Lasă-te sedusă: te cheamă luxul natural
lasă-te sedusă: te cheamă luxul natural

Lasă-te sedusă: te cheamă luxul natural



În dicționarul meu, luxul înseamnă răsfăț fără compromisuri. Cu produse cosmetice naturale, fără substanțe chimice, dar eficiente, mulțumită cărora vei străluci precum o regină după utilizare.


Te gândești la naturalețe, dacă auzi „cosmetice de lux”?

Aflându-te chiar în lumea Manna a produselor cosmetice naturale și fără substanțe chimice, îți poate trece prin minte, dar să recunoaștem cele două concepte nu prea par a fi sinonime.

Dar produsele cosmetice naturale și luxul răsfățător se potrivesc foarte bine în viața de zi cu zi și îți voi dovedi acest lucru cu ușurință.

  • Luxul provine din efectul complet-magic al ingredientelor naturale.

Se aud nenumărate povești care istorisesc despre poțiuni, elixiruri, secretul tinereții veșnice și al frumuseții.
Desigur, nu există ingrediente fermecătoare, dar strămoșii noștri au fost foarte conștienți de faptul că, pentru ingredientele frumuseții, trebuie pătruns direct în inima naturii și căutată formula secretă.

(În loc de puteri magice, noi spunem astăzi: „efect dovedit”. Acest efect este evidențiat și dovedit conform rezultatelor unui studiu efectuat în cadrul unui laborator independent și recunoscut pe plan internațional

Iată un exemplu de lux ascuns în ingredientele naturale.

În compoziția Elixirului de lux Manna pentru față (ai ghicit corect, numele său nu este o coincidență) vei regăsi numai uleiuri maiestuoase. Sunt încântată să îți povestesc despre acest ser exclusiv al tinereții, pentru că astfel îți pot reaminti: am lucrat mult la dezvoltarea sa, întrucât am dorit ca tu să ai parte de cea mai bună experiență posibilă, sub formă de elixir. Dacă preferi așa, pot spune că mi-am investit timpul luxos pentru ca tu să simți: Manna nu se zgârcește la răsfăț. (Au fost realizate 17 versiuni de test, iar eu am regăsit-o pe cea de-a 18-a, ca fiind cea mai demnă de sarcina sa.)

Ce fel uleiuri au intrat în compoziția Elixirului de lux? În plus pe lângă ulei de caise, ulei de rodie și șofran are în compoziția sa și ulei de măceșe și de afine. Dar conține, de asemenea, vitamina E și chiar extracte de alge marine, pentru a ajuta pielea să-și recapete strălucirea. Nu am uitat parfumul său luxuriant: de aceea în compoziția sa stă ascuns și ulei esențial de mușețel roman.

Elixirul de lux pentru față de la Manna reduce dovedit lungimea și profunzimea ridurilor, îmbunătățește elasticitatea pielii, aceasta devenind mai flexibilă și mai fină.

*conform rezultatelor unui studiu bazat pe recenzia subiectivă a participantelor, efectuat în cadrul unui laborator independent și recunoscut pe plan internațional, monitorizând un număr de 25 de femei (cu vârste cuprinse între 26-65 ani), pe o perioadă de patru săptămâni (alături de o utilizare zilnică unică)

  • Promisiunea luxului stă ascunsă în fiecare ingredient natural.

Dar să nu crezi că doar un cosmetic natural, compus atent din mai multe ingrediente, poate ascunde luxul, întrucât chiar și un singur ingredient natural te poate răsfăța.

Un excelent exemplu în acest sens este untul de shea, o adevărată minune a naturii.

Iată câteva motive pentru care adeptele Manna îl preferă cu atâta intensitate: efectul său antiinflamator contribuie la reducerea acneei și a iritațiilor pielii, hidratează, menține elasticitatea pielii, devenind un bun prieten al persoanelor cu pielea grasă, matură și sensibilă.

Untul de shea Manna premium combină toate calitățile bune ale ingredientului de bază, adăugând chiar și unele suplimentare, motiv pentru care acesta devine o versiune cu adevărat luxoasă. Având în vedere faptul că untul de shea este puțin dur și dificil de răspândit pe piele, la această versiuni premium, am înmuiat ușor textura. Rezultatul constă dintr-un unt luxos, parfumat, ușor de aplicat, ce promite un ten mai neted, mai întins* și reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii de pe față*. Pe lângă toate acestea este perfect versatil: poate fi cremă de față, loțiune de corp, unguent împotriva arsurilor solare, cremă pentru mâini și călcâie crăpate.

*Primul studiu clinic: au participat 30 de persoane voluntare (cu vârste cuprinse între 29 și 82 de ani), ce au utilizat untul de shea zilnic timp de 4-7 luni.

Îți doresc să ai parte de puțin lux alături de oricare Mannă preferată a ta!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe