Te așteptăm cu oferte incredibile de Club Manna și în anul 2017!
te așteptăm cu oferte incredibile de club manna și în anul 2017!

Te așteptăm cu oferte incredibile de Club Manna și în anul 2017!Acum chiar că merită să fi membru de Club Manna! Începe și tu anul, cu perechile senzaționale Manna, fără chimicale și fără ulei de palmier și încearcă săpunul Manna Ta 2017, săpunul visat de câștigătoarea zilei de naștere Manna din 2016!

De mult plănuiești să pui mână și tu pe exfoliantele Manna cu sare și zahăr și cu parfum feeric, dar ți s-a părut cam mult cutia de 350 ml pentru a le testa? Sunt sigură, că pe cei mai mulți dintre voi, acest lucru v-a reținut să adăugați în coșul vostru exfoliantul cu sare și pudră de lufă, cu aromă de fursecuri și cea cu zahăr și sâmburi de struguri măcinaţi, cu parfum de must proaspăt. De aceea, acum în ianuarie, cei mai fideli clienți Manna pot obține ambele în cutii de 100 ml, împreună cu cât-un săpun cu parfum potrivit, la un preț senzațional!

În ianuarie, cele două exfolante, te cuceresc împreună cu fermecătorul Săpun Zâna Bobiță, care îngrijește delicat și poate fi folosit și pentru pielea foarte sensibilă a bebelușului și cu mărețul/sublimul Săpun cu unt shea Manna Aurul Africii, ca și tu să începi anul nou cu reînnoire fără substanțe chimice.

An nou și un săpun nou Manna

Și asta nu e tot! A sosit unicul săpun Manna, care a fost creat împreună cu câștigătoarea concursului lansat cu ocazia zilei noastre de naștere din 2016, inspirat de săpunul Dolce Vita, care te duce cu gândul pe peisaje mediteraneene. Manna Ta 2017 îți îngrijește pielea cu ulei catifelat de jojoba, îți răsfață simțurile cu ulei esențial de portocală dulce și de salvie sclarea, iar pe deasupra sub duș sau stând în apa de baie, îți masează delicat pielea cu ajutorul scorțișoarei măcinate și prafului de ghimbir veritabil. Eu abia am așteptat ca și tu să poți încerca săpunul de vis a lui Hajni, devenit realitate!

Ti-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta Te poți conecta aici