Ce destăinuie floarea ta preferată despre tine
ce destăinuie floarea ta preferată despre tine

Ce destăinuie floarea ta preferată despre tine



„Spune-mi ce floare îți place și îți voi spune cine ești!” - chiar și aşa ar putea suna zicala, floarea ta preferată spunând foarte multe despre tine. Îţi arăt cele mai populare flori, şi, de asemenea, îţi voi spune ce tip de personalitate ascund. Iată marele test al florilor!

Întotdeauna am iubit florile, frumusețea și naturalețea lor îmi dau multă inspirație în viața de zi cu zi. Conform tradiţiilor populare, preferata ta spune multe despre tine, deoarece anumite flori sunt atribuite anumitor calități. Desigur, aceste „date” nu sunt bătute în cuie, ele se bazează doar pe observaţii, așadar nu te baza pe asta dacă vrei să cunoști pe cineva mai bine. Dar este minunat să regăseşti floarea care ţi se potriveşte cel mai bine ţie sau celor dragi și înveţi câte puţin despre și despre aceste plante minunate.

Să vedem ce spun despre tine dacă preferi să plantezi aceste flori în grădina ta sau le alegi întotdeauna la florărie.

Trandafirul

Se mai numeşte Regina Florilor. Dacă este preferata ta, probabil că te mulţumeşti numai cu ce este mai bun, pentru tine calitatea este o cerinţă de bază în toate aspectele vieții. Sensul tău estetic este sofisticat și ai o părere fermă în majoritatea temelor. Nu-ţi place să-ţi iroseşti timpul cu lucruri inutile, şi asemeni ghimpilor trandafirului, te protejezi de efectele nocive ca să-ţi menţii fineţea sufletului tău.

Narcisa

Simbolul reînnoirii și a schimbării veșnice. Dacă narcisa este favorita ta, atunci ești un adevărat suflet creativ care nu tolerează limitele. Tu întotdeauna îţi arăţi o nouă față, eşti plină de idei proaspete și preferi spontaneitatea, mai degrabă decât o planificare atentă. Prospețimea narcisei reflectă acest lucru.

Geranium

Floarea care este cunoscută și ca trandafirul-muşcată este un simbolul frumuseţii și al încrederii. Iubitorii de geranium pun mult accent pe felul cum arată, sunt personalități sensibile, atente la detalii și exigente. Mulţi oameni preferă să fie în compania lor, sunt adevărate fiinţe comunitare care aproape strălucesc în fascinația atenţiei și a iubirii.


Crinul

Îi pot fi ataşate dorințele și sentimentele pure. Eşți o persoană grijulie, care, preocupându-se pentru alții, va câștiga dragostea și aprecierea mediului tău. Crinul simbolizează, de asemenea, frumusețea sufletului, astfel încât poţi fi tentat să vezi totdeauna binele în acțiunile altora. Ești un prieten foarte bun și eşti fericit dacă vezi că ai o influenţă asupre vieţii celorlalţi.

 

Orhideea

Orhideea este simbolul senzualității și împlinirii. Trăieşti profund lucrurile, poți să te deschizi în faţa celorlalţi și nici seducția nu stă departe de tine. Eşti generoasă și toate acțiunile tale sunt pătrunse de pasiunea ta interioară, dar eşti misterioasă și permiţi doar la puţini să te cunoască cu adevărat.

 

Margareta

Dacă margareta este floarea ta preferată, atunci cu siguranță dispui de o personalitate plină de fericire, optimistă și veselă. Această floare este extrem de viguroasă și se adaptează bine la dificultăţi. În provocări vezi oportunitatea, dar în același timp eşti sensibil în adâncul sufletului tău.

Laleaua

A fost considerată o adevărată comoară, în Țările de Jos al Evului Mediu aproape că s-au purtat războaie pentru bulbii lalelelor, așa de preţioase erau. În cazul în care este preferata ta, personalitatea ta este o adevărată sursă de inspiraţie pentru alţii, şi este foarte probabil că în viaţa ta vei fi muza mai multor persoane. Frumuseţea joacă un rol central în viața ta, oriunde te duci, îți creezi peste tot oaza ta mică.

Şi cosmeticele Manna posedă propriul „limbaj a florilor”, iar astfel poți alege dintre acestea, în funcţie de personalitatea și starea ta de spirit. Vei simți aroma fascinantă a geraniumului în Deodorantul cremă cu geranium și rozmarin, în săpunul Daisy Dream, în Exfoliantul Manna cu sâmburi de struguri măcinaţi și în Crema pentru față cu acid hialuronic. Parfumul său floral, dulce te captivează imediat și îţi trezeşte simțurile.

Un alt mare favorit este trandafirul. Un miros regal, cu adevărat maiestuos, care întruchipează frumusețea. Ar fi dificil să enumăr toate produsele Manna îmbogăţite cu trandafiri, însă iată-le pe cele mai importante: Apă florală de trandafir Manna, cremă-spumă cu unt de shea şi ulei esenţial de trandafiri, ba chiar în Bila de baie euforizantă cu cacao şi ylang-ylang, regăseşti boboci uscaţi de trandafir.

Am lăsat la sfârșit o adevărată specialitate Manna, apele florale. În aceşti stropi făcuţi din apă pură vitală și esenţe de flori pure, rolul principal este al extractelor naturale florale, odată ce le încerci, te vei îndrăgosti de ele pentru totdeauna. Te răsfaţă cu arome de trandafir, iasomie, mușețel și santal.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

  • tu obișnuiești să apreciezi ceea ce ai? - blog

    Tu obișnuiești să apreciezi ceea ce ai?

    Te-ai gândit vreodată la cât de multe lucruri considerăm a fi firești în viața noastră, pentru care ar trebui să simțim de fapt bucurie și recunoștință? Dacă ești predispusă să te enervezi și să simți furie chiar și la cele mai mici dificultăți, atunci este timpul să-ți schimbi perspectiva, pentru propria ta fericire. Recunoștința are puteri vindecătoare!

    Vizualizează
  • manna a cucerit america - blog

    Manna a cucerit America

    În acest an, am avut din nou onoarea și prilejul de a introduce produsele Manna la un spectacol de modă elaborat de către designeri americani de la Universitatea Harvard și de a prezenta brandul natural fanilor de modă de peste mări!

    Vizualizează
  • cele mai bune 6 stimulente naturale pentru creier! - blog

    Cele mai bune 6 stimulente naturale pentru creier!

    Ți-ar plăcea să-ți funcționeze creierul „brici”? Ca gândurile tale creative să curgă rapid, activ și concentrat? În loc de cafea, îți recomand 8 stimulenți naturali ai creierului, care îți intensifică gândirea și sunt complet lipsiți de efecte secundare.

    Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe