Meriți luxul!
meriți luxul!

Meriți luxul!Îți oferă un sentiment luxuriant, îți transformă tenul într-unul hidratat și mai neted. Acum, această comoară prețioasă, Elixirul de Lux pentru față Manna, poate fi al tău la un preț redus!

Îți dorești o specialitate aparte? Răsfață-ți tenul în fiecare zi cu Elixirul de Lux pentru față Manna, întrucât îți va reduce garantat ridurile!

Visul împlinit

Neprețuita mea dorință a fost îndeplinită atunci când a luat naștere Elixirul de Lux pentru față. Am experimentat ani la rând formula ideală, am lucrat zi și noapte îmbunătățind-o. În tot acest timp, au fost realizate nu mai puține decât 17 diferite ale Elixirului pentru față, lucrând pentru perfecțiune, până la capăt. Chiar și primele rețete erau foarte populare, am primit numai recenzii pozitive, însă fiind o perfecționistă dedicată, nu mă puteam mulțumi cu mai puțin decât perfectul. Întrucât știi deja, pentru mine, cel mai important este ca tu să beneficiezi de tot ce este mai bun la Manna.

În Elixirul de Lux pentru față - dealtfel, precum și în fiecare Mannă în parte - se află inima și sufletul meu, alături de esența cunoștințelor și experiențelor Manna


Știam cu siguranță că Elixirul Manna, realizat numai din uleiuri minunate și alte ingrediente pentru îngrijirea pielii fără chimicale, va avea grijă de pielea ta în mod corespunzător, dar am considerat un aspect important, testarea acestuia într-un laborator independent de cercetare recunoscut la nivel internațional.

Dovedit
 1. Reduce lungimea și adâncimea ridurilor*
 2. Oferă o senzație de hidratare*
 3. Îmbunătățește fermitatea pielii*
 4. Pielea feței tale va deveni mai flexibilă și mai netedă*
 5. Se absoarbe foarte ușor**
 6. Este alegerea perfectă în locul serului de noapte**
*conform rezultatelor unui studiu bazat pe analiza instrumentală, efectuat în cadrul unui laborator independent și recunoscut pe plan internațional, monitorizând un număr de 25 de femei (cu vârste cuprinse între 26-65 ani), pe o perioadă de patru săptămâni (alături de o utilizare zilnică unică
**conform rezultatelor unui studiu bazat pe recenzia subiectivă a participantelor, efectuat în cadrul unui laborator independent și recunoscut pe plan internațional, monitorizând un număr de 25 de femei (cu vârste cuprinse între 26-65 ani), pe o perioadă de patru săptămâni (alături de o utilizare zilnică unică)

Elixir fabulos, ambalaj fermecător

Din serul exclusiv pentru față de la Manna, vei necesita abia câteva picături pentru a le masa în zona din jurul ochilor și pe suprafața tenului tău și vei vedea: pielea îți va fi recunoscătoare!

Am turnat Elixirul într-o sticluță elegantă roz, ornamentată subtil cu motive florale încântătoare. Ia-o în mâna ta și admiră-i eleganța și puritatea! În plus, datorită capacului prevăzut cu pipetă îți va fi foarte ușor să folosești mirifica esență.

Nu-i așa că este cerească această Mannă? Tu ai încercat-o deja?


Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

 • noi manne au obținut certificate internaționale! - blog

  Noi Manne au obținut certificate internaționale!

  Este o mare onoare pentru noi să adăugăm alte douăsprezece Manne noi pe diploma noastră BDIH, fiecare dintre acestea fiind distinse cu prestigioasa certificare Cosmos Natural!

  Vizualizează
 • oare ne îmbolnăvim din motive spirituale? - blog

  Oare ne îmbolnăvim din motive spirituale?

  „În spatele fiecărei boli se află motive spirituale”, spune zicala și, deși adevărul probabil că nu este atât de simplu, nu putem exclude faptul că starea noastră de spirit este responsabilă pentru ceea ce se întâmplă în corpul nostru.

  Vizualizează
 • cele mai bune 6 afrodisiace - blog

  Cele mai bune 6 afrodisiace

  Afrodisiacele sunt întotdeauna incitante, deoarece ne ascut simțurile și ne stimulează dorința. Conform tradițiilor populare, anumite alimente și plante au un efect benefic asupra vieții noastre romantice.

  Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comentaÎți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe