Îndrăgește gustul natural al îngrijirii orale cu Manna
Îndrăgește gustul natural al îngrijirii orale cu manna

Îndrăgește gustul natural al îngrijirii orale cu Manna



Tot mai mulți oameni doresc să fie proactivi în ceea ce privește mediul și sănătatea noastră. În acest scop, încercăm să reducem la minimum deșeurile și să utilizăm cât mai puține substanțe chimice, mai ales atunci când vine vorba de îngrijirea și curățarea zilnică a pielii. Știai că îngrijirea stomatologică poate fi naturală și din toate punctele de vedere posibile?


Din păcate, produsele cosmetice tradiționale, ce conțin substanțe chimice, formule care influențează mirosul, textura și culoarea, sunt, din păcate, nocive pentru corpul nostru și faunei sălbatice, într-o măsură mai mică sau mai mare. Prin urmare, alternativele naturale devin mai valoroase în ceea ce privește îngrijirea dentară și orală.

Dacă aproape toate produsele tale cosmetice din baie sunt lipsite de chimicale, nu rata nici pastele de dinți naturale - și îți voi spune de ce!


Astfel vei evita ingredientele chimice riscante.

Pastele de dinți convenționale au mai multe ingrediente dubioase, indicând astfel către o prudență mai ridicată, atunci când vine vorba de sănătate:

SLS: Binecunoscutul Sodium laureth sulfate este, de asemenea, responsabil pentru îndepărtarea impurităților și spuma spectaculoasă a detergenților, a gelurilor de duș, a șampoanelor și a pastelor de dinți. Cu toate acestea, este prea des asociat cu iritarea pielii și a mucoaselor, iar experiențele demonstrează că ar fi mai bine să fie evitat. (La urma urmei, de ce ți-ai peria dinții cu un ingredient de care te ferești și la spălatul hainelor? )

Fluorul: Nu este o coincidență faptul că pastele de dinți pentru copii sunt în mare parte fără fluor, chiar și în lumea ingredientelor chimice. Fluorul reprezintă o chestiune cu păreri împărțite: deși se crede că nu ar fi un pericol în cantități mici, nu îl vei regăsi în Manne, dar folosim, de exemplu, ingrediente de curățat naturale pentru a îți menține dinții curați și sănătoși.


Te poți bucura de puterea și aroma diferitelor plante medicinale.

Din fericire, am reușit să ajungem la ingrediente valoroase din plante, responsabile pentru o igienă orală bună, ce nu sunt obținute prin exploatarea naturii. Extractul din ulei esențial de mentă și de lămâie sau salvie medicinală sunt preferatele noastre, motiv pentru care le adăugăm în compoziția unor paste de dinți Manna. Au o aromă plăcută, proaspătă, care împrospătează respirația și ajută la obținerea unei igiene orale bune.


Această experiență este diferită de periajul anterior.

La început, probabil că spălarea dinților cu pastele de dinți Manna naturale, lipsite de agentul responsabil de spumare SLS, va fi o senzație ciudată. Lipsa spumei „infinite” va fi compensată prin parfumul minunat, care este cu adevărat natural, proaspăt și răcoritor. La fel cum și textura este surprinzător de diferită: datorită carbonatului de calciu și a acidului silicic 100% naturale, abrazive solide, cu particulele acestora fine, pasta de dinți Manna va avea o textură mătăsoasă. (Consistența pastei noastre de dinți cu căpșuni pentru copii este o reminiscență a jeleului fructat - aproape îi uimește pe cei mici.)

Există adesea un contraargument împotriva pastelor de dinți naturale, conform căruia acestea deși sunt sigure, sunt mai puțin eficiente în curățare. Dar nu este așa deloc. Binecunoscuta pastă de dinți neagră fără fluor de la Manna se îngrijește de curățarea dinților tăi datorită cărbunelui medicinal natural 100% și a particulelor abrazive solide.

De aceea, și senzația că ți-ai curățat bine dinții este naturală: pastele de dinți naturale, datorită ingredientelor lor naturale, curăță eficient, îți îngrijesc dinții și ajută în mod sigur la menținerea sănătății cavității tale orale.

Ai încercat vreodată îngrijirea orală naturală? Aștept cu nerăbdare experiența ta!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe