Iată cum vei avea o coafură naturală
iată cum vei avea o coafură naturală

Iată cum vei avea o coafură naturalăToate ne dorim un păr care să pară cât mai natural posibil - cu cea mai mică implicație posibilă. Există oare o cale de de mijloc? Putem avea părul frumos fără să ne ocupăm prea mult de acesta? Eu cred că da. Sper că sfaturile mele practice te vor ajuta să reflectezi la ce anume poate contribui la părul tău adorabil de natural.

Începe prin determinarea coafurii ca fiind sau nu potrivită pentru tine

Regula indispensabilă de bază pentru părul natural este autocunoașterea, adică evaluarea dacă ni se potrivește sau nu o anumită coafură. De regulă, cu cât durează mai mult timp realizarea unei coafuri, cu atât poți fi mai sigură că nu este naturală.

Îți petreci cea mai mare parte a timpului în baie în fiecare dimineață, pentru că trebuie să-ți usuci părul? Îți pierzi timpul întinzând părul cu placa ori cârlionțându-l utilizând surse de căldură sau obișnuiești și alte practici ce implică ustensile fierbinți?

Ocazional este în regulă, dar pe termen lung, poate deteriora sănătatea părului tău. Nu trebuie să renunți la bucle, ci doar să folosești bigudiuri în locul ondulatoarelor ce utilizează căldură, iar aceste mici obiecte pot fi înfășurate în păr în doar câteva minute și poți dormi liniștită în timp ce acestea își fac treaba în mod discret.

Sfatul meu: dacă dorești să îți regenerezi structura părului deteriorată, atunci încearcă Spray-ul intens-regenerator și reparator pentru păr, care îți va transforma părul într-unul intens-strălucitor, luminos*.

Indiferent de tipul tău de păr, te poți baza pe această îngrijire corespunzătoare a părului tău și poți reduce semnificativ timpul necesar pentru îngrijirea firelor rebele, deoarece regenerează într-un timp foarte scurt structura firelor de păr și vârfurile acestora.

*conform rezultatelor unui studiu bazat pe recenzia subiectivă a participantelor, efectuat în cadrul unui laborator independent și recunoscut pe plan internațional, monitorizând un număr de 25 de femei cu părul vopsit (cu vârsta de peste 18 ani).

Perioada de timp necesară realizării coafurii este, de asemenea, strâns legată de stilul ales. Coafurile ce reprezintă tunsori realizate cu mici trucuri și uscate complicat, care arată bine imediat după o vizită la coafor, dar nu le poți reproduce acasă, nu sunt naturale. Prin urmare, nu neglija coaforul, desigur, întrucât trebuie să elimini și vârfurile despicate uneori.

Lungimea potrivită a părului contează foarte mult. Părul extrem de lung, până în talie, de exemplu, nu numai că este mai greu de întreținut și de aranjat, iar după o anumită vârstă nu te mai reprezintă - dar cel mai potrivit este dacă adopți un stil ce implică o lungime mai mică. Cu toate acestea, este o concepție greșită faptul că părul lung este pentru cele de douăzeci de ani, și peste 40 de ani putem avea părul lung, dacă acordăm o atenție sporită.

Fii conștientă de faptul că și naturalețea poate fi înșelătoare

Fotografii de modă pot declara despre anumite coafuri aparent naturale, cât de minuțios sunt aranjate, cât de atent sunt compuse, eventual finalizate cu mici alte adaosuri. Părul liber lăsat în bătaia vântului, încântător și fermecător, arată adesea bine doar în fotografii, în realitate modelul era deja dornic să-și pieptene părul și să și-l prindă în coadă lejeră. Ceea ce este atractiv în fotografii, poate arăta destul de ciufulit în viața de zi cu zi. Una dintre cele mai mari capcane în acest sens este părul cu aspect umed, ce, realizat acasă va arăta și se va simți lipit de cap și lipicios, cleios.

Fără substanțe chimice, dacă este posibil

Știu că vopsitul părului reprezintă o mare ispită. Dacă ai posibilitatea, menține-ți nuanța părului tău natural sau pe cea mai apropiată ca și culoare de cea a părului tău nevopsit, acest lucru însemnând o încărcare cât mai mică a podoabei tale capilare.

Dacă îți dorești să îți îngrijești și să-ți speli părul într-un mod cât mai natural, atunci setul Manna pentru păr vopsit poate fi cel mai bun prieten al tău. Testele de laborator demonstrează că nuanța părului tău va continua să se mențină vibrantă timp de săptămâni după vopsire, astfel, putând fi amânată data următoarei vopsiri la salon.

Nu există naturalețe fără îngrijire

Nu numai părul vopsit are nevoie de hrănire, ci și de toate celelalte tipuri de păr. Este alfa și omega naturaleței. Curăță-ți și îngrijește-ți părul cu produsele potrivite tipului tău, blând, dar eficient, utilizând Manna.

Care este produsul tău preferat pentru îngrijirea părului de la Manna și de ce? Dacă dorești, scrie într-un comentariu!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

 • nu ai fi crezut asta despre ceaiul alb - blog

  Nu ai fi crezut asta despre ceaiul alb

  Nu este nimic mai plăcut decât ghemuitul sub o pătură moale, alături de un ceai relaxant, însă nu este chiar indiferent ce ceai alegi pentru o astfel de ocazie. Ceaiul alb este una dintre cele mai originale alegeri, deoarece îl vei adora nu numai datorită gustului său mătăsos, ușor, dar și pentru că te ajută că îți păstrezi frumusețea.

  Vizualizează
 • realizează brioșe de toamnă cu castane! - blog

  Realizează brioșe de toamnă cu castane!

  Nimic nu recreează atmosfera toamnei mai mult ca aroma de castane. Pulpa moale, delicată, ascunsă în coaja maro-aurie, încununează fiecare desert. Acum ți-am pregătit o rețetă de brioșe vegane, din castane.

  Vizualizează
 • starleta acestei toamne în bucătăria ta: semințele de chia - blog

  Starleta acestei toamne în bucătăria ta: semințele de chia

  Cunoscută și sub denumirea de „chia mexicană”, aceste semințe fantastice nu sunt benefice numai pentru sănătatea ta, ci și pentru îmbogățirea mesei tale. „Chia” este cuvântul mayaș care înseamnă „putere”. Să vedem cum poți utiliza acest miracol la modă și cu puternice beneficii!

  Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta Te poți conecta aici

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe