5 sfaturi dacă ai pielea grasă!
5 sfaturi dacă ai pielea grasă!

5 sfaturi dacă ai pielea grasă!



Fața grasă, care lucește, reprezintă una dintre cele mai frecvente probleme ale pielii, dar din fericire există soluții pentru aceasta. Îți arăt cum să ai grijă de pielea ta grasă și cu probleme.

Pielea grasă nu reprezintă o provocare doar pentru adolescenți, ci este foarte frecventă și la vârsta adultă, datorându-se în special problemelor hormonale, condițiilor genetice, stresului și alimentației necorespunzătoare. Desigur, toate acestea se cumulează și, din păcate, ne fac viața de zi cu zi amară. Glandele sebacee din pielea grasă sunt supra-active, ceea ce înseamnă că ele produc prea mult sebum, motiv pentru care pielea feței devine lucioasă, grasă, porii se dilată, iar punctele negre și acneea se vor simți ca la mama acasă.

Cu toate acestea, nu există nici un motiv pentru disperare, deoarece, cu o îngrijire adecvată, poți reduce simptomele și îți poți înfrumuseța fața. Îți arăt cele mai bune sfaturi!


Curățare

Sebumul din foliculii de păr reprezintă mediul perfect pentru bacterii, astfel că este deosebit de important să-ți curăți cu regularitate pielea, care este predispusă la îngrășare. Dar nu este indiferent, cu ce anume faci acest lucru. Săpunul Manna cu cărbune activ și ulei de măsline a fost conceput special pentru o astfel de îngrijire, fiind perfecționat ani la rând până când a luat naștere formula câștigătoare. Ideea de bază este să curățăm pielea, dar fără a o usca, în acelaș timp. În multe cazuri pielea grasă suferă și din lipsă de apă. Acest săpun negru special, care conține pulbere de cărbune activ medical îmbunătățește aspectul general a pielii cu acnee, pe deasupra înmoaie și îi conferă feței tale o senzație de piele mată. L-am îmbogățit cu ulei de măsline extra virgin, cu ulei de susan, cu unt de shea organic și cu ulei de cocos. Îți sugerez să te speli pe față cu acest săpun dimineața și seara, iar apoi nu uita să aplici crema pentru față Manna. Bineînțeles, la unele persoane poate crea senzația de piele uscată, așadar poți rări rutina de utilizare a săpunului negru ca abanosul, încercând o aplicare în rutina ta de 1-2 ori pe săptămână.


Alimentația

Pielea frumoasă începe cu alimentația. Probabil ai observat deja că, atunci când consumi alimente grase sau picante, eventual bei alcool, atunci chiar a doua zi efectul se va vedea pe pielea ta. Dacă dorești cu adevărat să mănânci într-un mod prietenos cu pielea, atunci conferă avantaj legumelor, fructelor proaspete și, ceea ce este cel mai important: consumă multe fluide. În primul rând apă pură, dar este extrem de benefic și ceaiul verde, sau sucul de sfeclă ori de roșii bogat în caroten. Toate alimentele cu vitamina E sunt, de asemenea, prietenoase cu pielea și îți pot îmbunătăți starea pielii. Ceea ce trebuie să eviți neapărat, sunt băuturile carbogazoase și cele cu conținut ridicat de zahăr, deoarece acelea conțin o multitudine de aditivi artificiali, care se acumulează în corpul tău și îți agravează starea pielii.


Somnul

Nu este o coincidență faptul că noi „beauty sleep” sau „somn de frumisețe”, somnul de opt ore pe noapte, timp în care pielea se regenerează și luptă cu daunele pe care le-a adunat pe parcursul zilei. De asemenea, nu este indiferent când dormi. Orele dinaintea miezului nopții sunt foarte importante, înseamnă cu mult mai mult decât dacă ai începe somnul odihnitor după miezul nopții.


Lumina soarelui

Lumina soarelui stimulează producerea de vitamina D, astfel, este foarte important ca lumina soarelui să-ți atingă fața timp de cel puțin 10 minute pe zi. Ea are un efect antiseptic, vindecător, iar dacă nu exagerezi, atunci ajută și la reducerea simptomelor de piele grasă.


Îngrijire

Oricât de greu ar fi să te stăpânești, aș vrea să te rog să nu începi să storci acasă coșurile și punctele negre apărute pe pielea grasă. Poți să încerci pe zonele problematice uleiul esențial din arbore de ceai, de puritate 100%. Toată lumea are un tip diferit de piele, așadar fiecărei persoane i aplică sfaturi de îngrijire diferite. Tu ce tip de piele ai și ce sfaturi ți-ai dori să citești în legătură cu îngrijirea tenului? Scrie-mi în comentariu, ca să-ți pot răspunde în următorul blog!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe