Dă uitării!
dă uitării!

Dă uitării!



Atunci când încerci să te eliberezi, să te purifici de tot ceea ce te trage în jos și îți conferă sentimente negative, vei observa să te vei simți în sfârșit liberă și fericită! Iată câteva modalități prin care îți poți ușura viața, atunci când te simți blocată.

În timpul săptămânii, ne încarcă multe sarcini și îndatoriri, de la multitudinea de obligații și probleme de rezolvat, până la oceanul de informații care curge fără oprire. Dacă nu acordăm atenție, vom realiza că suntem copleșiți emoțional. Trebuie să știi că devine imperativ să eliminăm toate aceste efecte negative, în fiecare zi, pentru a ne elibera. Tot ce trebuie să faci este să introduci în viața ta cotidiană eliberarea, care merge mână în mână cu acceptarea. Acceptă că numeroasele provocări cu care te confrunți în fiecare zi reprezintă o parte naturală a vieții. Promite-ți că vei face tot ce îți stă în putere pentru a îți rezolva problemele și a accepta rezultatul, indiferent de succesul atins.

Un alt mod, și probabil cel mai util de a practica eliberarea este să accepți și să te împaci profund cu ideea că cineva nu mai face parte din viața ta. Probabil că partenerul tău te-a abandonat, cea mai bună prietenă se mută în străinătate sau colegul preferat de servici și-a găsit un alt loc de muncă. Toate aceste evenimente rezultă dintr-o decizie pe care o persoană o ia din proprie dorință, pe care tu nu o poți modifica. Puteți face însă două lucruri. Fie lași durerea și disperarea să te copleșească, fie te împaci cu ceea ce s-a întâmplat și observi cum ar putea evenimentele să îți servească la dezvoltarea personală.

Crede-mă, oricine dorește să plece, acea persoană trebuie lăsată să plece. Căile voastre comune s-au terminat, însă nu întâmplător. Ați fost alături, exact atâta timp cât a fost în folosul amândurora și atâta timp cât ați învățat ceva unul de la celălalt la nivel mental, spiritual sau emoțional. Probabil că tu nu ai simțit că a venit timpul să vă dați drumul unul altuia, dar asta nu înseamnă că trebuie să accepți situația cu furie sau tristețe. Ceea ce poți face este să îi mulțumiți sorții pentru tot binele și experiențele pozitive pe care l-ați primit unul de la celălalt, în timpul petrecut împreună, iar apoi să eliberezi persoana cu recunoștință. Trebuie să știi că sentimentele pozitive și dragostea pe care le resimți în acest moment te vor afecta în mod pozitiv și îți vor da putere pentru un nou capitol în viață.

Ce este de făcut dacă îți dai seama că fără să vrei îți faci planuri pentru a „cuceri” acea persoană?

Orice plan de a influența comportamentul celuilalt reprezintă o pierdere totală de timp. Ești singura persoană responsabilă pentru propriile acțiuni și progresul înregistrat. Concentrează-te mai bine să ajungi în armonie cu tine însăți și vei vedea cum vor pătrunde în viața ta exact acele persoane de care ai nevoie.

Așa precum am amintit și la începutul acestui articol, dă drumul voinței prea intense și la ultragânditul constant al problemelor, tocmai pentru a-ți curăța mintea și a-ți auto-oferi liniște sufletească și pace. Desigur, acest lucru va funcționa perfect și așa cum ne dorim, dar ca întotdeauna, cheia soluției se află în mâna ta.

Crează un mediu ambiant în care să te poți relaxa și în cele din urmă să ajungi în armonie spirituală armonie! Cum anume? Iată 3 metode pe care le poți încerca începând chiar și de astăzi:
  1. Încetinește!

    Dacă de multe ori simți că ar trebui să dormi de mult, însă capul îți ia foc de la toate problemele zilnice pe care le recapitulezi în gând, atunci a sosit vremea să îți sară în ajutor aromaterapia. Adaugă câteva picături de Ulei esențial Manna 100% pur de lavandă pe pernă, relaxează-te, iar gândurile înfricoșătoare vor dispărea imediat.
  2. Încearcă minimalismul!

    Eliberarea se aplică nu numai gândurilor, ci și obiectelor din jurul tău. O casă curată, limpede, decorată cu obiecte care îți oferă doar bucurie, vor contribui contribui mult la bunăstarea ta. Mai puțin este uneori mai mult. Cu ajutorul săpunurilor naturale Manna, vei putea înlocui săpunurile și gelurile de duș sintetice din comerț, iar pe unele le vei putea utiliza chiar și la spălatul feței sau a părului.
  3. Acordă-ți timp!

    Fiecare acceptare începe cu acceptarea ta. Iartă-te și respectă-te pentru tot prin ceea ce ai trecut. Crede-mă că meriți răsfăț, nu te sustrage de la acesta. La sfârșitul unei zile dificile, relaxează-te și cufundă-te într-o baie plăcută. Încearcă Bila de baie Manna cu geranium-lavandă, care datorită aromei sale magice îți alungă toate gândurile ce te distrag. După o baie delicată, aplică pe corp spuma ta cremă preferată de la Manna și bucură-te de fabuloasele uleiuri esențiale și ale unturilor ce îți inundă fin și adânc pielea. În scopul unei relaxări perfecte, savurează un ceai din plante în timp ce vaporizezi ulei esențial de portocală dulce, care îți va încânta simțurile cu ajutorul aromei sale cerești. Acceptă și primește senzația înălțătoare pe care o oferă produsele cosmetice naturale și eliberează-te de orice negativitate.


Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe