Secretele miraculosului ulei din arbore de ceai
secretele miraculosului ulei din arbore de ceai

Secretele miraculosului ulei din arbore de ceaiChiar și mirosul uleiului din arbore de ceai te transpune într-o lume curată, eterică. Efectul său benefic este mult lăudat în medicina populară. Îţi voi arăta cum și pentru ce anume poți folosi acest ulei pur magic.


Puţini ştiu, dar uleiul din arbore de ceai provine din Australia. De sute de ani, tradițiile populare descriu efectele vindecătoare foarte puternice, mai ales în cazul problemelor cutanate. Se crede că este ideal pentru tratarea infecțiilor datorită efectului puternic antimicrobian, dezinfectant și antifungic pe care le manifestă. Este important să știi că poate fi utilizat numai extern, uzul intern poate avea efect toxic. Uleiul din arbore de ceai este un adevărat panaceu, distrugând în mod eficient ciuperca unghiilor și este un bactericid general.

Poți să-l aplici în cazul acneelor stoarse incorect, punctelor negre, și astfel poți diminua inflamaţia. Dacă ai o piele sensibilă, îţi sugerez să-l picuri peste puţin ulei de cocos și astfel să aplici compoziția pe piele. Dacă te confrunți cu probleme ginecologice, acesta poate avea, de asemenea, un efect foarte bun dacă în cadrul unei băi de şezut, picuri în apa din cadă câteva picături din miraculosul ulei.

Și acum, iată câteva sfaturi despre cum să profiți la maximum de acesta.

Îți arăt câteva moduri practice de utilizare, pe care le poți încorpora cu ușurință în viața de zi cu zi. Nu mai ai nevoie de altceva, doar de o sticluță cu ulei din arbore de ceai 100% pur Manna și puţină creativitate:

Pentru a curăța salteaua de yoga, pregăteşte un spray cu acest ulei, după cum urmează: ia un recipient cu pulverizator și umple-l cu apă pe trei sferturi, apoi adaugă 15 picături de ulei din arbore de ceai și agită bine. Poţi utiliza chiar şi apă distilată, sau o poţi îmbogăţi cu 1-2 picături de ulei esențial de lămâie. După utilizare pulverizează pe saltea lichidul și las-o să se usuce.

În timpul spălării, poți înlocui cu uşurinţă balsamul de rufe sintetic dacă în dozatorul corespunzător, în locul balsamului de rufe obişnuit, adaugi câteva picături de ulei esențial din arbore de ceai. Vei simți aroma sa fină caracteristică pe haine și poți fi sigură că ai utilizat cea mai naturală soluție pentru clătire.

Uleiul din arbore de ceai ajută şi la spălarea suprafeţelor și poți înlocui substanțele chimice cu acesta. Pune apă caldă în mod obişnuit într-o găleată cu mop și apoi adaugă 250 mililitri de oțet alimentar de 20%. Apoi adaugă 5-6 picături de ulei din arbore de ceai, şi este gata apa pentru spălarea suprafeţelor cu un parfum fabulos, natural. Întregul apartament va emana o aromă naturală de curat.

De asemenea, poți utiliza perfect uleiul de arbore de ceai împotriva insectelor. Majorităţii oamenilor le place mirosul său caracteristic, dar insectelor nu le place deloc, și de îndată ce îl vor simți, vor pleca. Dacă stai pe terasă, sau te afli în locuinţa ta, pune lângă tine un difuzor Manna cu ultrasunete sau un difuzor de arome cu lumânare și vaporizează ulei din arbore de ceai. Dacă doreşti să estompezi puțin mirosul său caracteristic, adaugă în plus puţin ulei esenţial de lavandă sau lămâie. De asemenea, este eficient şi atunci când te afli într-o excursie în pădure și doreşti să eviți muşcăturile de insecte și căpușele. Umplecu apă un recipient mic ce este dotat cu pulverizator, adaugă 15 picături de ulei de arbore de ceai, apoi pulverizează-ţi brațele, picioarele și gâtul.

După cum poți vedea, uleiul de arbore de ceai este unul dintre preferatele mele, deoarece este incredibil de versatil și are o serie de proprietăți foarte bune. Gama de utilizări este nesfârșită, sunt curioasă, în cazul Tău care utilizare a fost de cel mai mare efect.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comentaÎți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe