Pregătește-te de sezonul țânțarilor!
pregătește-te de sezonul țânțarilor!

Pregătește-te de sezonul țânțarilor!



Imediat începe sezonul țânțarilor și zumzăitul neplăcut în urechile noastre. În loc să îi plesnești, îți voi arăta câteva super-practici cu care poți ține țânțarii la distanță și astfel te vei putea odihni fără griji!

1. Spray de corp

Recunosc, este una dintre metodele mele favorite, deoarece trebuie să realizat o singură dată și poate să dureze timp de săptămâni. Îl poți pulveriza pe întreaga suprafață a corpului, dar și în aer. Umple un recipient prevăzut cu pulverizator, cu trei sferturi de apă distilată, apoi adaugă 3-4 picături de ulei de argan și mai adaugă aceeași cantitate de ulei esențial de lavandă, apoi agită bine. Poți amesteca lichidul și cu ulei esențial Manna pur 100% de lămâie sau din arbore de ceai, efectul rămâne neschimbat: magicele uleiuri esențiale te relaxează într-un mod plăcut, dar țânțarii nu le pot suferi, astfel, poți combina utilul cu plăcutul.


2. Îngrijire cu ulei esențial

O altă variantă pentru a evita înțepăturile neplăcute ce provoacă mâncărime, ar fi aplicarea untului de shea Manna filtrat prin vulcanit cu lavandă și arbore de ceai, în zonele cu puls (încheieturile mâinilor, gâtul, genunchii). Este o metodă foarte eficientă, deoarece aceste puncte din corpul tău, pierde o cantitate ridicată de căldură, iar datorită acestui fapt, aromele uleiurilor esențiale devin mai intense. Un produs antițânțari perfect, absolut natural și, de asemenea, un parfum minunat! Și tu îți poți crea combinații de parfumuri cu uleiuri esențiale de la Manna, cum ar fi amestecarea untului de shea organic din Ghana sau a untului de shea Premium, cu ulei esențial de lămâie sau eucalipt. Este important să nu picuri niciodată uleiurile esențiale direct pe piele, deoarece pot provoca iritații, utilizează întotdeauna un ulei de bază Manna, cum ar fi uleiul de argan, cel de cocos sau de jojoba.


3. Ierburi medicinale

Cel mai bine este dacă oprești intrușii însetați după sânge, chiar la punctele de intrare ale apartamentului sau casei tale, adică la ferestre. Plantează în jurul ferestrelor și a pervazelor, plante care vor emana parfumuri pe care țânțarii nu le pot suporta. O idee bună este lavanda, lămâița, menta sau eucaliptul. Pe lângă faptul că arată splendid la fereastră, aceste plante țin la distanță țânțarii, dar constituie și excelente condimente proaspete pe care le poți folosi la gătit, în locul condimentelor uscate.


4. Ceaiuri din plante

Cu ceaiurile pe bază de plante, nu numai că îți aduci în perfectă armonie trupul și sufletul, dar pe lângă aceasta, aromele uleiurilor esențiale evaporate țin în mod natural, de asemenea, țânțarii la distanță. Îți sugerez lavanda sau sunătoarea. Apoi, poți usca filtrul folosit și îl poți plasa într-un mic recipient decorativ, unde poți picura și câțiva stropi de ulei esențial de lavandă, pentru a conferi o aromă minunat întregului apartament.

Dacă te-au înțepat deja țânțarii, atunci am o practică și în acest sens: amestecă bicarbonat de sodiu cu puțină apă, adăugă 1-2 picături de ulei Manna de argan și 4-5 picături de arbore de ceai.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

  • 3+1 motive pentru care corpul tău imploră apă - blog

    3+1 motive pentru care corpul tău imploră apă

    Apa reprezintă fundamentul tuturor funcțiilor corpului. Este suficient să bei doar o cantitate mai mică din aceasta și deja apar simptome precum: slăbiciune, cefalee, oboseală. Ți-am colectat cele mai importante argumente conform cărora corpul tău necesită apă, iar în același timp, consumul de apă este și cel mai important sfat de frumusețe din toate timpurile!

    Vizualizează
  • rețetă vegană de gogoși de primăvară - blog

    Rețetă vegană de gogoși de primăvară

    Gogoașă vegană sănătoasă? Da, există și așa ceva! Gustul său poate fi perfect și fără ouă: gogoașa moale, gustoasă, clasică, te va purta către zilele din copilărie.

    Vizualizează
  • 10 motive pentru care e bine să folosești manna! - blog

    10 motive pentru care e bine să folosești Manna!

    Multe dintre voi mă întrebați de ce suntem deosebiți, ce anume ne diferențiază în lumea cosmeticelor naturale. De aceea, am colectat cele 10 motive pentru care merită să utilizezi Manna. Recunosc, aș fi putut continua lista de până la punctul 100, însă acum m-am rezumat la lista de top 10!

    Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe