Ședințe fabuloase cu Manna, la tine acasă
Ședințe fabuloase cu manna, la tine acasă

Ședințe fabuloase cu Manna, la tine acasă



Sacrificăm timpul pe care am putea să ni-l dedicăm, în general pe altarul curățeniei, al cumpărăturilor sau al oricărei activități care pare mai importantă.

Cu toate acestea, am putea fi adevărate partenere, mame, prietene, dacă uneori ne-am ocupa și de noi înșine. Așadar, aprinde câteva lumânări, pune-ți muzica preferată și acordă-ți câteva minute plăcute, alături de Manna ta preferată!

Dacă ai cel puțin o oră

În primul rând, încetinește! Bucură-te de lumina lumânărilor, de muzica bună și picură aroma preferată în difuzorul Manna cu ultrasunete. Dacă îți dorești o reală liniște sufletească, atunci alege uleiul esențial de lavandă.

Pregătește-ți o fabuloasă baie cu apă caldă. Cufundă-te într-o spumă ce emană arome divine de cuișoare, de flori de portocali și de ulei din arbore de ceai, răsfață-ți pielea cu ulei din semințe de struguri, chiar în timpul îmbăierii. Tot ce ai nevoie este o Bilă de baie Manna cu neroli și cuișoare.

În timp ce îți pregătești apa de baie, spală-ți fața cu săpunul Daisy Dream, ce conține argilă roz, specială pentru a-ți răsfăța pielea blând, pentru a îți răsfăța simțurile cu ulei de cocos și unt de shea, apoi aplică o mască roz și lasă-te înconjurată de minunatele spume moi. Căci în acest miracol, argila roz, untul de shea, untul de aloe vera, uleiul de migdale, uleiul de cocos și uleiul catifelat de jojoba se amestecă într-o armonie fabuloasă.

Nu uita nici de păr. Mai întâi spală-l cu șamponul natural Manna, care te răsfață cu parfum de lotus, apoi îngrijește-ți părul uscat cu prosopul, cu balsamul natural Manna. Înfășoară-ți părul într-un prosop uscat, pentru a absorbi și mai bine ingredientele din balsam.

În momentul în care apa ta din cadă începe să se răcească, momentul va fi perfect, deoarece pielea, fața și părul tău au beneficiat, de asemenea, de multă grijă și aproape că vei renaște cu un duș final revigorant, unde îți vei clăti și podoaba capilară. Nu te mira dacă șuvițele tale vor fi uimitor de moi, strălucitoare și vor emana un parfum fabulos de lotus.

Pentru o finalizare extraordinară, surprinde-ți pielea cu Untul de shea Manna, filtrat prin vulcanit cu portocală și ylang-ylang, care este o adevărată comoară pentru pielea ta.
Nu uita nici de tenul tău. Hrănește-l cu Crema pentru față cu ulei de coacăze roșii și acid hialuronic, special creată pentru tine.

Crede-mă, vei fi plină de energie și voie bună după minunata ședință-Manna!

Dacă ai la dispoziție doar o jumătate de oră

Dacă îți poți acorda doar o jumătate de oră, atunci fă un duș revigorant și bucură-te de săpunul exfoliant cu sâmburi măcinați de caise.

Odată ce pielea ta s-a uscat, răsfață-te cu ulei cosmetic Manna de jojoba, ce reprezintă o alegere excelentă pentru toate tipurile de piele, și, în plus, are grijă de tine din cap și până în picioare. Pune câteva picături pe mâinile ude și răspândește-l pe piele, pe vârfurile părului și pe buze.

Hrănește-ți fața cu Elixir de lux pentru față Manna, care îți hidratează și netezește pielea, fiind un inamic feroce al ridurilor tale.


Îți dorim un răsfăț deosebit alături de Manna!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe