Îngrijirea frumuseții bărbaților și a femeilor: Manna este punctul comun
Îngrijirea frumuseții bărbaților și a femeilor: manna este punctul comun

Îngrijirea frumuseții bărbaților și a femeilor: Manna este punctul comunStudierea experienței voastre îmi oferă întotdeauna o mare plăcere (ca să nu mai vorbim de câte idei noi am beneficiat astfel). Probabil că cele mai speciale comentarii sunt acelea din care reiese faptul că Manna este apreciată nu numai de către femei, ci și de către bărbați.


Se poate întâmpla ca unul dintre săpunurile noastre să devină un favorit al întregii familii, așa cum este și gelul de duș Manna achiziționat de către soție special pentru soț, însă până la urmă și Ea ajunge să îl îndrăgească la maxim - iar data viitoare își comandă și ei înseși.

Observând astfel de istorisiri, ajung pe gânduri în mod involuntar: există oare o diferență atât de mare între îngrijirea frumuseții masculine și cea feminină?

Sau există un punct comun? Oare bărbații și femeile pot folosi cu îndrăzneală aceleași Manne?

Răspunsul este cu siguranță da, îngrijirea exclusivă și naturală este pentru ambele sexe.

Mulți oameni iau în considerare concepția greșită conform căreia pentru un bărbat, nu contează cu adevărat ce fel de gel de duș sau săpun folosește, important fiind doar să emane un parfum „masculin” și să țină cât mai mult timp. Unii bărbați pot într-adevăr să ezite să facă o alegere conștientă a produselor cosmetice pentru ei înșiși.

Dar stereotipul conform căruia un bărbat „adevărat” nu este interesat de frumusețe și îngrijirea pielii a fost îndepărtat de mult. Astăzi, nu numai că nu este un subiect tabu, ci este un aspect extrem de simpatic atunci când un bărbat se îngrijește de aparența sa și aspectul fizic.

Potrivit iubitoarelor Manna, bărbații apreciază la fel de mult produsele cosmetice de înaltă calitate (și, de preferință, fără substanțe chimice, naturale) ca și femeile, cel mult, dar este posibil ca ei să investească atât de mult timp în căutarea produselor ce merită încercate și au nevoie de încurajare.

Ei bine, iată motivele pentru care Manna poate fi agreată de ambele sexe:

  • Senzația pielii hidratate, catifelate reprezintă o dorință comună. Ideea de bază este că pielea sănătoasă și hidratată nu este un privilegiu pentru femei, ci este un merit și pentru bărbați. Acest lucru se poate realiza cel mai ușor cu Manne blânde care ajută la îngrijirea zilnică a pielii, cum ar fi săpunurile naturale.

  • Problemele pielii sunt adesea identice. Și bărbații pot avea (și chiar au) probleme de piele. Și astăzi, nimeni nu se așteaptă ca ei să mai sufere de disconfortul cauzat de pielea uscată, sensibilă sau grasă. Ba mai mult, micile supărări de care suferă atât femeile, cât și bărbații, nici nu sunt chiar atât de diferite, gândește-te doar la coșuri. Toată lumea își poate găsi o Mannă potrivită afecțiunii sau problemei sale de piele.

  • Același parfum poate fi atractiv în două moduri diferite. Spre exemplu, observă Gelul de duș Manna cu parfum de rozmarin și mentă: datorită ambalajului său practic și a aromei sale răcoritoare, aș putea spune că este „pentru bărbați” - dar de ce aș face acest lucru? Tocmai mulțumită acestor calități, această Mannă devine o alegere ideală chiar și pentru femei.

  • Produsele Manna multifuncționale reprezintă un câștig atât în cazul bărbaților, cât și în cazul femeilor. Toată lumea iubește și apreciază produsele cosmetice multifuncționale, care servesc simultan mai multor scopuri, cum ar fi la curățarea pielii, cât și părului. De exemplu, săpunul nostru COCO ulei din arbore de ceai este universal din toate punctele de vedere. Poate fi folosit pentru spălarea feței, la îmbăiere sau la spălarea părului - o Mannă cu adevărat multifuncțională.

Ai împărtășit deja vreo Mannă de-a ta cu partenerul tău? Scrie-ne!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta Te poți conecta aici

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe