Îți place natura toamna? Mută toamna la tine acasă!
Îți place natura toamna? mută toamna la tine acasă!

Îți place natura toamna? Mută toamna la tine acasă!



Toamna, natura își arată o față atât de frumoasă încât abia dacă ne putem sătura de mirificele culori și forme. De ce să nu aduci frumusețea toamnei în casa ta?


Iată câteva sfaturi simple de decorare pentru ca starea de spirit a acestui sezon să îți inunde și casa.

Primul pas: excursie pentru materii prime

Vânătoarea de comori va fi distractivă chiar dacă ieși singură la o plimbare de toamnă, dar alături de prieteni sau de copii, este și mai distractiv să aduni cele mai frumoase frunze, fructe sau eventual crengi.

Ce anume să vânezi? Chiar și alături de simplul cules de frunze multicolore în nuanțe de maro-portocalii, îți pot readuce spiritul și dispoziția de toamnă în casa ta, dar poți fi creativă și mai poți culege și câte o crenguță de pe jos. (Urmărește, admiră ce anume îți oferă natura: dacă alegi dintre frunzele căzute și crenguțele rupte, deja și protejezi natura.)

Pasul doi: realizarea decorațiunii de toamnă

  • Ornamente din frunze. Poți folosi o frunză de toamnă mare și cu adevărat frumoasă oriunde în casa ta, din dormitor și până în bucătărie - chiar și aranjate într-un bol creează o stare plăcută de spirit. Dar poți merge chiar și mai departe: presează ușor frunzele, pentru a-și menține un timp mai îndelungat culorile, iar forma acestora să devină mai vizibilă, mai conturată. Pot fi accesorii frumoase în albumul tău foto de toamnă sau le poți lipi pe rame foto decorate personal.

  • Decorațiune luminoasă din frunze. Dacă ți-ai inunda casa în luminile blânde ale toamnei, atunci poți face acest lucru cu un felinar ornamental din frunze. Poți face acest lucru acoperind peretele unui borcan cu frunze mai „ruginite” și adăugând fundul borcanului o mică lumânare. Mica rază de lumină plăcută va străluci printre frunzele portocaliu-vișinii, recreând o atmosferă intimă în încăpere. Va dura ceva timp (și răbdare) pentru a le lipi, dar în serile gri de toamnă vei fi încântată că ai investit atâta răbdare în crearea acestui mini-felinar.

  • Decorațiune pentru dulap, din frunze. Bineînțeles, culorile toamnei își au locul și în garderoba ta. Însă acum nu mă gândesc la culoarea puloverelor, a sacourilor sau a eșarfelor, ci mai exact la cea a dulapului, a garderobei. Poți accentua și piesele de mobilă dorite utilizând frunze simpatice de toamnă, sau utilizând pur și simplu becuri LED multicolore.

  • Buchet de crengi într-o vază. Dacă ai deja suficiente frunze, atunci folosește crenguțe uscate. Coșurile de toamnă, decorațiunile de masă și buchetele sunt departe create doar din frunze. Dacă nu îți dorești să pierzi prea mult timp cu ornamentele de toamnă (dar îți lipsesc florile proaspete ale verii), atunci adaugă în vazele tale preferate, niște crenguțe frumoase cu fructe de pădure, frunze sau mici decorațiuni naturale - și casa ta este pregătită de toamnă.

  • Decorarea ușilor și a mesei. Pentru a impresiona oaspeții, poți crea și o decorațiune pentru ușă, folosind frunze și fructe. Poți recrea o atmosferă minunată adăugând decorațiuni naturale pe masa ta la cină. Pentru aceasta, tot ce trebuie să faci, este să aduni cele frumușele fructe și recolte ale toamnei, într-un bol de sticlă. Pentru un bol uniform și frumos, merită combinate 3-4 feluri de fructe cu câteva frunze frumos conturate și similare ca și nuanțe. Spre exemplu, castanele, ghindele și diferite conuri de brad, arată superb alături de câteva bobițe de măceșe, întrucât readuc natura mai aproape de casa ta.

  • Toamna și în baie. Un borcan umplut cu fructe și frunze brun-ruginii și în nuanțe de roșu, vor arăta superb și pe raftul din baie. Alătură acestui borcan câte un felinar amintit mai sus și băile fierbinți din serile de toamnă vor deveni de neuitat.


Răsfață-te cu atingerea toamnei!

Parfumul magic, culoarea mirifică și atingerea catifelată a Săpunului exfoliant cu sâmburi măcinați de caise îți vor readuce culorile pădurii direct în baia ta. Iar uleiul din sâmburi de caise reprezintă un bine-meritat răsfăț pentru pielea ta chinuită de frig.

Tu cu ajutorul cărei Manna ți-ai face toamna mai prietenoasă?

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe