Cum să folosești săpun solid la spălarea părului
cum să folosești săpun solid la spălarea părului

Cum să folosești săpun solid la spălarea păruluiEste primăvară și în sfârșit nu mai ești nevoită să îți ascunzi podoaba capilară sub căciuli!

Cu toate acestea, pe timpul iernii, nu doar pielea capului a avut de suferit, ci și părul ți s-a uscat. Prin urmare, este foarte important să-l îngrijești în mod constant pentru a-și recăpăta strălucirea și catifelarea. Dar nu este indiferent cu ce produs ajungi la aceste rezultate.


Mannă pentru șuvițe sănătoase

Această Mannă s-a născut pentru a-ți face părul frumos, mulțumită ingredientelor sale naturale! Uleiul hrănitor de ricin și uleiul pur de măsline ascunse în compoziția Săpunului Șuvițe Sănătoase, precum și argila verde, îți vor hrăni desăvârșit părul. În plus, nici nu trebuie să renunți nici la spuma bogată, datorită uleiului de nucă de cocos.

Această Mannă este garantat fără chimicale, în plus, este realizată numai din ingrediente naturale.

Să nu crezi că este nevoie de mai mult timp pentru a îți spăla părul cu săpun decât cu șampon. Doar câțiva pași simpli și nu vei mai folosi altceva. Și dacă obișnuiești să călătorești, acesta este perfect, întrucât se încadrează într-un spațiu mic și nu va scurge.

Iată cum să folosești săpunul pentru a-ți spăla părul

Pur și simplu fă precum făceai și până acum. Adică, udă-ți părul, dar nu întinde mâna după sticla cu șampon, ci ia săpunul Manna pentru Șuvițe Sănătoase și folosește-l ca și cum te-ai spăla pe mâini, fă multă spumă în mâini apoi continuă în păr aceeași mișcare, dar masează bine scalpul, revigorând sanguină a acestuia. Astfel, se stimulează creșterea părului.

După spălarea părului, clătește-te bine, astfel încât să nu rămână săpun în el. După clătirea cu apă curată, dacă îți dorești ca părul tău să fie și mai strălucitor, atunci limpezește-l cu apă cu oțet sau zeamă de lămâie. Pentru a realiza acest lucru, amestecă oțetul sau zeama de lămâie în apă caldă într-un raport de 2:1 sau 3:1 și limpezește-ți părul cu acesta.

Dacă părul tău este uscat, despicat, atunci, în loc de balsam și ca mască de păr, folosește ulei de cocos Manna. Totuși, nu folosi uleiul de cocos imediat după spălarea părului, deoarece acesta poate conferi firelor tale o textură uleioasă. Înainte de a-ți spăla părul, răspândește puțin pe păr, masează-ți bine scalpul și nu rata nici vârfurile de păr. Înfășoară un prosop uscat în jurul părului și poți lăsa masca să acționeze chiar și până la o oră, iar apoi clătește bine. După uscare, aplică puțin ulei pe vârfurile părului.

Pur și simplu vei adora acest ulei! Are o aromă de ca și cum te-ai afla în tropice și tocmai a sorbi cu paiul dintr-o nucă de cocos, laptele rece ca gheața. Îți poți îngriji, pe lângă păr, și tenul și pielea corpului. Prin ambalajul său transparent, poți vedea exact care este starea sa fizică, deoarece este solid sub 24 de grade Celsius și începe să se topească peste 24 de grade. Astfel, dacă dorești să fie lichid, pune sticluța în apă fierbinte cu câteva minute înainte de utilizare și va fi gata de aplicat.

Câteva trucuri pentru un păr sănătos

Nu uita: nu te spăla niciodată pe păr cu apă fierbinte! Cea mai bună este apa călduță. Mulțumită acesteia, părul tău va fi și mai luminos. După ce ai terminat, nu-l freca tare, ci doar tamponează-l cu un prosop uscat. Nu îți pieptăna părul umed cu peria, deoarece acest lucru va cauza pierderea unei cantități mai mari de păr. Folosește un pieptene cu dinți rară și apoi usucă-te cu un uscător setat la o temperatură scăzută. Crede-mă, părul tău va aprecia grija.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta Te poți conecta aici

 • avatar
  • Alexandra
  • 27-05-2020 15:04

  Cu siguranță voi încerca la un moment-dat și eu să folosesc săpun solid pentru păr. Miulțumesc de sfaturi!

  • Alexandra
  • 27-05-2020 15:04

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe