Produs cosmetic natural? Eficiența și naturalețea nu se exclud reciproc!
produs cosmetic natural? eficiența și naturalețea nu se exclud reciproc!

Produs cosmetic natural? Eficiența și naturalețea nu se exclud reciproc!



Dacă este natural nu poate fi și eficient? Ba cum să nu. Am rezumat ce se află în spatele teoriei conform căreia o Mană este eficientă.

De ce nu poate fi eficient ceea ce este natural?


Există multe concepții greșite despre cosmeticele naturale, inclusiv concepția greșită că ceea ce este realizat din ingrediente „naturale” nu poate fi suficient de eficient. Să lămurim din nou: nu este așa, dar contează și ce înțelegem prin eficiență.

Majoritatea persoanelor se așteaptă ca un produs cosmetic să rezolve și să atenueze doar problemele pielii sale. Persoanele cu piele uscată vor experimenta o ameliorare a tensiunii, iar cele cu ten gras vor experimenta o reducere a numărului de coșuri. Cu alte cuvinte, în timp ce pentru cineva efectul este „doar” un sentiment plăcut, liniștitor, alte persoane speră la o schimbare mai spectaculoasă. Efectul în acest sens depinde și de felul în care tu te simți.

Unii oameni ezită să aleagă produse cosmetice naturale deoarece cred că sunt recomandate doar pentru pielea sensibilă și că în timp își pierd eficiența. Realitatea este că produsele cosmetice naturale pot fi ideale pentru orice tip de ten. Nu pentru că sunt universale, deși este un fapt dovedit că printre produsele Manna există unele care pot fi folosite pentru orice tip de piele. Cu toate acestea, efectul lor nu este cu siguranță doar faptul că sunt blânde.

Sursa eficienței este natura


La Manna, eficacitatea începe atunci când noi înșine suntem convinși de proprietățile excelente ale ingredientelor naturale. Cu alte cuvinte, nu includem nici un ingredient în componența produselor Manna, despre valoarea căruia nu suntem ferm convinși că este reală.

De asemenea, merită să știi că valorile noastre nu sunt confirmate doar de noi: aceste Manne sunt produse cosmetice naturale certificate de prestigioasa organizație de cosmetică naturală BDIH.

Certificarea BDIH COSMOS Natural atestă că acestea au fost realizate prin procedee blânde; fără parabeni, ingrediente modificate genetic și majoritatea derivaților de petrol, alte ingrediente dubioase, iar ingredientele sale provin din surse verificate, de încredere.

Vei regăsi și evaluări primite de la alte organizații, la majoritatea produselor Manna. Emblema Vegan Society indică faptul că Manna în cauză este exclusiv și certificat! realizată din ingrediente vegetale. În mod justificat, pentru că nu pretindem noi înșine veganismul, ci îl verificăm printr-un proces strict și minuțios. Fii mereu atentă, dacă nu vezi emblema oficială a florii vegane, nu poate garanta că nu ești doar victima unui truc de marketing.

De asemenea, certificarea oficială Leaping Bunny atestă procesul de producție fără teste pe animale.

Pe anumite pagini de produs Manna poți vedea și tu emblemele care indică evaluările organizațiilor.

Eficacitate dovedită și clinic


Când citești că o Mannă are efect „dovedit” sau „dovedit clinic”, înseamnă că afirmațiile privind efectul dat au fost confirmate de laboratoare de testare independente, recunoscute la nivel internațional.
  • Ce este efectul dovedit? Unele dintre teste sunt așa-numitele teste subiective asupra utilizatorului, atunci când participanții voluntari cu un anumit tip de piele folosesc în mod regulat produsul Manna dat, de obicei timp de 28 de zile. Testul, care se desfășoară sub supravegherea unui dermatolog, are criterii stricte, printre altele, nu poate fi folosit niciun alt produs cu efect similar, iar recomandările de utilizare trebuie respectate, spre exemplu folosirea Mannei date de două ori pe zi, dimineața și seara. La finalul examinării se întocmește un protocol observație, în baza căruia, experții institutului stabilesc ce efecte garantate pot fi considerate dovedite.

Prin această metodă, laboratorul independent a verificat eficacitatea dovedită a Serului Manna PRO BETAIN +TRI-MOLECULAR HYALURONIC ACID SERUM, care conține betaină și acid hialuronic cu trei greutăți moleculare și structuri diferite. Serul se absoarbe rapid în piele*, utilizarea acestuia este plăcută și confortabilă, oferă pielii o strălucire sănătoasă*, face pielea să arate sănătoasă, elastică și plină de vitalitate.*

*Conform testelor subiective din cadrul unui laborator independent, recunoscut la nivel internațional, după 28 de zile de utilizare.
  • Ce înseamnă dacă efectul Mannei este dovedit clinic? Pentru un alt tip de examinare, laboratorul utilizează măsurători instrumentale. Când efectul este dovedit prin această metodă, se poate spune că este „dovedit clinic”.

Serul Manna PRO COLLAGEN BOOSTER HEXAPEPTIDE-11 SERUM, dovedit clinic: stimulează producția de colagen a pielii* și ajută producția de colagen din piele.* Toate acestea au fost verificate cu un instrument special care măsoară densitatea pielii. Și aici a fost pregătit un protocol detaliat, înregistrând modificările pielii participanților în timpul cercetării, iar analizând acest lucru, experții au determinat efectul dovedit clinic.

*Conform unui test realizat într-un laborator independent, recunoscut pe plan internațional, serul a îmbunătățit densitatea pielii cu o medie de 10% după 28 de zile de utilizare regulată

  • Există produse Manna a căror eficacitate a fost verificată prin teste subiective și instrumentale, au efecte atât dovedite subiectiv, cât și dovedite clinic. Printre acestea se numără Serul Manna PRO BETAIN +TRI-MOLECULAR HYALURONIC ACID SERUM, care, pe lângă efectele sale dovedite menționate anterior, s-a dovedit clinic că reduce vizibil liniile fine și ridurile* și reduce cantitatea, suprafața și lungimea ridurilor.*

* Conform rezultatelor unui studiu bazat pe analiza instrumentală, efectuat în cadrul unui laborator independent și recunoscut pe plan internațional

Nu este nevoie de compromis


Eficacitatea produselor Manna naturale, provine de la ingredientele selectate și din faptul că ținem cont de abordarea naturală la fiecare pas al procesului de producție.

Produsele Manna certificate de instituții cu prestigiu la nivel internațional și testate în laborator, îți vor dovedi că un produs cosmetic care conține numai ingrediente naturale, derivate din plante și care nu a fost testat pe animale, poate fi deopotrivă eficient.

Tu la ce efecte te aștepți de la produsele tale Manna favorite? Ai încercat serurile și cremele water cream, toate naturale și eficiente, din gama Manna PRO?

Ți-a plăcut articolul? Împărtășește-l cu prietenii și cunoscuții tăi, pentru a-l citi și aceștia

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe