Minunile untului de shea cu o mie de fețe
minunile untului de shea cu o mie de fețe

Minunile untului de shea cu o mie de fețeUntul de shea este unul dintre pilonii Imperiului Manna, un ingredient natural minunat de care m-am îndrăgostit încă de la început și de atunci sunt fană absolută. Se regăsește în componența majorității adoratelor tale Manne, textura sa blândă te vrăjește, iar untul de shea este o adevărată comoară pentru pielea ta.

Îți mărturisesc sincer, untul de shea, cunoscut și sub denumirea de unt de karité, reprezintă unul dintre cele mai des folosite ingrediente în Imperiul Manna.

Aș dori să enumăr efectele sale benefice zile în șir, dar să începem cu faptul că îți înmoaie cu succes pielea, iar dacă pielea ta este sensibilă, atunci îți va deveni un foarte bun prieten. Poți întinde în siguranță untul de shea pe pielea ta, nu astupă porii, deci nu trebuie să ai teama apariției coșurilor ori a punctelor negre după utilizare.

De fapt, îți poți trata întregul corp cu acest unt mirific, înlocuind loțiunile de corp, crema de față, crema pentru mâini, balsamul pentru buze, crema de îngrijire a unghiilor, ba chiar poate fi benefic și pentru îngrijirea părului. Un sfat util: dacă ai posibilitatea, întinde untul pe pielea umedă, întrucât îl vei putea masa mult mai bine, iar o cantitate în plus de apă, va avea un efect benefic asupra pielii tale, aceasta ajutând absorbția nutritivului unt, în straturile mai adânci ale epidermei. Dacă îl vei aplica pe vârfurile părului, asigură-te că o vei face înainte de a-ți spăla părul și apoi spală-te bine de tot.

Untul de shea este un extract complet natural, fără substanțe chimice, astfel încât poți îngriji cu acesta chiar și pielea delicată a bebelușului. Chiar și după plajă, este un super-calmant al pielii, prelungind bronzul pielii și regenerând-o în același timp, iar după bărbierit, este ideal, întrucât conferă o ușurare, o stare de comfort.

Dar să vedem ce anume este mai exact untul de shea și de unde provine? Untul de Shea se obține din nucile arborelui Shea (Karité) ce crește spontan în savana africană de vest și centrală. Se mai numește și „aurul Africii” sau „aurul femeilor”, deoarece femeile africane sunt cele care lucrează în principal, pentru extrudarea acestei substanțe cremoase delicate din nuci. Desigur, untul de shea a fost folosit de mii de ani, de către femeile africane pentru înfrumusețare, însă a devenit popular în rândul produselor cosmetice occidentale, abia în ultima perioadă.

Este bogat în acizi grași, care îți protejează pielea de factorii nocivi de mediu și de radicalii liberi și este, totodată, bogat în vitaminele A, F și E.

Este important să alege numai unt de shea natural și pur, iar gama de sortimente Manna se mândrește cu un întreg arsenal de unturi exotice de shea. Dacă ai pielea foarte sensibilă, atunci încearcă Untul de shea Organic Manna, ce nu conține uleiuri esențiale sau untul de shea Premium. Te vor captiva imediat, iar dacă îți plac uleiurile esențiale, atunci puteți alege dintre unturile de shea Manna și o combinație de arome magice a uleiurilor pur esențiale. Un răsfăț perfect după o zi grea de muncă, îți îngrijește delicat pielea și aroma îți răpește simțurile.

Având în vedere faptul că untul de shea se întărește la o temperatură de aproximativ 20 de grade Celsius, dacă îți dorești să îl poți întinde cu ușurință pe piele, ține recipientul în apă caldă câteva minute, sau menține o cantitate mică de unt în palme, până când se topește, chiar înainte de a-l masa pe pielea corpului ori a feței.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

 • meriți luxul! - blog

  Meriți luxul!

  Îți oferă un sentiment luxuriant, îți transformă tenul într-unul hidratat și mai neted. Acum, această comoară prețioasă, Elixirul de Lux pentru față Manna, poate fi al tău la un preț redus!

  Vizualizează
 • noi manne au obținut certificate internaționale! - blog

  Noi Manne au obținut certificate internaționale!

  Este o mare onoare pentru noi să adăugăm alte douăsprezece Manne noi pe diploma noastră BDIH, fiecare dintre acestea fiind distinse cu prestigioasa certificare Cosmos Natural!

  Vizualizează
 • oare ne îmbolnăvim din motive spirituale? - blog

  Oare ne îmbolnăvim din motive spirituale?

  „În spatele fiecărei boli se află motive spirituale”, spune zicala și, deși adevărul probabil că nu este atât de simplu, nu putem exclude faptul că starea noastră de spirit este responsabilă pentru ceea ce se întâmplă în corpul nostru.

  Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comentaÎți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe