Cele mai bune 6 afrodisiace
cele mai bune 6 afrodisiace

Cele mai bune 6 afrodisiaceAfrodisiacele sunt întotdeauna incitante, deoarece ne ascut simțurile și ne stimulează dorința. Conform tradițiilor populare, anumite alimente și plante au un efect benefic asupra vieții noastre romantice.

Dar care sunt acestea? Să le vedem pe cele mai incitante! Înainte de a începe, să luăm cuvântul afrodisiac. Originea lui este legată de numele Afroditei din Grecia Antică, zeița iubirii și a frumuseții care, conform mitologiei, a văzut lumina ridicându-se din mare într-o cochilie.


Rodia

Chiar și structura fructului evocă fertilitatea: culoarea roz-roșiatică, semințele suculente așezate în cercuri simetrice. Rodia aproape că devine sânge în noi, are efect puternic antioxidant, protector vascular și vitalizant. O completare ideală pentru deserturi cu prilejul unei cine romantice.


Ginseng

Ginsengul este o plantă medicinală care are un efect stimulativ. Amplifică puterea fizică şi mentală, nu e de mirare că ea a fost folosită de peste două mii de ani ca afrodisiac și ca vitalizant. De asemenea, mai este numit și elixirul vieții, întărește sistemul imunitar și stimulează în mod natural organismul. Este excelent ca ceai, deoarece are un efect revigorant asupra organismului.


Pătrunjelul

Este considerată un condiment verde obișnuit, dar are un efect foarte puternic. Tocat mărunt și presărat peste mâncare, sau gătit în supă, este un afrodisiac excelent deoarece provoacă vasodilatație. Putem chiar ronțăi tulpinile proaspete, are efect mai ales în cazul bărbaților.


Curmalele

Acesta conține o mulțime de substanțe nutritive și o cantitate semnificativă de fructoză, astfel furnizează instantaneu energie iubiților epuizați.

Desigur, nu doar alimentele consumate, ci și aromele influențează chimia vieții noastre romantice. Relațiile noastre sunt determinate de simțul mirosului și adesea, inconștient suntem atrași de cei care emană un miros plăcut de către noi.


Trandafirul

Chiar și imaginea trandafirului este legată de dorință și iubire. În cultura orientului anticera un instrument important al seducției erotice. Îl putem consuma ca ceai, dar petalele de trandafir uscate pot fi de asemenea utilizate pentru aromatizarea topingurilor deserturilor. Trandafirul este îmbietor și poți găsi mireasma sa în apa florală de trandafir Manna, dar și crema-spumă cu unt de shea cu miros de trandafiri am vrăjit-o cu acest afrodisiac. Înconjoară-te de mireasma trandafirilor și bucură-te de atmosfera plăcută pe care o emană. Purtând Mannele cu parfum de trandafir își poți evidenția trăsăturile feminine, și poți fi și mai fermecătoare.


Ylang-ylang

Un alt parfum seducător este ylang-ylang. Are o aromă dulce, caracteristică, mulți o numesc și parfumul iubirii. Te eliberează și te aduce într-o dispoziție de iubire, are efect irezistibil. Înconjoară-te din cap și până în picioare, în parfumul irezistibil de yang-ylang şi adoptă următoarele Manne ca și accesorii ale iubirii: pentru spălarea mâinilor şi îmbăiat săpunul lichid COCO ylang-ylang, pentru lungile băi spumante bila de baie euforizantă cu cacao şi ylang-ylang, iar pentru îngrijirea mâinilor și a corpului, untul de shea filtrat prin vulcanit cu aromă de portocală și ylang-ylang. Nu uita nici de catifelata spumă de corp Manna cu unt de shea și lămâiță, dar nici de protecția mătăsoasă a deodorantului-cremă cu geranium și ylang-ylang.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comentaÎți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe