curată și ordonată?

Nici o o farfurie nespălată sau haine aruncate pe un scaun, ci numai aromă delicioasă și ordine. Acest lucru nu îl pot atinge doar persoanele obsedate de curățenie! Trebuie doar să acorzi puțină atenție în fiecare zi și, în schimb, casa ta va deveni cu adevărat „acasă”.

Dacă îți evaluezi puțin produsele de curățare, sunt șanse mari să regăsești o gamă largă, deoarece vei folosi ceva diferit pentru aproape fiecare suprafață. Și dacă te uiți la ingredientele lor, cu siguranță că vei descoperi printre acestea și coloranți artificiali, derivați de petrol, parabeni, sulfați și tot felul de abrevieri ciudate.

Îți arăt, în schimb, câteva sfaturi naturale, din doar câțiva lei!


Soluții ieftine

Această înlocuire va facilita viața portofelului tău, deoarece pe lângă faptul că vei găsi soluții mai ieftine, vei putea utiliza un agent de curățare ecologic pentru mai multe suprafețe. În plus, nu vei mai fi nevoită să plătești pentru costurile de ambalare și publicitate.

Cele mai populare produse de curățare ecologice includ bicarbonat de sodiu, oțet, acid citric, soda de rufe, nuci de săpun, uleiuri esențiale, săpun de rufe.

Hai să începem în baia ta!

Poți folosi oțetul pentru aproape orice. Când este amestecat cu apă, poți curăța geamurile și oglinzile fără a lăsa urme. Puteți curăța perfect gresia și faianța, cada, robinetul, cabina de duș. Pe lângă faptul că dezinfectează perfect și îndepărtează calcarul, acesta face ca suprafețele metalice să devină fantastic de strălucitoare. Este, de asemenea, perfect pentru curățarea vasului de toaletă. Și nu te îngrijora deloc din cauza mirosului de oțet, deoarece îl poți elimina rapid cu puțină ventilație. În schimb, baia ta va arăta ca nouă!

Înainte de a trece la camera alăturată, pornește mașina de spălat, dar nu uita de detergentul de rufe! Soda de rufe sau nucile de săpun curăță perfect și, în plus, nu vor rămâne în hainele tale substanțele chimice conținute în detergenții de rufe. Nucile de săpun acționează precum un săpun atunci când sunt expuse la apă și, pe lângă eliminarea murdăriei, curăță, dezinfectează și neutralizează mirosurile. În acest fel, nu veți avea nevoie de balsam de rufe artificial.

Folosește ulei esențial natural în loc de balsam. Încearcă unul dintre minunatele uleiuri esențiale Manna 100% naturale. Poți alege dintre atâtea uleiuri esențiale, încât îl vei regăsi pe cel potrivit pentru fiecare anotimp și dispoziție. Uleiurile esențiale din arbore de ceai, de trandafir, lămâie, din floare de lămâi, de portocală, lavandă, bergamotă, și eucalipt, vor deveni toate miresme ideale pentru hainele tale și chiar fantastice atunci când vor fi adăugate în vaporizatorul tău sau picurate în apa de baie.

La bucătărie!

Cel mai bun adversar pentru suprafețele grase este bicarbonatul de sodiu. Doar presari puțin pe aragaz, blatul de bucătărie sau chiar în frigider, în cuptorul cu microunde și freci cu un burete abraziv umed.

Apoi, aspiră încăperea și dizolvă 2-3 linguri de bicarbonat în jumătate de găleată de apă fierbinte, apoi adaugă o picătură de ulei esențial, iar astfel, întregul apartament va emana o curățenie impecabilă.

Dacă ai parchet, adaugă 100 ml de ulei de măsline în apa fierbinte și stoarce zeama de la o lămâie în aceasta. Mai picură câțiva stropi de ulei esențial de lămâie și totul va fi strălucitor, limpede și parfumat. De asemenea, poți îngriji și piesele de mobilier din lemn cu ulei de măsline. Șterge mobila cu acesta, apoi șterge suprafața cu o cârpă uscată.

Îți doresc spor la curățenie, o locuință curată lună și un timp petrecut în mod relaxant în casa ta curată!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta Te poți conecta aici

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe