Noi Manne au obținut certificate internaționale!
noi manne au obținut certificate internaționale!

Noi Manne au obținut certificate internaționale!Este o mare onoare pentru noi să adăugăm alte douăsprezece Manne noi pe diploma noastră BDIH, fiecare dintre acestea fiind distinse cu prestigioasa certificare Cosmos Natural!

Îți mărturisesc sincer că ori de câte ori sunt informată că noi Manne au obținut certificarea organizației internaționale a cosmeticelor naturale, BDIH, inima îmi bate cu putere. În acest caz, simt că eforturile noastre și încrederea fanilor Manna sunt răsplătite, publicându-se oficial: produsele Manna îndeplinesc chiar și cele mai înalte standarde din lumea cosmeticelor naturale.

Să vedem ce este mai BDIH și care este rolul său?

Asociația germană BDIH, împreună cu producătorii de produse cosmetice naturale, a elaborat o directivă privind produsele cosmetice naturale. Numai produsele care respectă regulile stricte stabilite în directive pot purta această emblemă.

Când vezi certificarea Cosmos Natural, poți fi sigură că produsul respectiv conține numai ingrediente pe bază de plante, nu conține coloranți și parfumuri sintetice, derivați de petrol și conservarea lor se realizează numai prin substanțe naturale. De asemenea, este interzisă utilizarea substanțelor modificate genetic și nu este permisă testarea pe animale sub nici o formă. Emblema Cosmos Natural este o garanție pentru tine că doar cele mai bune produse cosmetice naturale ajung pe pielea ta, ce conţin ingrediente de calitate și fără substanțe chimice de orice fel.

Trebuie să-ți spun că este un lucru foarte important că de la prima noastră certificare BDIH și până în prezent, avem cel mai mare procent de produse certificate în raport cu cele distribuite: aceasta înseamnă că 61% din toate produsele Manna disponibile în prezent sunt certificate BDIH! Aceasta este o realizare remarcabilă care nu a putut fi creată fără sprijinul, dragostea și încrederea ta! Mulțumesc!

Și atunci să urmeze lista, iată noile noastre produse cosmetice certificate Cosmos Natural. Alege dintre ele cu încredere!

- Exfoliant Manna cu lufa

- Balsam buze strălucitoare

- Unt de macademia

- Balsam de tâmple Oaza de linişte

- Unt de caise

- Spumă de corp Manna cu unt de shea, portocală și cuișoare

- Săpun Floare de nufăr

- Balsam de buze cu vanilie

- Unt de shea filtrat prin vulcanit cu ulei esențial de grapefruit și neroli

- Unt de shea filtrat prin vulcanit cu ulei esențial de lavandă și arbore de ceai

- Unt de shea filtrat prin vulcanit cu ulei esențial de portocală și ylang-ylang

- Unt de shea filtrat prin vulcanit cu ulei esențial de mușețel roman

După cum poți vedea, lista cosmeticelor Manna certificate este atât de variată încât, dacă începi să folosești preferatele tale, poți realiza o întreagă reînnoire de primăvară. Începe ritualul cu un duș relaxant cu săpunul Floare de nufăr, apoi continuă cu exfoliantul Manna cu lufa, care îndepărtează orice impuritate de pe pielea ta! Masează-l în piele, iar după clătire, pielea ta este pregătită pentru un răsfăț cu unt de shea filtrat prin vulcanit cu uleiuri esențiale. Recomand untul de macadamia sau untul de caise pentru coate și zonele mai aspre, iar apoi încoronează ritualul de frumusețe cu balsamul de buze cu vanilie sau Zâmbet strălucitor. Pentru o relaxare completă, masează puțin balsam de tâmple Insula liniștii, astfel va fi complet ritualul cu noile produse Cosmos Natural!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

 • oare ne îmbolnăvim din motive spirituale? - blog

  Oare ne îmbolnăvim din motive spirituale?

  „În spatele fiecărei boli se află motive spirituale”, spune zicala și, deși adevărul probabil că nu este atât de simplu, nu putem exclude faptul că starea noastră de spirit este responsabilă pentru ceea ce se întâmplă în corpul nostru.

  Vizualizează
 • cele mai bune 6 afrodisiace - blog

  Cele mai bune 6 afrodisiace

  Afrodisiacele sunt întotdeauna incitante, deoarece ne ascut simțurile și ne stimulează dorința. Conform tradițiilor populare, anumite alimente și plante au un efect benefic asupra vieții noastre romantice.

  Vizualizează
 • dulceaţă de mere dietetică super delicioasă, de casă! - blog

  Dulceaţă de mere dietetică super delicioasă, de casă!

  Dulceaţa de mere este una dintre preferatele mele și, bineînțeles, cea mai bună versiune este cea realizată personal. Este o gustare perfectă, dar poți face prăjituri minunate cu această delicatesă!

  Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comentaÎți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe