A venit primăvara, îşi iau rămas bun cremele-spumă
a venit primăvara, îşi iau rămas bun cremele-spumă

A venit primăvara, îşi iau rămas bun cremele-spumă



A sosit momentul să ne luăm rămas bun de la una dintre cele mai interesante trupe de la Manna. Cele patru tipuri de cremă-spumă de corp se disting chiar şi pe paleta Manna: sunt mătăsoase, spumoase, conţin mai multe uleiuri, se aplică uşor şi e imposibil să nu le adori.

Deserturi cremoase şi spumoase - pentru pielea ta

Trei creme-spumă de corp de la Manna te încântă cu uleiuri esenţiale de trandafir, portocală şi lavandă, respectiv lămâie şi ylang-ylang, iar crema din unt de cacao şi cocos poate fi folosită cu încredere de femeile însărcinate şi de copii.

Oricare cremă-spumă ai alege, pielea o absoarbe imediat.

Din păcate, minunile nu durează în veci. Cremele-spumă Manna fără chimicale şi fără conservanţi nu pot rămâne cu noi pe tot parcursul anului, deoarece se pot topi uşor în timpul transportului, datorită consistenţei lor. Cu încălzirea vremii, soseşte şi momentul în care trebuie să-şi ia rămas bun de la tine.

Însă am o veste extraordinară: păstrate în frigider, minunile spumoase rezistă fără probleme chiar şi până la toamnă, de aceea nu îţi rămâne altceva de făcut decât


să-ţi fac stoc cu ele şi să le ţii la răcoare!

Am pregătit pentru tine o aplicaţie de aprovizionare cu creme-spumă, care te aşteaptă cu reduceri fantastice până în 11 martie 2016! Fă-ţi stoc din cremele-spumă Manna preferate, ca să nu trebuiască să renunţi la acest răsfăţ delicat şi mătăsos până la toamnă!

Nu pierde ocazia, mai ai doar câteva zile ca să te aprovizionezi cu crema cremelor de pe paleta Manna!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe